time to let go

Tjeeeenare.
Om jag överlevde den sibiriska kylan imorse? Ja. Den sibiriska kylan visade sig snarare vara ökenvärme vilket snabbt ledde till överhettning. Så kan det va.
Sen hade jag egentligen religion. Men det har spårat ur lite nu känner jag, mitt liv går som inte riktigt på räls. Så jag skippade den, och gjorde ingenting istället. Eller jag funderade på allt jag BORDE göra, så helt syssloslös var jag inte eftersom det är en hel del. Hejahejaheja Johanna! Tur att det är den 8 april snart så man har något att se fram emot i vardagen! Helgen kommer också bli nice tror jag. Imorgon drar jag och mami troligtvis och fixar klart min balklänning, så jag kan ta reda på exakt vilken färg den faktiskt har, höhö. På lördag har jag preliminärbokat en shoppingdag med Elin, och sen på söndag så får jag ta tag i allt det tråkiga.
Förresten! Glömde ju säga att jag varit med om mitt livs pplevelse idag, jag har nämligen kört skoter!!!! Haha. Det var så himla kul. Visst, jag hade några näradöden-upplevelser. Men det hör till liksoom. Det gjorde projektarbetet liiiite mer värt iallafall!
Nu ska jag försöka övertala någon att gymma med mig.
Hejråå

31 mars

Enligt temperatur i Mora-sidan så är det 11,9 minus. Vad i heeeeeeeeeelveeeeeeettee.
Det är April imorgon? 
Vi har orientering på träningen. Frost i ögonfransarna när man ORIENTERAR?

Jaha. Bara att gilla läget!
Laterooooooo

30 mars

Heeeeeeeeeeeey dudes!
Tänkte bara börja med att ge lite cred till mig själv för att:
- Jag sov 12 (!!!!!!) timmar inatt. Insane. När hände det senast mitt i en skolvecka?? Hehe. Pigg idag? Ja!
- Jag har skrivit klart min 3 veckor försenade religionsgrej. Om den blev bra? Inte för fem öre, men det skiter jag i!
- Jag har hyfsat bra koll på mit projektarbete.
- Jag sprang årets första intervaller med Ida idag och det var kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul. mermermer.
Typ.
Ida och Emma var här och hade tacomys med mig också. Kvalletid. yeahhhhhhhhhhh
Marie har åkt till Polen och jag fick klara mig ungefär nästan hela dagen utan mina homies också innan en av dem dök upp tillslut.
Nu såhär på kvällskvisten så sysselsätter jag mig med att borsta tänderna, skriva om vattenkraft och lyssna på andrs spellistor på spotify. Älskar att kunna göra det när man är less på sina egna.
Nu ska jag spotta och sova!
PUSSSS

29 mars

När klockan inte ens har slagit 20.00 och man sitter och borstar tänderna då är allt inte riktigt som det brukar.
Idag har inget i mitt huvud varit som det brukar.
Hoppas på att lite sömn ska lösa det problemet!
Har trots mitt komaliknande tillstånd kunnat uträtta en hel del vettiga saker. Sovit mig igenom skoldagen, gått ner på stan och ätit pannkakor. Väldigt vettigt faktiskt.
Nu väntar jag bara på att tvättmaskinen ska bli klar så jag får sova. 12 timmar inatt vore ju inte fel!
Vi hörs imorgon dudes!
Puss

alldeles försent

tack alla fina älskade skidgymmare för att ni är dom ni är.
tacktacktack.
2 fantastiska månader har vi framför oss, det kommer bli GRYMT!
älskar er!
godnatt

27 mars

Hejhejhej.
Eftersom klockan EGENTLIGEN är halv 12 så borde jag kanske sova nu, jag har en tendens att leva kvar i den gamla tiden minst en vecka till.. Men det faktum att jag är så fruktansvärt lat gör att jag inte orkar ta steget att resa mig och gå upp till mitt rum. Vilka problem.
Befinner mig alltså i Lekke eftersom jag inte orkade stressa med Lindi till tåget, och sen så orkade jag inte ta det sena tåget heller. Har försökt att utnyttja tiden till att skriva klart Matrix-grejen. Går sådär. Varvar skrivande med arga utbrott. Rut ligger i fönstret och tittar på mig med både bitchblicken och "gå och lägg dig nu så jag kan störa dig när du sover"-blicken. Väldigt smickrande. Jag försöker vänja mig vid känslan av att bo hemma eftersom det snart bara är 2 månade kvar tills jag är tillbaka här igen.. Fa-an vad tiden går fort. Önskar jag hade en fjärrkontroll och kunde styra den lite som jag vill. Men det går ju inte att bortse från det faktum att DET SKA BLI SÅ HIMLA SKÖNT ATT SLIPPA SPENDERA FRITIDEN FRAMFÖR ONÖDIGA JÄVLA SKOLUPPGIFTER!!!!!!!!!!!!!!!!
Hehe.
Juste, vi sprang Måsenstafetten idag. Det var långt och kallt, men kul! När man klarat av långsträckorna vill säga.. Nu vill jag ha mermermer orientering, fast då helst med barmark och minst 20 grader varmt. Fortsätter tiden gå så fort som den hittils gjort så dröjer det inte så länge! Mår fortfarande lite halvtaskigt efter den långa bilresan hem på hoppiga vägar, och alldeles för mycket datoranvändande. Ska stänga av skiten nu och sova istället, tåget går 10 över fucking 7 imorgon........................................................................
Bilder från helgen finns i kameran, hehe.
Gonatt!

26 mars

YOOOOOOOOOOOOOOO!
Jag hänger på vandrarhemmet i Oxelösund, är jag cool eller är jag cool? Hehe not. Det är inte så coolt alls faktiskt.
Idag har jag gjort årets orienteringspremiär!! HUR KUL SOM HELST! Åååh. Jag sprang och fnissade för mig själv. Det var lite snö, en del barmark och sol. Asasasasbrabrabra. Jag var helt lyrisk. Jag bommade inte så mycket heller, och jag sprang då fan inte fort. Men whatever? Jag njöt! Längtar tills imorgon då jag får vara ute dubbelt så länge i skogen, hihi.
resten av dagen var inte lika nice. Har plågat mig igenom 2 timmar Matrix och nu försöker jag svara på alla en miljard frågor som våran lärare gav oss. Helt cp är frågorna dessutom för jag vet inte så mycket om världens alla religioner. Särskilt inte vad de har för samband med matrix..... Nä. Inte min favvolärare den där nya religionsläraren. Nejnejnej.
Just nu är det ju faktiskt Earth Hour ju så då kanske man borde släcka lampan. Ska göra det nu och gå och fika med dom andra!
Puss och kraaaaaaaaam från Oxelösund!

25 mars

Heeeeeeeeej!

Sitter hemma i Lekke för tillfället, och om en timme ungefär så bär det vidare ner mot Oxelösund, eller nåt liknande. Orienteringspremiär imorgon, nervös som fan hehe. Men KUL!!!
Hoppas på barmark och sol, och att den här jvla blåsten ska sluta snart.
Sorry för det bittra inlägget igår också hehe, som tur var slog mitt humör om totalt på eftermiddagen och jag vart totalflummig istället. Hellre de.. Haha.

Nu ska jag tvinga mina syrror att göra mat. Asbra ;)
Hittade förresten MASSA gamla bilder på den här datorn. En där jag har googlebränna.. och är typ 13 år. SÅ himla fult. hahahahahahahah. Och den här.... Johanna 12?13? år ÄLSKAR att spela fiol i leksandsdräkt. Eller?



HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS!


24 mars

Ibland har man en dålig dag. Ibland har man tillomed en riktig jävla pissdag. Som idag.
Man är bitter. Man är sur. Man orkar inte med någon, och man orkar framförallt inte med sig själv.
Jag hade många sådana dagar i vintras. Riktiga bitterdagar. Det var skitjobbigt, och jag visste inte hur jag skulle ta mig ur det. Jag vill vara glad och ha roligt, inte gå runt och sura för mig själv och vara ett allmänt pain in the ass för omgivningen. Tack och lov har det blivit bättre sen dess, men det kommer fortfarande såna där bitterdagar. Typ idag. Egentligen är det då man behöver sina vänner som mest, men det är ju också då man stöter iväg dem som fan. Vem vill gå fram till den där bitterfittan och ge henne en kram? Nä, precis. Ingen.
Men fan, allt går inte på räls jämt, och just nu är det så mycket som bara går runt i huvudet på mig och inget går riktigt som jag vill. Det är pissigt att bo själv för man känner sig så jäkla ensam. Samtidigt är det väl tur så ingen annan behöver lida av mitt humör. ta tag i livet johanna, nu!!
Så förlåt förlåt alla för att jag är såhär ibland. Jag försöker verkligen att inte vara så, men fan, den här gången har en veckas huvudvärk tagit knäcken på mig.
Tur att jag har världens jävla roligaste vår att se fram emot, åhhh vad bra. BRABRABRA!
Bittrare inlägg får man antagligen leta rätt länge efter, men jag kan ju säga så mycket som att nästa kommer bli positivare, hehehe.
Puss!

23 mars

jaha, så bara för att jag frågade vilka ni var som läste så vart ni typ.. rädda för att fortsätta läsa? Hehe.
Förlååt då.
Den här dagen har bara försvunnit. Hade sovmorgon, F E T T välbehövligt, men behövde ändå tändstickor för att hålla uppe ögonen resten av dagen. Kände mig helt efterbliven på lektionen som tack och lov var den enda. Sen fick vi lyssna på en rolig gubbe som snackade om bränder, olyckor m.m. Intressant och framförallt läskigt, fan vilka saker som kan hända. Sjukt. Kan ju inte säga att det lindrade min rädsla för bränder direkt...
Sen så drog jag med Sara och Malin till gymmet, första gången på huuundra år verkligen. Kommer nog kännas imorgon.
Ja men sen då? ingen aning. Men lindi kom och underhöll mig ett tag iaf, vi sjöng så det ekade i gula huset. Fiiiiiint!
Och nuuuuuuu sitter jag här. Once again. När jag egentligen borde ha legat med huvudet på kudden i minst 2 timmar redan för att sova ikapp lite. Vi kan väl säga att jag tränar för studentveckan he he he.
Imorgon är det tacobuffé i skolan. Hur kan man då välja Uppsala istället?? Men först träning, upp till garberg ska vi. IGEN. wiehooooooo.
Puss och hej, snygga tjej.

22 mars

Hej.
Godnatt!

waste of time

Men TJAAAAAAAA.
Befinner mig i något slags tillstånd av extrem övertrötthet så ni vet liksom, om det här blir en aning virrigt eller så.
Styrka har vi haft och fuskat oss igenom hehehe, men plankan i tusen år håller liksom inte just nu. Funkar inte. Nejnejnej. Medicinbollen vägde säkert 100kg, iaf min och Maries. Så hade vi inte fuskat så hade vi sett ut som värsta biffisarna nu med biceps upp till öronen och det ville vi inte, så vi fuskade liksom i förebyggande syfte faktiskt!
Sen dååå körde vi matbuss och fick dissen av currykillarna så nu ska vi hälla peppar i deras mat imorgon så det brinner i munnen på dem, eller nåt. Just nu så borde väl jag, trogen supporter som jag är, vara och heja på killarnas sista (tror jag) korpenmatch men icke, sitter här och skriver massa ordbajs i bloggen istället. Har inte missat en enda match iår men nä nu orkar jag inte mer, hehe.
Spökar gör det också för det knakar i dörren, usch. Säkert Odd. Eller så är det för att det blåser ute.
Nej men tänkte bara säga det liksom! Förlåt för en totalt onödig update men ja, ni läser ju gaanska så frivilligt :D
Förresten så undrar jag vilka ni är som läser? tell me.
eftersom jag är trött och uttråkad så here you go, bilder från kroatien, lite såna halvfina, eller snarare halvfula kanske. hehe.
drogade.se?
mongo
drogade.se 2
det börjar spåra....
vad i heeeeeelvete. ja men this is leksands OK. helt normalt.
en gång åt vi.. fiskögon?
mmmmmmmm. fiskinälvor.
jag och Marie tappade bort oss och fick lov att kirra pengar till taxi
sen så var vi i en annan stad, i nåt annat land.
sleeeeeeten.
word.
vem?
cute
Nä nu får det räcka. Finns 1000 ggr värre bilder. Men det får bli en annan gång!
HEJDÅÅÅ

21 mars

Hallååååååå!
Ännu en meningslös dag i skolan och strålande sol. Synd att den kom nu och inte under träningen imorse. Sprang broarna runt, och kommer nog inte kunna gå ordentligt imorgon hehe. Sjukt vad man tappar i löpningen! Ska ju fan tävlingspremiära i orientering i helgen, herreguuud. Intressant, minst sagt. Men kul, gud vad kul. Jag har längtat!
Just nu sitter jag och får flashbacks från när man var mindre av att lyssna på Da Buzz, Do you want me, haha! Funderar över om min huvudvärk som förföljt mig ett par dar ska gå över snart, vore rätt skönt dårå. Ska försöka lägga in en annons på tradera också och bli av med ett par förstora skor. Dryyyyyyyyygt. Har även insett hur bra det är att mitt diskmedel numera ligger i skorstenen, för då KAN jag inte diska. Och behöver inte få ångest av det. Kanske borde slänga ner dammsugaren också?
hihihoho. Nu ska jag fortsätta göra viktiga saker. Not.
Hejråååååååååååååååååååååååå!
Lördagspasset. Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint.

gött

sådäääärja!
det tog sin lilla tid att städa, det kan man säga. Men så var jag inte särskilt effektiv heller hehe. Vi har hunnit äta dagenefter-pizza som smakade underbart, iallafall ett tag, och kollat lite på skidor.
Hittade en gitarr under köksbordet också, så om någon saknar den är det bra att höra av sig! Annars så behåller jag den ju väldigt gärna ett tag liksom, för den lät typ 100 ggr bättre än min hehe.
Nu är det ju så att jag boooooorde plugga, men fy fa-an vad tråkigt alltså. Så nej,jag tror jag hoppar det faktiskt. Att slänga sig i sängen och bara inte röra sig nåt mer på ett tag låter bättre. Plugga? nja.
Nääe men alltså vi hörs väl
puss!

20 mars

Hehe. Godmorgon!
Tänkte bara säga att jag nu intar städmode för ungefär resten av dagen. Har lite att göra, om man säger så. Skulle gärna visa er före och efterbilder, men det känns inte riktigt lämpligt.. Men det är öppet hus här hela dagen, bara att droppa förbi. ;)
Hörs då!

19 mars

Ja men tjena!
Sitter just nu och slänger i mig lite mat framför herrarnas dubbeljakt i Falun, ser bra ut! Den här dagen är fullspäckad och effektiv måste jag säga. Tog tåget hit imorse, tränade med Marie i det suuuupersuperfina vädret, duscha, drog ner på stan och fixade lite, och nu är jag här. Ska ta och fixa till mig så jag ser anständig ut snart, och sen cyklar vi upp till Unihoc och kikar på killarna som spelar SM-semi? eller nåt. Viktig match är det iaf! Kvällen bjuder förhoppningsvis på utgång, woooho. Så jag har lite för mig, och det är bra och kul och solen skiner och livet leker, kan man säga!
Nu ska jag fixa vidare, tog lite pics på passet men hinner inte ladda in dem nu. Lateer.
BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

gammal? jag?

Hemhemma.
Vi har ätit tacos, hela familjen samlad för en gångs skull! Planerat helger. Pratat student. Jag har insett hur jäävla lite tid det är kvar. HELT sjukt! sjuktsjuktsjukt. Sen har jag sökt jobb. Äntligen kan man säga! Inte för att jag är klar, men jag har börjat. Jag har ett CV, jag har ett personligt brev. Bara att söka på liksom. Funderar på att söka nån högskola/universitet till nästa år också, bara för att. Se om man räcker till. Typ. Fast vad skulle det vara liksom.. När ska gud ge mig ett tecken om vad jag ska syssla med? Vad är mitt kall? Det håller sig hemligt än så länge.
Jag har även fått det bekräftat att jag börjar bli gammal. På min säng låg ett stort, orange kuvert vars innehåll talade om för mig hur mycket jag sparat ihop i min allmäna pension. Say what....
Mina babes som gör min fredagkväll, hehe
Tur att jag fortfarande är tillräckligt barnslig för att tönta mig i webbiskameran.
Ähh nu ska jag sova. Det ska tydligen bli en riktigt kanonvädersdag imorgon. Det gillar vi!
Gonatt

18 mars

Tjaaaaaaaaaaaaa!
Snö i mars är onödigt tycker jag. Idag har det snöat, mycket. Jag hoppas det smälter och blir vår imorgon igen.
Gula husets främsta städkärring, dvs jag, har varit i farten igen och än en gång är en redan ren lägenhet ännu renare. Fint serru. Just nu sjunger (läs:skriker) jag fina låtar tillsammans med Spotify och är allmänt nöjd med livet, trots att det snöar. Drar hem om en timme, träffar min family lite och förhoppningsvis blir det lite rep med Heman hunters också! Sen åker jag hit imorgon igen och kollar på innebandy med innebandyfrun Marie. Själv är jag bara en wannabe, hehehe.
Egentligen är det väl min plikt som skidåkare att åka och kolla på Skidspelen, men det blir inte så iår. Snön gjorde mig lite avtänd på den idén hehe. Synd för Julia som hade planerat att åka dit och fria till Petter Northug bara.
men vi hörs dåååååååååå!
peace

17 mars

Men tjenaaa.
Orkar inte lägga allt för mycket energi här längre vilket kanske märks, men ähhh. Verkar ju ha några trogna fans iallafall, hehehe. Det har varit en lång dag känns det som, och egentligen vill jag sova i hundra timmar nu. Vi började med träning imorse, upp till Garberg IGEN och det var minst lika jobbigt den här gången, fattar inte vad det är för fel på mig. Som tur var kom vi på att det var pannkaka till lunch så vi orkade uppför sista backen också, annars hade nog jag och Ida legat där i en snödriva fortfarande. Inga lektioner har jag haft heller, och inte ett skiit har jag pluggat! Hejaheja. Däremot har jag tillbringat eftermiddagen med att steka i mitt köksfönster och sjunga liite för högt med tanke på att det går förbi folk utanför..
just nu är jag flummig och stressad helt utan anledning, har ett par nya converse bredvid mig som jag inte vet om jag ska ha kvar, åhåhåhå. Men det löser sig för fan. Kollar på gamla klipp med Björn Gustavsson som vi var så kära i förr i tiden, hahah. Kul. Vill egentligen springa runt hela mora för att bli av med lite överskottsenergi, eller spela piano i flera timmar. Men nej, jag har inget piano. Imorgon väntar skolan och sen får vi se om jag drar till Lekke en natt eller inte!
Puss påer.

16 mars

Imorse när jag vaknade kändes det som att någon hade slagit en stekpanna i huvet på mig. Inte jätteskönt precis. Träningen igår dödade mig typ, första passet på 2,5 veckor och tusen mil uppför typ. Jag är så SJUKT trött. Det syns på mig tillomed. Då är det illa asså. Kämpade mig igenom skoldagen ändå, hade liksom sovmorgon till 11.40 men det hjälpte inte hehe, och nu är det inte långt ifrån en powernap på soffan! Borde göra tusen miljoner andra saker men det är ju så sjuktsjukt tråkigt också så nä. Ska ner på stan med Erika istället :D
Totally meningslöst inlägg jag vet. Men händer det nåt intressant då? Njaa. JO faktiskt. Mamma ringde nyss och sa att polisen fått in..... MIN CYKEL!! Som vart stulen första veckan i skolan. För mer än ett halvår sen. Ofta? Haha. Men nice som fan. En borttappad sak mindre.. Sköntsköntskönt!! Fast min nyckel är still gone, men det gör inget längre för jag har bytt lås, eller jo, det sved som fan i plånboken. Onödigt. Men cykeln är ju faktiskt tillbaka, så det väger ju upp lite hehe. Fast å andra sidan så är ju min cykelnyckel till min andra cykel borttappad.... Haha. Whatever. Det spelar ingen roll längre! Från och med nu är det jag och ett nyckelband runt halsen!
nu sova.
Puss

14 mars

tjeeeenare!
VI ÄR HEMMA IGEN!! Skönt. Tåget var försenat, men det gjorde inte så mycket och vi kom hit runt 10 imorse. En fin vecka har det varit trots allt, och jag är nog lite glad att jag åkte ändå trots att det kändes så jobbigt innan! Nu är alla samlade här hemma på skidgym igen och det känns bra och kul och jag är pepp på den här våren!!
Efter skolan så hängde jag med mina bästisar här hemma, hehe, det var kul! Kul att dom kom liksom.. ;) Skaffar jag en kaffebryggare kanske dom börjar hänga här ännu oftare, vem vet!
Nu är min lägenhet jättemysig och nystädad och jag älskar den. Fan vad det är bra att ha en egen lägenhet ibland alltså!! Och jag ska få sova i min egna sköna mjuka säng med MITT täcke och MINA kuddar. Awesome kan man säga, menar jämför tåget mot hemma?
TÅG, vs...
hemma. Lätt vinst för hemma skulle jag säga, om man inte föredrar hårt, kantigt och skakigt!
Nä, dags att sova!!
pusspusspuss

13 mars

ööööööööööööööööööh tja.
jag orkar inte blogga bara för att min design suger getballe, hehe. Ursäkta mitt brutala språk då men jag är sjukt fucking uttråkad här i Boden! Vi har liksom degat här i 6,5 timme nu i väntan på att tåget ska gå, och det är ändå 1,5 timme kvar. Grettgrett!
Inte har jag gjort nåt vettigt heller, legat i sängen typ höhö. Är helt slut efter min brutala start efter sjukdomen hehe, och ändå åkte jag inte max. Men så är det väl, och jag är glad att jag kom runt faktiskt. Det gick liksom inte att bryta eller gå upp för backarna när det var så mycket folk och kollade hehe, och dessutom var det kul! Fa-an att jag inte var i form nu för då hade den här banan varit tipptopp ju. menmenmen. En annan gång. Eller? hehe.
Wiehooo nu ska vi iaf packa ihop och börja dra oss mot tåget. Eftersom vår hyrbil är totalminimal så lär vi ju åka ett par vändor!
Sov gott nu då hörreni, I will try på tågplankan!
Puss!
hehe söta.

12 mars

oupssss jag måste sova. Ska premiära i JSM imorgon, stafett 3,3 km. Kör sista sträckan så jag kan hoppa av om jag inte är frisk hehe.. Men ska göra mitt bästa!
Förlorade just melodifestivaltipset 2011 också, tungt!
Om mindre än ett dygn åker vi hem, wiehooo. Fast jag har haft det över förväntan bra här faktiskt!
Godnatt godnatt!

11 mars

Tjooopp.
Jag gör ingenting. Ingen jävla ting. Jag pluggar inte, jag tränar inte, jag gör inget vettigt alls. Nördar facebook som aldrig förr, det suger totallyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
Fast nu ska vi tydligen sen på northug i skavlan.
byebye

10 mars

Yooooooooooooo.
Idag fyller jag 18 ½, och det har vi firat stort med tårta och grejer. Fast det var snarare damp-Kalles SEGER!! vi firade, Leksands första SM-guld! Hur jävla bra som helst, och vi skrek nästan ihjäl oss! kulkulkul.
Mindre kul är att jag försökte träna idag, det gick i cirka 10 minuter innan jag fick både ont i någon slags bröst/hjärtmuskel tror jag hehe, och panikhosta. baaajs, det räcker nu faktiskt.  Hoppas på att vara frisk imorgon istället dåå...
Imorgon äre vilodag här, skönt för dem som har tävlat, ingen skillnad för mig hehe. Fast vi får sovmorgon så det är nice, plus att jag hoppas på en vända till Luleå för lite shopping eller så. Ett eventuellt träningspass skulle ju sitta som handen i handsken också kan man ju säga.
jajaja. Jag saknar alla hemma, särskilt Marre! Men hon verkar ju inte lida brist på sällskap enligt de senaste rapporterna, hehe!
Godnattpuss från Boden!

Jävligt fett i boden B

Heeeeeeeej.
Här kommer en positiv update från norr!
Erika bor här med oss och det är jättejättejättebra! Resten av Jarl + Idre bor också här så det är riktigt trevligt må jag säga! Maten är supergod och det finns trådlöst internet.  Jag ska testa träna imorgon och se om jag blir sjukare eller möjligtvis frisk. Sen så hoppas jag på SMguld till Leksand också, vore ju lite nice sådär!
Nu ska jag och Erika fortsätta mysa här, och sen ska jag sova i en säng som förhoppningsvis inte skakar och rör sig. Hehe.
Puss!
This is what we do!!

9 mars

och jag har anlänt till Boden, helvetet på jorden. Hehe, närå riktigt så illa är det inte. Men det är däremot mulet, grått och blåsigt, + att det enda man ser är massa militäranläggningar. Så särskilt fint det är det ju inte. Till och med snön är grå. Fast jag vet ju inte hur den ser ut på stadion, lite bättre får man hoppas!
Jag har ont i ryggen efter en natt på en planka på det där jla tåget, men jag sov heelt ok ändå konstigt nog. Trots det så däckade jag här i två timmar när vi kom fram hehe. Just nu borstar jag tänderna och funderar på om jag ska sova tio timmar till eller kanske ta en promenad. Skriva klart mitt CV är dagens viktigaste uppgift så jag kan få det ur världen sen. Dampar lite på att liveresultaten inte går att se, vill veta hur det går ju. Jaja, är man här lär man väl inte missa det antar jag... Hoppas Erika kommer och håller mig sällskap snaaaaaaart.
Och jag erkänner, jag räknar ner tills jag får åka hem igen. Hehe. Glömde jag förresten att säga att vi bor i något som liknar ett fängelse? Jättemysigt. Men frukosten var god! Nu ska jag utforska Boden, woopwoop.

bye

8 mars

Nej, det var INTE jag på bilden i förra inlägget, hehe. Eller det kanske bara var en viss M*rie som inte förstod det? ;)
Hursomhelst, sov i curry igår och det var myyyyys! Vi la oss rätt tidigt, men pratade i säkert två timmar så imorse var jag helt off när jag vaknade ändå! ojoj. Men till skolan skulle jag, och redovisa min fördjupningsuppgift. Fattar inte varför jag alltid blir så sjukt nervös av att prata inför folk, blä. Men nu äre klart, och resten av skoldagen gjorde vi typ ingenting. Var ner på samlingen på skidgym, var väl max 8 pers där, och sen tog jag farväl av Marie som slipper åka till Boden och får stanna här i veckan, och ja, nu sitter jag här. Måste gå till stationen om en och en halv timme och har inte packat en pryl. Hur olikt är inte det mig på en skala??? Kanske borde sätta fart, men det tar emot så inåt helvetee. Fick iallafall en glad nyhet idag, ERIKA BOR PÅ SAMMA STÄLLE SOM OSS!! :D Gud finns! yeahh.

Nä men nu ska jag försöka bota min rökhosta och packa lite grejer. Lätt ska det vara.
Byeeeeeeeee så länge

7 mars

men tjeenare.
Vaknade i Lekke, åt lunch på Sammilsdal med Julia, känner knappt igen mig där längre, haha. Sen en snabbis till Borlänge med Marie, resultat: jeans och tisha. Ingen vårjacka = inte ok. Får väl shoppa i Luleå.. Kul, not. Sen hem till Mora, helt tomt och tråkigt här nu när alla har dragit till Boden, fast rätt skönt, kör på nudiststilen ner till tvättstugan. Ska sova hos Marie inatt istället så det är sköööönt!! Vill ju inte ha besök av Odd liksom. Just nu väntar jag på tvätten och sen ska jag draa, för vi ska ner och bättra på brännan lite, jag förväntar mig något liknande detta:


Så jävla nice. hahaha. Nej men imorgon väntar skolan, sen lär jag väl packa och åka mot Boden. Ångest i hela kroppen verkligen, finns inget jag mindre vill just nu.. Sjuk är jag också så det blir väl inget åkt heller hehe. Värt som fan! Jaja somsagt, får väl shoppa och plugga och slå ihjäl tid. Den norrländska luften kanske har en grym effekt på mina infekterade luftrör, vem vet.

Ajaa, nu ska jag packa stringbikinin. Hehehe skoja.

Bye!

6 mars

helt stööört vad jag vill vara med och åka vasaloppet nu, blir knäpp i huvudet. Vakande inatt när alla bussar från skolan gick mot starten, ville fan gå upp och hoppa på en alltså. Sen var jag och langade dricka och vart avis på alla som åkte förbi. När jag gick förbi upploppet började jag seriöst nästan grina för att jag så gärna ville åka!!! Jävla skit sm som måste gå veckan efter, och dessutom är jag inte ens frisk än så vi får väl se om jag kan åka dit överhuvudtaget. Hehe, jajaaj, det är väl som det är nu då. Men nästa år, då jääävlar är det jag som åker vasaloppet. Ska anmäla mig bums. Är iaf glad för alla åkares skull, kan man få mer perfekta förhållanden? knappast.
Nu ska jag äta lite lunch och kolla på femmilen. Det är rätt fint det med. Senare får jag heja på Sandra som just nu befinner sig någonstans mellan Evertsberg och Oxberg!

ciaoo


loovely. man ryser fan varje gång man ser det!

så mycket bättre

Hej igeen.
Kul liv? njaaaa.
Ser på Bridget Jones. En av världens bästa filmer if you ask me, typisk måbra-film! Önskar att jag hade hennes inställning till saker och ting ibland.
Howeveeeeer. Har fått ibgs hejarramsor på hjärnan. Inte riktigt OK, eftersom det hela tiden låter SKG,SKG,SKG.. heheh. Kanske ska börja kalla dem för MIG för att jämna ut det lite??
Annars då, så är jag sjuukt pepp på den här våren! Det är så sjukt mycket kul som händer, wowowowow, blir knäpp när jag tänker på det! yeeeeaaaaahhhh. Vill på bal, ta studenten, festa, festa, umgås med alla fina människor, ha sommar, vår, och allt kuligt som hör till. IIIIIIIIIHHHHH! :D

En annan sak jag verkligen vill är att åka vasaloppet. Blir riktigt sur när jag tänker på att jag inte ska stå där på startfältet i Berga by imorgon. Inte för att det var meningen att jag skulle åka heller, men FAAAN vad kul det skulle ha varit! gaah. och nu kan jag inte ens träna.... Får nöja mig med att heja och langa dricka då antar jag. Men nästa år, då är det jag som åker!!! villvillvill.

Jajaja, bara att gilla läget! Nu ska jag äntligen få sova i min sköna morasäng igen. Nice. Men först en liten bildbomb.



vill ha VÅR!

vill steka på koppången

vill ha härliga sommarkvällar

meer mysiga sommarkvällar

en till kroatienresa

jag vill ha 10mila, och ORIENTERING!

åå vad jag längtar till allt.

GODNATT!

5 mars

tjaaa.
jag är helt, totalt slut i kroppen efter att ha städat lägenheten, hehe, fast kom fram till att det snarare beror på att jag glömt äta lunch? ofta. Bara för att man inte tränar så slutar man bli hungrig också.. Ska åka till Maxi iallafall och köpa middag snart, det är SÅ skönt att ha bilen här. Underbarrrrt. Mindre underbart är det väl att jag inte riktigt har fattat när larmet är på och av, vilket resulterar att det då och då börjar tjuta. Tyvärr även på tätt befolkade platser.. jaja!

Sov hemma själv inatt och är sjukt stolt över mig själv att jag knappt var rädd ens. Fast det blåste storm och huset höll på att rasa. Hade ju rut och hugo liksom. Imorse tog jag sovmorgon, kollade lite på skidorna och sen bar det av hit till Mora igen. Skulle leta spegel på jysk, jävligt dumt. Bilkön hem var sjuk, så jag åkte runt Selja istället. Vettefan om det var ett vinnande vägval alltså.. Menmen. Sen ner och kolla på upploppsprinten, men frös typ ihjäl så det var inte så kul. Och sen jaa, sen har jag städat och packat upp, så nu känns det som MIN lägenhet igen. Hostar gör jag fortfarande så det suger balle. Erika är sjuk också så hon kommer inte hit ikväll, stackaarn. Får ha vasaloppsmys ensam istället!

Nä men nu väntar maxi.
Bye!

MENTALT TÄNK TILL DIG:
BLI FRISK BLI FRISK BLI FRISK BLI FRISK BLI FRISK! x1000

4 mars

host host.
Nu har vi jobbat våra sista timmar in das mässtält. Den här dagen gick fortare än igår och var roligare också hehe. Sverige tog silver på herrstafetten, asniiice!
Var in i lägenheten en snabbis och fick städbegär men skyndade mig därifrån istället hehehe. Tog bilen hem, inte den mysigaste resan i mitt liv kanske. Skitläskigt och mörkt, och det kändes som att alla mötande bilar körde med helljus. Men hem kom jag, tack gode gud! just nu kollar jag på let's dance och vill ha mat, men orkar inte laga. Vilka problem va? Jajaaaaa. Ska sova hur länge som helst imorgon och sen åka till mora och kika på upploppssprinten. på kvällen kommer Erika och sover hos mig, sen ska vi ha vasaloppsmysmorgon. Grettttt!

puss!

3 mars

ööööh tja!
Dagen kan enklast sammanfattas som lång och en aning frånvarande.
Lämnade sängen klockan 06.45 imorse och på något sätt trodde jag att jag hade försovit mig. Stressade som fa-an ett tag innan jag insåg att jag snarare hade gått upp för tidigt. Men great liksom! Åkte buss till Mora, något utav det segaste som finns. Jobb i mässan melln 10-18. Det kändes som en eeviigheeet. Tacka vet jag skidstafetten som piggade upp oss en aning iallafall hehe. Och alla vändor till loungen för gratis godis... ouupppss. Jaja, helt ok ändå liksom och nu är det bara en dag kvar, så vi hoppas på mycket folk då (ta åt er)

Min hemresa var årets konstigaste. Först fattar jag inte att tåget är ersatt av buss. Ser det i sista sekund, springer till en 70buss som precis ska gå, går den till leksand? hoppa in bara, det är lugnt. okej brabra. Kommer till Rättvik, bussen ska till falun. Jahaaaa, och jag då?? Ser ett tåg, det står borlänge. Rusar under bommarna, föraren öppnar fönstret och frågar om jag ska med. Går det till leksand? jaa. Men ja tack! Hoppar in. Dimper ner på första bästa säte. Fattar ingenting, men hem kommer jag! Så det var ju skönt det.

Är återigen katt och hamstervakt. Båda sover. Skötsamma djur! hehe. Ska också sova snart då det antagligen kommer ta två timmar innan jag slutar hosta den här natten också, grett kan man säga.

Ses i mässan imorgon då duudes!
PUSS!

PS. Brudar, jag vet att det är HÖG status att vara med i min blogg. har ni sett hur era besökarsiffor har ökat nu eller???

barnvakt

är helt slut efter att ha vart barnvakt åt:
Hugo. Dvärghamster, ca 1 år. Extremt snabb och liten. (därav den dåliga kvalitén på bilden)
Rut. Katt, ca 2,5 år (?). extremt sugen på hugo.



Mitt uppdrag: rasta hamster på behörigt avstånd från katt. Akta så hamster icke smiter in i något hål eller under ett kylskåp.

Nu sover Hugo. Rut jagar dammsugaren och kommer väl förhoppningsvis somna snart hon med. Mina två gullisar. Hehe.
Snart sover även jag. Imorgon går bussen till mora 07.55. skön-t.
Kom och hälsa på oss i mässan vettja!

BYE!

PS. marieeekexet, jag dissar inte dig, lovar. det kanske kommer en bild snart, bara mina ögonbryn mattats av lite i färgen, hehe ;) puss pårej!

2 mars

Hallåååååååååååååååå.
Det är så sjukt typiskt, bara för att jag för första gången på tre år är frisk på jullovet så blir jag som vanligt sjuk på sportlovet. Det sugeeer. Särskilt med tanke på att vädret är så himla fint, soligt och lagom varmkallt. Jaja, får väl ta hostan som träning för magen då. I övrigt mår jag liksom bra så det är liiite irriterande.
Får iaf komma ut lite snart, tänkte ta en promenad bort till Julia sen. perfekt! Hon och erki tycker väl jag är knäpp som går istället för att åka med dem men assåååå, ja det kanske jag är.

Förövrigt så ser jag ut som en arg turk med mina ögonbryn nu hehe, hoppas verkligen det försvinner lite snart. Tog lovets första sovmorgon också, vaknade åtta. askalas.

höööörs då!


JAG. VILL. ORIENTERA. NUUUUUUUUUUUUUU!

1 mars

Alltsååååå.. jag håller på att färga mina ögonbryn. Det känns sådär, hehe. Är en aning oroad över hur resultatet kommer att bli, men jag hoppas på det bästa, annars får jag väl raka av dem elller hålla mig inne några månader framöver! Följde dyviks tips och bara "kluttade ut" färgen hehe så vi får väl se råå.

Har stått i mässan 11-16 idag, superlugnt var det så det sög lite. Hoppas på mer folk tors-fre då jag och frida står där hela dagen, kom in och få lite gratis massage mellan 14-16 och prata lite med oss pleeease.

yeahh, det vart bra. Okej, lite mörkt, men det brukar ju försvinna efter en dag eller två! Tack anna för tipset hehe.
Nä men nu ska jag och ellen laga plättar. Eller hon ska laga och jag ska titta på, hehehe. Närå.

Höörs!

PS. fucking FÖRSTA MARS ÄR DET IDAG!!!! Våååreeeeeeen kom hit.

RSS 2.0