110104

Tjatjaa.
Sitter och plågar mig med projektarbetet... Alltså det går ganska så rakt åt helvete just nu. Önskar att man bara kunde börja om. Fast det har jag redan gjort, frågan är bara hur glad Peter blir åt det. Haha. Nej, men blir det som jag har TÄNKT nu då, så kan det bli riktigt bra. Det jobbigaste är bara att genomföra alla mina strålande planer ;)
Hur som helst. Tog en paus för att tröstshoppa lite från Yves Rocher. Alltså hudkrämer och sånt. Haha. Så nu mår jag faktiskt lite bättre, shoppinterapi är rätt bra ibland, för själen iallafall.

Har även hunnit med en sväng till Insjön och Clas Ohlson. Var på jakt efter en klockradio, eftersom jag saknar både väckarklocka och radio, och hittade faktiskt en stööööööööööööööört snygg radio. Alltså ingen klocka. Men det var skitsamma för jag är kär i min nya radio, ska visa en bild sen. Hahaha. Så jag är ganska nöjd med dagen trots massa snö och projektångest. Juste, fick ju en julklapp i efterskott av Elin också! Jättenajs verkligen. Ska visa en bild på den med sen. Hennes julklapp... ja hon har fått ena halvan hehe. Den andra tappade jag i backen så den gick i tusen bitar. Ska försöka fixa det när jag är i mora igen, hehe.

Men okej nog om det. Nu är det dags att återgå till det tråkiga. Next up: Lära mig hur OCAD funkar....
Kuligt.

PUSS

Kommentarer
Postat av: pelin

Din ena halva är hur fin som helst! :)

2011-01-05 @ 10:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0