100929

Hallåååååååååååå!
Idag har jag varit otroligt effektiv, iallafall efter skolan. Först massage, underbart jävla skönt, även om det gjorde stört ont ibland i min stela rygg hehe. Sen sviiish ner på stan. Körskolan, klarade fas B, fas C UTAN FEL!! Klarade till och med fas fordon. What the fuuuck. Gäller bara att komma ihåg allt fram tills det är dags för provet nu då..
Hem igen, äta middag bestående av godis och fil ( bra jobb johanna, skitsmart om man vill bli frisk liksom), sätta sig vid datorn och skriva en hel jävla engelskauppsats om globalisering. Serri, har ingen aning om vad jag har skrivit. Har översatt typ allt i google translate, tack gud för den uppfinningen. Men nu är den klar, en massa ordbajs och grammatiska fel. Så kan det gå, asså våran lärare är seriöst sämst i universum och man fattar ingenting. Så då får hon en dålig uppsats. Rätt åt henne. Dessutom ska vi tydligen ha ett prov, ett tal och så den här uppsatsen på samma kapitel. Yeah. Skolan dampar just nu, och jag måste passa mig så jag inte får ett nervsammanbrott. Det här inlägget kan ju vara ett första tecken på de!
Men nu är engelskan klar, för stunden, och jag borde hänge tvätten.
Och juste, MIN DAMMSUGARE FUNKAR IGEN!!! Tack gud och allt annat allsmäktigt.

Och grattis till Marieeeeeeeeeeeeeeee som äntligen joinar oss 18åringar! :D hihi.

Tur att mora är så fint jämt så man får se nåt positivt i den jobbiga tillvaron.


Nu ska jag äta massa c-vitamin och kompensera min dåliga middag.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSS
/J

100927

Helluuuu.

måndag, kallt, sjuk. TRÅKIGT! Vilade fan inte hela helgen bara för att bli sjuk igen. Vad är felet liksom???
Har hittat min frågeteckenknapp i dammsugarpåsen också, WOHO. men, nu har dammsugaren gått sönder istället. Ni som känner mig vet nog vilken enorm katastrof det är.

Har tillbringat dagen på körskolan och stan, försökt köpa ny mobil men comviq muckar med mig, så ska ta tag i det nu. försökt nöta in en miljon trafikregler också, och kört lite körlektion. Snällasnälla ge mig bara körkortet. 
Som om inte det vore nog så börjar skolan dryga sig också nu, så snart börjar det bli dags att ta tag i det.. Snaart.

Just nu sitter jag coh kollar på idol, varför då? bra fråga.
Ska gå och trycka i mig tusen kiwisar och lite satsumas istället.

PUSS
/J

100925

Tjaaaa.

Okey, det kanske inte är så dumt att vara hemma trots allt, hehe. Men man vänjer sig faktiskt vid att bo ensam och slippa alla 100 0000 frågor och sånt.
Inatt sov jag 12 timmar, extremt välbehövligt. Sen tog jag bussen till borlänge, fördrev några timmar på kupolen, brände lite pengar och tittade på mobiler. Gud, man blir ju knäpp. Men nu tror jag att jag ääntligen har bestämt mig, så på måndag ska jag ta tag i saken och köpa den! yessss.
Körde lite bil i Borlänge och får panik när jag tänker på uppkörningen.
Hade tänkt plugga ungeför hela kvällen. Blev inte så mycket av det som vanligt.. har iaf en jävla massa sidor filosofi, inklusive ett 4 sidor långt häfte om ett bord ungefär. Det är fan helt sjuk det där ämnet, varför ska man ens börja FUNDERA på om bordet existerar eller inte?????!

Måste hitta min frågetecken-knapp i dammsugarpåsen också..

Imorgon hoppas jag att jag är frisk nog att kötta sprinten i Avesta. Sprint är kul!
Nu; new moon och sovasovasova.

HÖRS
/J

PS. Martina, jag saknar dig!!!

100924

Det är när man kommer hem igen som man fattar varför man flyttat.
jag. står. inte. ut.
iaf inte längre än typ max 2 timmar.
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Jaja, strunt samma. Igår var det paaaartyparty. det var kul, hahaha.
Idag var det segt, så att säga.
Imorgon ska jag tydligen inte alls springa j-cup för att mamma tycker att jag ska vila bort min förkylning.
Inte mig emot faktiskt, är liiiiite opepp på orientering at the moment. men sprinten på söndag ska bli riktigt kuuul :D
Så för mig väntar en FET sovmorgon, eventuellt lite plugg och sen en resa till Borlänge för att köra lite bil och förhoppningsvis hitta en ny mobil. wooooho.

så nu vet ni liksom!
puss
/j

100923

yoooooooooooo!
vet att min uppdatering suger, men så äre bara att gilla läget.
Idag sprang vi den roligast orienteringsövningen ever här på skidgym, parsprintstafett typ. jag och marie var women in black och ägde allt och alla. det var niiice! Inte lika nice att jag fortfarande är förkyld och låter konsig i mitt eget huvud.. Men ikväll glömmer vi alla såna problem, för då är det dags för gymnasiefest och vi tar på oss att visa dom små barnen hur det ska gå till höhöh. Nejdå, men det ska bli kuuuuuuuuuuuul!
Bör därför börja tagga till och dra mig bort mot erika och marie.

See ya later
/J

100920

Buona sera.

Det är fan redan 20e september. Stöööööööööööööööört. Det här året måste gå långsamt så jag hinner njuta ordentligt. Bara jag har tagit körkort så kan man gäärna stanna tiden, har det så sjuk bra här!

Imorse tog jag sovmorgon och skippade träningen eftersom halsen var lite fucked up. Städade lägenheten istället så det är gjort. Körlektion och teoriplugg på eftermiddagen, blir bara mer och mer nervös för det där körkortet, gaah. Sen hem på styrka, kanske dumt men whateveer. Just nu sitter jag och försöker lära mig att tycka om kaffe med hjälp av Merci-godis med kaffesmak som jag fick av min gulliga lillasyster igår. Borde plugga engelska, vill helst bara kolla på film. Blä. Men aa, kan ju försöka i en kvart eller nåt!

Seeya later
/J

100918

Hallåååå.
Just nu borde jag plugga, därför skriver jag ett blogginlägg istället.
Är iaf hemma i Lekke igen, och har vart ute på ett fett nice rullskidspass runt Tällberg, och det är så sjuuuukt fint. Jag älskar hösten, inte bara för att jag råkar fylla år då.. ;) Ångrade djupt att jag inte hade kameran med mig. Men det var ett livsnjutarpass iaf, inte varje dag det!

Har även hunnit med att halka runt i Falun, det var lite läskigt och inte så överdrivet kul som alla sagt faktiskt:b Mest skönt var det att få sitta själv i bilen. På vägen dit började jag med ett FETT motorstopp. Alltså inte bara, oj hihi pinsamt och så startar man bilen igen, nej här snackar vi om rejäääla grejer. Trodde jag växlade ner till 1an, svängde ut på vägen, och bilen lägger av hallvägs ut i korsningen. jaha, starta om. går inte. Jävla skit. Aha fel växel, startar om, går inte ÄNDÅ! Till slut måste Bengt rycka in och ta ur och sätta i nyckeln igen. Jäkla moderna bilar, varför ha stoppa in nyckeln i ett hål?? Nää. Inte nog med det så hade jag baksätet fullt av främlingar. Wohoo. Ja.
Men förutom det då så gick det hela rätt bra, nej just det, varje gång jag skulle "väja för tåget" så tutade jag högt och länge. kom liksom åt knappet när jag skulle vrida ratten. Men ANNARS var det en bra dag ;)

nä. Nu måste jag faktiskt plugga lite geografi med en kartbok från 1900 frysitfast.

PUSS
/J

100916

Hmm ja, det var ju ett tag sen då kanskeeeee.
Men jag har haft bättre saker för mig, som typ.. ingenting. För det är ungefär det jag sysslar med nu för tiden. Men jag kan lova er att det tar en jäkla massa tid att göra ingenting.
Mitt i ingenting så hann jag iaf ta en till körlektion, och fick då köra konbana. Kul säger de flesta, läskigt säger jag. Imorgon är det dags för halkbana i Falun. Jag är skitnervös.
Erika&Marie har hälsat på mig idag och pratat lite skit, det är alltid lika trevligt ;)
I helgen åker jag hem och firarmig själv i efterskott, och springer DM-stafett. Saknar den gamla goa tiden när man färgade håret orange och målade sig i ansiktet. Och presterade. Höhöhö.

Aja. Kan ju försöka bättra mig på update-fronten kanske. När jag slutat göra ingenting. Nu måste jag sova, uppstigning 05.30 imorgon. HAAAAAAAAALLEEEEEEELUUUJAAAH.
Och juste, en vecka kvar till das gymnasiefest. wooh.

Puss
/J

100911

Yooo!

Befinner mig just nu i ett tillstånd av total träningströtthet. Denna gråa lördag började nämligen med 3h skate runt Orsasjön. Normalt? På skidgym, ja. Och om 32 minuter är det dags igen, 2h löpning denna gång.
Fiiiiiint det.

Gårdagen bjöd på en del överraskningar. B-rudarna från gula kom och överraskade mig med kladdkaka och presenter! :D Fick typ århundradets roligaste bok, Uppdraget - boken som förändrar ditt liv. Och ja, det kommer den nog göra efter diverse konstiga saker som att köpa vaselin och gurka iförd endast gummistövlar och nattlinne... HAHA. Började redan igår med uppdrag 135:
Slå ett slumpmässigt valt telefonnummer och säg följande: "Gräset är inte grönare på andra sidan, men så varmt, ack så varmt. Låt detta bli en läxa".
Så ni som fick detta obegripliga samtal igår kväll, that was me. Och det kommer med, det kommer meeeeeer.
Ett uppdrag om dagen är bra för magen säger vi. Ja, garvar gör man iaf!
Säger bara ett, två, tre, Fanta och Rosé ;)

Nu måste jag peppa och byta om!
See ya later dudes
/J

100910

WOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
jJag är helt fnissig, och såååååå glaaaaaaaaaaaaaaaaad. Jag är liksom 18 nu. helt insane. Så jäkla KUL! Hihihi.
Ursäkta dampet!
Puss på alla gulliga människor som grattat mig!





Snart löptävling på Hemus, jag kommer fnissa mig igenom hela loppet.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS /J

100909

Hallååå.
Idag har jag dammsugit upp min frågeteckenknapp. Gött. Så nu måste jag rota i dammsugarpåsen, mysigt.
Och tappat bort en banan, trodde jag hade lagt den i tvättmaskinen. Men jag hittade den på toaletten. Whaat??!
Och tränat typ massor. Nu är det bara helglägret kvar innan denna vecka är slut och vi får belöna oss med Ben and Jerry's. DET är nice.

Jag längtar dessutom barnsligt mycket till min födelsedaaaaaag. Jag älskar att fylla år. Kommer inte kunna somna ikväll, och vakna 6 imorgon bitti och fnissa som en tioåring. Hehe.

just nu är Lindi här på finbesök. Det där med finbesök hittade hon på själv. Jag hade nöjt mig med besök. Heheeh, närå skoja bara agent LinLin. Det är trevligt! Jag borde däremot både plugga, fixa projekthelvetesarbetet och hälsa på Maria och få lite mirakelmedel mot min förbannade tandvärk. Det är hemskt!!!!!!!!!

Ajaaaaaa. Vi hörs då. När jag är 18. WOHOO

PUSS
/J

100908

Tjatja

Onsdag, 8 september 2010. Innebär vad? 2 DAGAR KVAR TILL 18!!!!
DET är nice.

Annars då?
Jag har haft min hittils värsta lektion iår, engelska c. För det första var Marie sjuk. För det andra läser inte mitt nya gäng (dvs skidkillarna) den kursen. För det tredje fattade jag INGENTING. Kul!
Italienskan gick jag inte till överhuvudtaget, shame on me. Men jag ska faktiskt ta bort den kursen...
Annars var dagen nice!
Just nu sitter jag och väntar på att maten ska svalna och bli ätbar. Roar mig med Nile City i brist på HIMYM avsnitt. Ingen träning idag, men mycket annat som ska göras vilket är riktigt trååååååkigt. Projektarbete bland annat. Och beslut om 4 år. gud.

Nej, nu är det dags för mat. Ska äta riiiktigt länge så jag slipper gå ner och städa i källaren vilket jag tydligen måste. Hårt liv så att säga.


Live från köket.

Peace out
/J

100907

Tjaaa!
Eftersom jag är så lat, så orkar jag inte svara på alla kommentarer för sig, så jag gör det här istället. Tacktacktack :)
Och ja, jag är fruktansvärt pedantisk. Det är riktigt jobbigt faktiskt.
Men however,
Vi är mitt uppe i veckan med stort V, testagränsen-veckan. Hittils har jag skrapat ihop ca 9 timmar, på två dagar. Nytt personligt rekord skulle jag tro. Men det går riktigt bra faktiskt, och det är kul! Allt är kul här. Ååååå. Och ja, jag har typ årtusendets beslutsångest om jag ska gå 3 eller 4 år. Väger för och nackdelar, hamnar ungefär jämnt. Det suger. Jag vill inte bestämma mig. Jag vill ha bestämt mig. Antingen för vad jag vill göra efter gymnasiet, eller för att jag ska gå 4 år. Det är liksom en once in a lifetime- möjlighet man har här. K I L L M E.

Okey. nu orkar jag inte tänka mer på det där. Nu ska jag fokusera på mitt te och sista minutrarna av sista avsnittet av HIMYM. Sorgligt.

SOLOOONG
/J

100904

Hola amigos.
Dag 2 i Umeå - check.
Bomma jättemycket - check.
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck.

Det gick typ bra. Sen gick det lite sämre. Sen gick det RÖVdåligt. Kollade terrängen lite för stafetten hehe, eller kollade läget som Marie skulle ha sagt ;) Men meeeen, det var fint iallafall.
Vi var ute på tävlingen i typ 8 timmar, skön-t. Eftersom vi sög så mycket i lördags så sprang vi ju B-final, och startade typ halv 9. Svinkallt var det. Sen startade seniorgrabbarna typ 2. Så ja denna lördag har helt och totalt spenderats på TC:t i Klabböle. typ.

Imorgon är det stafett. Tagga!! Tänkte försöka göra ett bra lopp den här helgen. Snälla!
Tänkte bjussa på en sneakpeak av min apartemento, eftersom jag inte har någon riktigt akuell bild bara för att jag aaldrig kan bestämma mig riktigt för hur jag ska ha det med alla detaljer ;) Men nu är tavlorna uppsatta iaf, sköööönt. Jaja, det här får duga för stunden!

Fast fan vad stökigt det såg ut. Daamn. jaja!

Nu väntar sängen, snart.
PUSS
/J



100903

Hallåhallå.
Update from UMEÅ. Björkarnas stad, och vad har vi för utsikt genom fönstret om inte en björk!
Idag var det då alltså dags för medel-SM, kvalet dårå, vilket inte gick sådär lysande för någon av oss junisar. Men terrängen var sjukt nice, och banan var kuuuul. Men kan man inte orientera så går det åt helvete iallafall! Så imorgon satsar vi på att vinna den otroligt prestigefyllda B-finalen istället!

Förutom att tävlingen gick dåligt så har vi det rätt bra här, träffar b-rudarna från sandviken och alla andra platser i sverige, chillar och blir retade av seniorerna. Imorgon är det somsagt finaler och så, och på söndag ska vi kötta stafett med Lena, eftersom spångis är sjuk:( Så D21, here we come lite i förtid.

Nae. Nu ska jag fortsätta kolla på utbildningar. jösses

/J

100901

Tjaaaaaaaa!
Okej, inget internet. Därav dålig uppdatering. Men jag lever och mår rätt bra och så. Har haft min andra körlektion och inte kört ihjäl någon, skönt. Snart är det dags för slutnollning, kul. Snart hoppas jag att internet kommer till gula så jag kan ta tag i detta.
I helgen är det medel-SM i Umää. Långt. Fint hoppas jag.
Nästa vecka ska vi testa våra gränser, 25 timmar träning MINST. my god.
Näää, nu ska jag dra!

PUSS
/J


RSS 2.0