31 januari

måndag igen, den gick fort men jättesakta och har varit allmänt lugn, stressig och magontig. Kul historialektion för killarna är så knäppa, sconessconesscones, styrka och handla och ja. Min kropp är död typ och jag fattar inte hur jag ska orka träna imorgon men ska sova i tid så löser det sig kanske. Alltså inte gossip girl hela natten igen nej! Börjar bli tomt här utan dom som åker JVM men några kommer hem imorgon. Skulle ju aldrig erkänna att jag saknar dem he he. Förövrigt så borde jag klippa mig minst en decimeter och verkligen ta tag i mitt projektarbete. Och sova jättesnart.
Men först så ska jag på möte i Idas lägenhet om mental träning, kan behövas.

Hejrååå

PS. Martina, jag vet inte vart jag ska jobba i sommar!! Ska du?! :)


be yourself and the right people will like and love the real you.

Ja hejhej.
Internet har inte funkat som vanligt och jag har inte orkat osv osv. Men jag åkte Idre-Särnaloppet igår och vann min klass fast jag åkte för sakta, jaja trevligt ändå, tävlingen och resan och allt tog typ hela dagen men sen bowlade jag med massa ettor och tvår på kvällen och fick jättemycket spö av team turi så ja, jag suger på bowling. Idag åkte vi skidor i 2,40 på vasalopsspåret det var fint och soligt ibland, jag hade ätit för lite frukost och dog nästan men det gick bra. Sen städade jag jättenoga så det var fint här, lagade mat och åt den. Sett på tusen gossip girl avsnitt har jag också gjort. Nu borde jag göra vettiga saker som att svara på mail men det orkar jag inte så jag kollar på gossip girl och sover istället är inte på humör för någonting alls egentligen, är less och sur men och, like anyone cares. Nä just det.

hejdå

shoot for the moon

Eller så gick jag aldrig till skolan idag.......
Men det kändes en aning roligare att gå hem och kolla på JVM istället! Gick ju lite sådär för sverige, men då fick man spana på norrmännen istället hehe. Tog iaf tag i livet och tränade med ettorna sen, det var kallt som fan. Sen åt jag återigen en extremt manlig portion mat för att ladda upp inför morgondagens Idre-Särnalopp. Jag hoppas på asfint väder och hårda spår, tack! Förhoppningsvis ska jag kunna ge stakmonstergubbarna en bättre match imorgon hhehe.
Valla skidor har jag också roat mig med under kvällen, det tog fan tusen år. Jag ska aldrig bli vallare, så mycket är då säkert. Just nu ligger jag som en död fisk i sängen och kollar på Gossip girl varvat med Let's dance, åh så kuligt. Ska alldeles snart sova, för imorgon bär det av uppåt klockan kvart över 6. Uschhhhhh. Men det blir roligt :D
Längtar mest efter att den här konsiga trögveckan ska ta slut så man kan ta nya tag nästa. Men ska göra det bästa av helgen först!

Puss och godnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatt

Typ såhär imorgon? Ska vi säga så? bra!


28 januari.

Hejhej, jag är tillbaaks.
Snart.
För nu måste jag till skolan.
Hejdå!

heja

Tjatjaa.
Det har blivit kallt i mora igen, alltså fryser man ihjäl i lägenheten igen. Ååååå kan det inte bara hålla sig på 2 minus MAX?? gud. Solen skiner iaf så det är ju fint ute och så.
Började dagen med ett besök hos syon, vilket tyvärr inte gjorde mig särskilt mycket klokare. Men åh så skönt det vore att hoppa av engelskan måste jag säga.. Fortsatte sedan med just engelska och insåg än en gång hur tråkigt det är. Hehe. Nu har vi äntligen slutat och jag ska fortsätta med min to-do lista som faktiskt minskade lite igår eftersom jag var ovanligt effektiv. Next up är att bli klar med grejen till teorin. Insåg också att fan vad bra man fattar när man lyssnar en hel lektion. Synd att det är något jag gör ungeför en gång i halvåret.
Nä men nu ska jag sätta igång, så får jag belöna mig med pannkaka och gossipgirl sen, goood.

PUSS

110125

Men tjaaaaa!
Long time no seen, men ja så kan det gå ibland. Inte för att jag har haft särskilt mycket för mig men.... Hehe.
Allvarligt talat så försöker jag just nu att ta tag i mitt liv lite, så jag har skrivit en jääättelåång to-do list och hoppas att jag ska göra lite på den iaf. Typ samhällsredovisningen, så jag får den ur världen och min hjärna.
Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna heller, skolan är tråkig oh dryg och så. Jag och Marie var nere på stan idag och fyndade så det var niiiice. Längtar till studentveckan hehe.
Fast det händer ju faktiskt rätt mycket här kom jag på nu men den informationen är hemlighetsstämplad, hehehehehe.

Näää nu ska jag börja pricka av min lista.
Ciao!

pain

Åå herregud vilken träningsvärk jag vaknade med imorse. Jag har stora problem med att gå i trappor. Min rygg är i tusen bitar. Jag känner mig som en 70+ med reumatism. Kuligt! Jaja, då har jag iaf tagit i igår hehe.
Har på grund av detta inte rört särksilt mycket på mig idag, har sovit och kollat på vinterstudion istället. Klockan är redan halv 4 och jag har inte ens klätt på mig... Jajaja snart kommer släkten så det kanske är bäst att ta tag i livet!

Tänkte vinka till alla coolingar som åker med sverigeplanet till JVM idag, men det är tråkväder så man ser inte himlen. Men jag hejar på er och håller alla mina två tummar. Det kommer bli en tom vecka i våran klass hehe.

Måste draaa
CIAO!


22 januari

Hejhej.
jag har ont i hela kroppen verkligen efter dagens intersportlopp. Inte så konstigt kanske eftersom jag typ aldrig har åkt så långt förut i hela mitt liv hehe, iallafall garanterat inte på tävling! Men det var mestadels nice, dog lite i alla backar, och fick sjukligt ont i armarna efter ett tag men ähh! Nu vet jag vad som måste tränas liksom. Jag åkte tyvärr inte om så många gubbar som jag hade önskat, de åkte om mig istället. Stakmonster.. Men jag är iallafall så himla glad att jag åkte det här istället för SM i säter, bara genom att komma i mål så kändes det som man hade lyckats :)

Just nu hjälper jag faren att laga mat, för snart kommer farmor och farbror hit och så ska vi fira Drellen. Att laga mat är skittråkigt, när man lagar nåt som är äckligt. Vilket jag gör nu. Hehe. Sen tänker jag dö lite i soffan ikväll, ta en feet sovmorgon imorgon, fira drellen IGEN och sen åka upp till mora! Låter bra det.

Hörs då!

PS. Ida, jag känner inte igen dig som anonym.

tråkigt

ÅÅå, fredagsmys i mora! Eller vänta, nä.
jag spenderar kvällen totally alone i min lägenhet och det suger lite men jajaa jag ska ju ändå sova snart typ.. önskar bara att killarna inte hade gått upp på vinden för några dagar sedan för jag VISSTE inte ens att det fanns en jäävla vind och vad som finns där vill ja helst inte veta. Det här huset är tillräckligt läskigt som det är iallafall!

Jag tränade idag och det kändes braa så det var nog bara en liten irritera-johanna-i-onödan-förkylning. Inget allvarligare än så hehe. Åkte A1 med Emma på vasaloppsspåret, kuult :) Skolan idag var bara bajs, eller ja våran första lektion var inställd och det är ju alltid trevligt, UTOM när man får veta det klockan 8 på morgonen utanför klassrummet. Och istället för att gå hem och sova, för det går inte när man väl gått upp, eller göra klart en massa skolbajs, för det är tråkigt, så gick vi hem till Marie och gjorde ingenting tills det var dags för lunch.. toppen! Sen hade vi geografi med ännu en ny lärare/vikarie som danne lyckades smöra in sig hos första lektionen och som jag och Marie inte tål eftersom han kastar ut frågorna till vem som helst i klassrummet. Det leder till att vi alltid försöker hitta en rygg att gömma oss bakom hehe.

Jaaaaa och nu sitter jag här. Kul! Fast jag och Ida ska snart gå till ICA tydligen, och sen kan jag ju alltid kolla på 101 dalmatiner på tv. Haha. Testa massa sommarklänningar är också ett kuligt tidsfördriv. Har lyckats klämma i mig en mycket manlig portion mat som uppladdning tills imorgon så nu behöver jag nog aldrig äta mer typ.
jajaja.

HEJDÅÅ

word

Alltså jag kollar på handboll för ungefär första gången i mitt liv. Det är bara kul för att sverige leder, och egentligen fattar jag inte så mycket. Men jaa, jag har inte så mycket bättre för mig!
Har varit hos Jenny och ätit tårta och pratat massa skit, det var mycket trevligt måste jag säga :)

Annars då, så har jag vart i skolan, "råkade missa" en lektion och var halvseriös på engelskan. Sen var det möte med Peter, mamma och far kom hit också. Ojojoj vad seriöst det lät, och ja det var det också. Men inte på något dåligt sätt, utan vi kom fram till massa bra saker så att allt inte ska kännas så himla jobbigt, så nu mår jag mycket bättre! Och NEJ, alla som kommer fråga och som undrar, jag ska inte åka/tävla/träna skidorientering nu på ett tag. Det är helt enkelt inte kul längre, och det har jag inte tyckt på länge. Jag tycker det är jättesynd att jag känner så, för jag vill tycka att det är kul, och jag har försökt tycka att det är kul. Men det har inte funkat, så nu lägger jag det på is ett tag framöver och hoppas att det roliga ska komma tillbaka sen :) Ni skulle bara veta hur det kändes att äntligen erkänna det för sig själv och kunna prata om det. Allt känns så roligt och lätt nu haha. Det är så mycket som har lagt sig på en hög som bara blivit större och större och nu rasade den liksom. Som när flygplanet flög in i world trade center, för att överdramatisera lite. Hur som helst så känns det bra att ha tagit tag i det så att man kan göra något för att det ska bli bättre liksom!

Ja så nu vet ni, vare sig ni bryr er eller inte! Hoppas det inte blir så jävla mycket snack och sånt nu bara som det har en tendens att bli här, men whatever, jag gör väl som jag vill! FUCK YOU BITCHES om ni ska klaga på mig höhö. ( Vart du stolt nu Ida?)

Nu ska jag fortsätta kolla halvseriöst på handbollen och dricka te. Längtar tills på lördag, hihi.

Pusspuss på er

Alltså ja, bilden är typ brutalt gammal, men fan vad jag kommer ihåg den där helgen, USM skidO i säter. Då var skidO verkligen det roligaste jag visste, ååå. Skulle gärna vilja ha tillbaka lite av den känslan nu!

vad spelar det för roll

Ååå vad det suger att inte vara med dom andra att träna just nu. Jag är inte sjuk, men jag mår liksom inte heelt bra heller och efter mina år här på skidgym så har jag lärt mig av mina misstag, alltså vilar jag hellre idag än är sjuk i en månad! Vill ju kunna åka i helgen också liksom.
Jaja, jag har spenderat 2 timmar extra i sängen istället, kollat på Gossipgirl, läst tusen bloggar och sett på minst 4 nyhetssändningar. Borde ha sovit kanske men jag är ju inte trött... Blir väl det lagom tills det är dags att gå till skolan. Engelskaboken läser inte sig själv heller, och dum som jag är så sa jag att jag nästan var klar med den. Så nu måste Marie ta hit filmen så vi kan se den istället, hehe.

Ååååååå nu börjar ännu en nyhetssändning. Kanske dags att byta kanal, eller gå upp och göra något vettigt.

Hejråå


turn back time

FATTAR inte hur tiden kan gå så sjuuuuuukt fort här. Tänker hela tiden att "ääh det är långt kvar till studenten" men, NEJ det är det inte. Och ska tiden gå i samma fart som den gjort hittils så jaa, då tar vi typ studenten nästa vecka. Shitshitshit. Det har liksom redan gått två år sedan vi var besatta i Björn Gustavsson och blev lyriska över att han var med på idrottsgalan, och för ett år sedan läste vi fortfarande franska, Frida, Linda, Martin och jag. Det var tider det, hehe. Fast nej, jag saknar inte franskan!!

Hur som helst, dagen har varit lite halvkonstig, den var konstig redan från början. Ibland är det en sådan dag bara. Typ nu. Meeen den utvecklades ändå till att bli en väldigt nice dag faktiskt med en sväng på stan och chailatte på kaffestugan. Hittade present till Drellen som fyllde 15 igår, känns som hon fortfarande är 10 typ hehe. + att jag hittade en morgonrock, finallyyyyyy, som är jättekort men jätteskön. Great. Vi fick skjuts med nordini hem, tack gud för det eftersom det återigen är typ tusen minus här.

Ärligt talat så sitter jag mest och skriver nu för att skjuta upp det som måste göras. Snackade med engelskaläraren idag och hon är väl inte allt för nöjd med vad jag har presterat hittils hehe.. Så nu har jag lite uppgifter att göra eftersom jag lyckades bortförklara förra veckans oinlämnade uppgifter med att "jag har så fruuktansvärt svårt för hörövningar!" Då fick jag den skriftligt istället........ Kul! Dessutom har jag helt plötsligt blivit jätteförkyld, men det borde gå över tills imorgon tycker jag. Isolerar mig väl här sålänge.

Ciao

A men juste! GRATTISSSSSSSSSSS Danne och Sandra som fyller 19 år idag! Det är ju tradition att bjuda på en bild på födelsedagsbarnen men just nu orkar jag inte leta på nån, sorryyyyy.

rostbergsintervaller

Heeeeeeei.
Idag har det varit en myycket fin dag måste jag säga. Började med samhällskunskap, okej det var inte så kul kanske, och inte resten av lekionerna heller för den delen, men sen så var det träning och DET var däremot hur kul som helst! Rostbergsintervaller körde vi, alltså långt och uppför, mina favoritintervaller. 12, 8, 12, 8 och lite stick i fingrarna och blod i vantarna sen var man död. Trött-död alltså. Det värsta med intervallerna är att ta sig ner igen, men plogar man tillräckligt mycket så överlever man det med ;) Alltid lika nice att träna med skidgym när alla hejar på och peppar varandra!

Just nu är jag halvt borta i huvudet av hunger, och försöker samtidigt improvisera ihop något ätbart. Börjar likna Ris och halvflygandejakob eftersom det bara är banan i he he. Och ja, det låter sjukt äckligt faktiskt. men det ser gott ut.. Ikväll så borde jag göra klart min samhällsgrej men så blir det nog inte nej. Finns alltid bättre saker att göra!
Såg en  fulig bild som frida lagt upp på sin blogg, så jag funderar på att hämnas he he. Det kommer det kommer!

Nu äre maaaat.
Hejdåå

idrottsgalan

heeeeej.
nu befinner vi oss på normal, kär mark igen. Känns helt fantastiskt! Fördrev tiden på tåget med Remember me, och fick verkligen kämpa för att inte börja grina där he he. Just nu måste jag också försöka hålla igen tårarna när jag ser massa gamla OS-klipp. Ville verkligen att Anna Haag skulle få årets kvinnliga idrottare, men Kalla är ju heelt okej bra hon med liksom! Har kört styrka och åkt matbuss och längtar tills jag får sova i min egen säng. Sen rullar veckan på baraaa.

har inte så mycket mer att säga nej.
Godnaaaaatt!



hemhemhem

om 10 underbara minuter får vi ÄNTLIGEN! gå till tåget. Jajaja. Blir en kämpig väg dit eftersom det är snöstorm ute och vi har tusen kilo packning, men faa-aan vad skönt att äntligen få påbörja hemresan alltså. Kuligt att Marie och Lindi typ är hemma nu och vi inte ens har lämnat boendet heheh.

WISH US LUCK!
puss

sextonde januari tvåtusenfuckingelva

bottennapp kan man kalla dagens enda tävling. den andra kan jag inte uttala mig om, tur det skulle jag tro. Men jag tar och glömmer det nu.

Något som är mycket trevligare är att jag och Ida har hittat Skype!!! Haha. Tusen år efter alla andra kanske, men bättre sent än aldrig. Så nu kommer vi ALDRIG att hälsa på varandra längre när vi kan prata via datorn, he he- sorgligt.. Så jag har ägnat större delen av eftermiddagen med att prata skit med Ida och duscha i hundra år. Första gången på den här resan man känner sig så pass fräsch så man kan visa sig bland folk hehe. Just nu är det faktiskt bara.. 5 timmar kvar tills tåget förhoppningsvis lämnar Boden. Ber till allt övermäktigt att det inte är försenat, dels för att jag inte orkar vänta på det och dels för att vi vill hinna med tåget från Uppsala till Mora imorgon bitti! Vore onekligen rätt drygt annars. Men eftersom vi endas var försenade 10 minuter hit så finns det hopp faktiskt.

MEN ja, fortfarande 5 timmar att slå ihjäl. Det vi för tillfället har inplanerat är pizza och en låång promenad med alla grejer till stationen. Kan ju ta ett tag..  Ja, vi får väl se vad som händer.

Nu ska jag fortsätta med min tillfälliga sysselsättning: onlinespel. hehe

Hejsvejs


klättrar på väggarna

Ännu en dag har vi lyckats fördriva här uppe i norrland, nej förlåt, Norrbotten! Tydligen en vääldigt viktigt skillnad det där. Hur som helst, temperaturen ligger stabilt mellan 25 och 30 minus men vi hoppas på varmare väder imorgon för då ska tydligen 2 tävlingar köras.. fast det har jag nog sagt förut kanske, jaja.
Tiden går så sjukt segt här, när klockan var 3 kändes det som läggdags ungefär, och nu när det ÄR läggdags så är jag inte trött. Toppen! Vi har iallafall pluggat/facebookat/gjort absolut ingenting i några timmar, ätit IGEN och sett en halvkonstig-fast-ändå-ganska-bra-när-man-fattade film. Just nu ser vi på supersugen eller vad fan den nu hette, ha ha. Fast våran trea suger totalt såååååå vi ser inte så mycket, mest myrkrig. Bäst att sova istället tror jag!

Om 24 timmar sover vi förhoppningsvis sött på nattåget. Pepparpeppar

GODNATT!

110115

Här i Boden är det ungefär 30 minus ute och näsan fryser ihop när man försöker andas och ögonen fryser ihop när man försöker blinka. Alltså har vi INTE tävlat idag, och det är vi jävligt bittra över faktiskt. Så vad gör man då en dag i Boden när tävlingen blir inställd?
Det undrar vi också. 
Hoppar lite i sängen, äter frukost i hundra år och pluggar. Ett tag var det nära att vi drog iväg och spelade laserdome med tuna, MEN det var ju fullbokat. Såklart...... vi tröstshoppade lite på Åhléns istället, onödiga prylar för halva priset hehe. Imorgon ska vi tydligen tävla två gånger (????) med första start halv nio (!!!!!!!!!!). Är det ens ljust ute då? Knappast. Blir intressant att se vad termometern visar.. Klockan 21 nånting går tåget äntligen neråt sverige igen, hoppas jag iallafall. Med den här kylan+snöfall så vet man ju aldrig.

Nä, hittils har våran Bodenvistelse varit helt totalt jätteonödig. Men eftersom man ska se det positiva i saker och ting så kan man ju ändå säga att 1. Boendet är bra 2. sängarna är sköna och 3. vi lever fortfarande

nu ska jag försöka fördriva tiden fram tills läggdags.
Hejdååååå


ååååååå. sommar. kroatien. VÄRME!!!

tidsfördriv

Om inte jag och Frida har varit inne på facebook mest av alla i hela världen idag så är det väldigt konstigt. Vi har chillat som fan hela kvällen ända sedan vi kom hem från stan. Eller byn. Centrum! Vi fördrev ett par timmar på ett café med Adam och sen någon timme till på Coop. Kul liv, hehe. Imorgon hoppas vi på tävling men prognosen ser inte så lovande ut, så vi får väl se vad som händer. Är inte direkt första gången vi åker 100 mil norrut för inställda tävlingar.. Meeeen det är tydligen halva priset på allt på Åhléns, så vi får väl fördriva dagen där annars!

Nääää men nu ska vi sova. Sa jag att sängarna var sköna? Supersköna. Och kuliga att hoppa i, det har vi testat minsann.

PUSS

 

PS. för 2 år sen åkte vi rostbergsintervaller och alla körde rakt fram och ut i skogen när spåret svängde typ. Årets massvurpa, där Kalle var värst tydligen. haha, saknar.

Godnatt!


bodens b&b

Tjatja.
Endast 10 minuter (!) försenade anlände vi hit till Boden klockan 7 imorse. Jag sov över förväntan bra på tåget och det var liiiiite jobbigt att gå upp. Förutom de två läskiga snubbarna som kom in i kupén igår så gick resan finfint.
Kom hit till Bodens B&B typ runt 8 och somnade direkt, skönt. Så vi har inte gjort så mycket mer än sovit, handlat och ätit lunch, samt insett att vi är i princip ensamma om att bo här... Kul. Snart ska vi ut och springa lite eftersom vi har någon slags rörelseabstinens, och sedan ska vi fika med Adam!

Solen går ner här om 5 minuter och det känns en aning deprimerande he he.
Näää nu ska vi byta om!
HEJDÅ



åka tåg åka tåg åka åka åka tåååååååg

Hejhejhej.
Vi åker tåg, ifall det inte framgick klart och tydligt av rubriken. Just nu befinner vi oss någonstans mellan Uppsala och Gävle tror jag, värt att först åka typ 30 mil neråt för att sen åka ännu längre uppåt.. Men nu har vi faktisk mindre än 12 timmar kvar på resan som vi började för cirka 5 timmar sen. Hehe. Vi fick lite ångest, panik, klaustrofobi m.m. när vi lämnade mora och kände oss lite utlämnade åt världen. 2 små stackars 18- och 19åringar åker till Boden helt själva. Men hittils har det gått över förväntan bra faktiskt och det är ganska mysigt att åka tåg :)

Återstår väl nu att se hur många timmar vi kommer sova inatt, hur försenat tåget är och hur mycket tävling som går att genomföra i helgen. Fiiint det.

Imorse åkte vi mina favoritintervaller i Rostberg, det slutade med en rejäl faceplant rätt ut i lössnön. Det var kallt.

NU är vi tydligen framme i Gävle redan, snart dags att gå och lägga sig kanske he he.

Puss!

bildbomb

Frida skrämde nyss livet ur mig och sa att tåget till uppsala var inställt. Men det visade sig att vårat tåg var det enda som gick på hela dagen, tack SJ. Halvspårad kväll i gula, skvallerafton hehe. Ida gnällde på att jag inte gjorde någon årsresumé för 2010, men guud alla gör ju det så det räcker väl? Jag orkar inte, jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde för ett år sedan. Så whateveeeeeeer,
kan visa lite bilder istället. Allt från jääääääääättegammalt till lite gammalt till typ förra året. Hehe.

Godnatt!






















110111

Tjaa.
Skolan har börjat igen, jag är i mora igen och allt är precis som vanligt igen.
Inte superkul direkt, men det duger.
Idag har vi åkt skidO i grönklitt, spårat i bussen hem och sådär. DET var kul. Haha. Annars händer det inte så mycket, på torsdag åker vi till Boden och spenderar helgen där, det ryktas om -26 så tävlingen lär väl bli inställd såklaaaaaaaaart. Tur att vi är vana. Lika bra att njuta av den här veckan eftersom det lär följa några rätt långa och trista. Några skidisar åker till JVM och det kommer bli sjukt tråkigt i våran klass men jajaa, kuligt för dom iallafall !

Har inte läst 20b-bloggen på ett tag meeen, för ett år sen så var det tydligen svinkallt här, surprise surprise, coh våran tvättmaskin gick sönder. Trodde vi. MEEEEEEEEEEEEEEEEEN det visade sig att det bara var vattnet som hade frusit. Har aldrig blivit så besviken. Vi skickade tillomed sms till 118118 en gång och frågade hur man gjorde sönder en tvättmaskin, ha ha.
För två år sen så var det skidO i äppelbo, jag hade precis haft körtelfeber så det gick ju sådäär.Sen dog vi tydligen av allt skoljobb vi hade, som vanligt då med andra ord.
Kanske ska uppfylla dannes förväntningar av den här bloggen och skriva hur mycket jag skär mig och så för att skolan är så jobbig? haha.

äh. nu ska jag diska och våldgästa någon på stentorp. Kanske

Hejdå

110108

Bajs.
bajsbajsbajs.
äckeltävling.
attt jag ens kom runt banan?

Längtar till normal, vanlig, hederlig skidO nästa helg. hur dåligt det än går så ska det fan i mig bli roligt.
och jag längtar till tjejvasan. Inga backar som man inte kommer upp för. Stakning in my <3

hejdå

110107

HEEEJ.
Vi är i Torsby. I en supermyysig stuga, nånstans ute i skogen. Vi varvar supertrötthet med superdamp. Nice. Provåkte banan idag, asjobbig men finfin. Blir nog kuligt.
Nu ska vi sova snart. Start 14.18.30 imorgon, sent som fa-an alltså. Jaja.
Hejdåhejdå

110106

Bon soir.
Första gånge på 2011 som jag skrev rätt i rubriken. Börjar fatta att det är nytt år nu!
Idag har det vräkt ner sjukt mycket snö, därför har jag fått skotta sjukt mycket snö. Nu har jag träningsvärk i ryggen, damn. Mellan snöskottningarna så hann jag se Tour de Ski, packa alla mina tusen saker och lite mer. Springa lite hann jag också så att kroppen inte segar ner sig totalt. Vi startar tydligen klockan 14 på lördag, inte ok. Menmeeen, bara att göra det bästa av situationen och så. Va positiiiiiiiiiiv. Det ska bli kul :D

Har just lagat maten vi ska ha med oss och det börjar bli dags att sova. Synd bara att jag inte är ett dugg trött eftersom jag sov lite för länge i morse. Men hade en tuff natt, sov hemma själv och det är skitläskigt + att det tog slut på batterier i ett brandlarm så det började pipa. Det värsta som kunde hända typ. Men jag lever och inatt så är iaf faris och ungen hemma.
Jaja, nu ska jag inte tråka ut ev. läsare mer. Går och lägger mig istället!

Hejhej

Såhär såg det ut förra gången efter jullovet. När ska jag lära mig packa lagom??


110105

heej.

Jag sitter och kikar lite halvt på Tour de Ski, det går både bra och dåligt. Nu tror jag att det är Hellner som ska åka, japp, så nu vart det mycket intressantare!
Har skottat snö och städat huset idag vilket jag tycker är mycket duktigt gjort av mig. Sen så åkte jag supraintervaller vi källan, det har snöat helt enormt mycket men spåren var nykörda när jag kom det så det var underbart bra! Jobbigt var det men jag hoppas det ska ge reslutat i helgen he he.
Ikväll ska jag och Julius till Sandra och prata om allt och ingenting och äta sånt godis som vi älskade förr i tiden, alltså persikor, polly och marabooou.
Fan i helveteee, Hellner åkte ut. Nu vart det hela väääldigt mycket tråkigare att kolla på. Nej mn nu kom det 2 till svenskar, nice.

Eftersom jag fortfarande hade jullov för ett och två år sedan så hände det ju inte så mycket... Östersund och Arvidsjaur. Men i Arvidsjaur var den här dagen inte så nice. Tävlingarna blev inställda och vi hade ej ombokningsbara biljetter hem, kuligt. Såhär glad var jag:

Förlåt.
jag tog bort hela inlägget
jag är deprimerad.


VI ÄR FAST I ARVIDSJAUR.
INSTÄLLDA TÄVLINGAR.
EJ OMBOKNINGSBARA BILJETTER.
HELVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

vi hörs om vi någonsin återuppstår ur depressionen.
hejdå


haha. MEN Frida fyllde ju år också så vi åt tårta och firade henne och var glada istället! Och hon fyller fan 19 idag, wohoo, GRATTIS!  Sen lyckades vi faktiskt fixa biljetter till tåget samma kväll, skönt! Sittplats hela natten, men jag sov då fan bättre då än i liggvagn hehe.

YEEAH nu gick Hellner vidare ändå. NAJS. Och Brittis är i final också. Niceniece. Säkert fler som jag har missat också.
l
Denna extremt snygga tårta gjorde jag och Julius till Frida förra året.

Nu är det final.
Hejdå



110104

Hej igen.
Måste bara visa min nya radio + uppdatera mig själv om vad som hände för ett och två år sedan.
Här är dagens snygging:



Rosa och fin, matchar Harriet rätt bra.
Hur som helst. För två år sen sååå.. skrev jag tydligen inget inlägg. Nähä. Men jag antar att vi satt i våran mysiga Östersundstuga och laddade för tävling, eller för min del hejning. Tror dock att den tävlingen blev inställd p.g.a 30 jävla minus.
För ett år sen sååå.. var vi i Arvidsjaur. Vi åkte medel-SM masstart i pisskallt väder, och sen vart resten av tävlingarna inställda.. Men vi hade det ganska bra i våran lilla stuga ändå.

Denna underbara bild togs i väntan på start. Nervösa och allmänt mongo.

Nu är det dags för gossipgirl och sömn. Min kropp är helkonstig eftersom jag bara gjort iingenting idag. Fan hur man mår av att inte röra på sig. Nä, imorgon blir det ändring på det!
Puss!

110104

Tjatjaa.
Sitter och plågar mig med projektarbetet... Alltså det går ganska så rakt åt helvete just nu. Önskar att man bara kunde börja om. Fast det har jag redan gjort, frågan är bara hur glad Peter blir åt det. Haha. Nej, men blir det som jag har TÄNKT nu då, så kan det bli riktigt bra. Det jobbigaste är bara att genomföra alla mina strålande planer ;)
Hur som helst. Tog en paus för att tröstshoppa lite från Yves Rocher. Alltså hudkrämer och sånt. Haha. Så nu mår jag faktiskt lite bättre, shoppinterapi är rätt bra ibland, för själen iallafall.

Har även hunnit med en sväng till Insjön och Clas Ohlson. Var på jakt efter en klockradio, eftersom jag saknar både väckarklocka och radio, och hittade faktiskt en stööööööööööööööört snygg radio. Alltså ingen klocka. Men det var skitsamma för jag är kär i min nya radio, ska visa en bild sen. Hahaha. Så jag är ganska nöjd med dagen trots massa snö och projektångest. Juste, fick ju en julklapp i efterskott av Elin också! Jättenajs verkligen. Ska visa en bild på den med sen. Hennes julklapp... ja hon har fått ena halvan hehe. Den andra tappade jag i backen så den gick i tusen bitar. Ska försöka fixa det när jag är i mora igen, hehe.

Men okej nog om det. Nu är det dags att återgå till det tråkiga. Next up: Lära mig hur OCAD funkar....
Kuligt.

PUSS

110103

Buona sera.
Rut ligger och sover mellan mina ben. Eller ja, mellan mina vader.. hur som helst, jag roar mig fortfarande med att läsa gamla inlägg och minnas tillbaka. För två år sedan hade jag körtelfeber, men följde ändå med och hejade i Östersund. Åh vad jag saknar Östersund och våran söta lilla stuga på de där ön, vad heter den nu då.. Frösön? Kanske det.
För ett år sedan var vi framme i Arvidsjaur för 3 dagars tävling varav 2 blev inställda. Värd resa.. Inte så kallt har jag skrivit. Whaat? Måste ha ändrats drastiskt under natten då. Tänk att det är ett år sedan.. Känns som antingen hundra år eller typ 2 dagar. Kan inte riktigt bestämma mig. Tiden går iallafall fort, alldeles för fort ibland.

Två år sen alltså, hahaha. Ofokuserade? ;)

Jaha, så vad ska jag sitta och läsa om den 3e januari 2012? Jag har åkt klassiska intervaller i granberg. Skitjobbigt. Sen fick jag efterintervall-koma, åt lunch och gjorde ingenting. Åkte till Källan och körde styrka, mest läskigt att vara där själv, hehe. Anna Haag vann dagens etapp, jag missade det. Fan också! Menmen. Sen såå har jag fastnat i GossipGirl säsong 1. Så det är vad jag roar mig med just i detta tillfälle! Borde läsa min engelskabok men den är ju så krånglig.. Jag drömde en hemsk dröm inatt också. Jag hade fått lov att lämna min älskade lägenhet och flytta in på ett pensionat. haha. Ni skulle ha sett mitt rum..

Nä men nu är det dags för ett till avsnitt.
Puss



110102

Hola amigos!
Jag vet, jag skrev nyss orka blogga. MEN så gick jag in på kära gamla 20b-bloggen och började läsa en massa gamla inlägg från ettan. Helt underbart kul att läsa om vad vi gjorde, hur vi mådde, hur livet var helt enkelt. Och allt var så bra!!! Jösses vad jag saknar den tiden nu, tur att inläggen finns kvar så man på något vis kan få återuppleva allt mysigt. Därför kom jag på att jag borde fortsätta blogga, så man kan titta tillbaka och minnas trean också. Jag har ju helt tappat orken för min vanliga dagbok, så what the fuck, jag ger detta en chans! Ok, förvänta er inga stordåd med 10 inlägg om dagen, nej, det blir som gamla älskade 20b-bloggen; lite som det blir helt enkelt!
Jag blir så glad av att läsa de gamla inläggen. Kanske kan de smitta av sig så att allt blir lite mer som förut! Man kan ju hoppas :D

Just nu så funderar jag lite på när idrottsgalan är. Och om jag ska se på film eller sova. Tänkte iallafall börja med en årslista, precis samma som jag gjorde i ettan. Bara för att försöka återskapa stämningen lite! :D

Kategori Film och TV
Årets film: Åh, många. Eclipse, Harry Potter och Dödsrelikerna, Dear John.. m.fl!!
Årets komedi (serie): HOW I MET YOUR MOTHER!!
Årets Serie: Den enda jag nästan har följt är Cougar Town..
Årets Scen: åh, hade en på hjärnan nyss. Fast den glömde jag bort såklart.
Årets karaktär: Baaaaarney Stinson, haha.

Kategori Musik
Årets Skiva: pass.
Årets Låt: Finns typ tusen låtar som kommer att påminna mig om 2010. Men den som påminner mig MEST är nog We no speak americano som spelades flitigt under studentveckan..
Årets Soloartist: Amanda Seyfried
Årets Duo: Py Bäckman och Rune Broberg i Koppången, HAHA förlåt men jag älskar den låten.
Årets Trio: nae det vet jag inte.
Årets Band: aamen jag vet inte, men coldplay sviker aldrig, särskilt inte efter christmas lights!
Årets Spelning: coldplay!!! Fast det var 2009. Men skit samma.

Kategori Text
Årets Blogg: Har ju följt ett par stycken. Men årets? Ingen aning.
Årets Bok: Har knappt läst iår. Inte filosofiboken iallafall..
Årets ord: heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Årets mest sanna textrad: Svårt. lev livet och fånga dagen. hehe.

Kategori Allmänt
Årets resa: Årets VÄRSTA resa var helt klart till oringen i Örebro. En veckas konstant regn och en oerhört misslyckad sjätte etapp..
Årets tidsfördriv: facebook, hatar det egentligen. och alla evinnerliga timmar med städning. hehe
Årets nervösaste: UPPKÖRNINGEN!! och uppskrivningen
Årets jobbigaste: att känna sig ensam fast man egentligen inte är det. och projektarbetet.....
Årets besvikelse: oändliga. Hehe. Nae men Oringen var fan en fet besvikelse alltså.


That's it. Jag tvingar er inte att läsa. Från och med nu skriver jag bara för min egen skull. För att ha nåt att se tillbaka på.


Åh så typiskt ettan alltså. haha!

Puss på er!

110102

orka att det är 2011. orka att jag inte har fattat det än.
orka blogga.

RSS 2.0