29 april

Heeeeeeeej!

Trött, tröttare Johanna. Shit. Imorse hade jag sovmorgon, så jag sov till halv 9. Weeeihoo. Sen åkte vi till farmor och kollade lite på det brittiska kungabröllopet. Det var faktiskt ganska mysigt, och ååh vad jag vill flytta till england och börja prata sån där mysig brittisk engelska. Någon gång ska jag flytta till London!

När vi kom hem igen så tog jag tag i mitt liv och bokade tid för håruppsättning. GREAT!! Så nu är det problemet ur världen, ska bara försöka bestämma hur jag vill ha det, men det vet jag typ redan! Awesomeee. 
Ungens rum är färdigrensat och klart också så nu kan jag börja flytta hem mina grejer när jag vill.
Har inte ens fått lovpanik än det här lovet, alltså att jag längtar till Mora så jag nästan dör. Det har vart skönt att vara här ett par dagar. Kanske är bra att jag vänjer mig för snart är jag fast här igen.. Hm.

Imorgon drar vi ner till Stockhom och springer 10mila! KUUUUUUUUUUUUUL. Jag fick den korta hängsträckan så jag är nöjd som fan ;) haha. (Och ja, 10mila är den där tävlingen som är så sjukt häftig. Med alla 1000 lampor. Mäktigt som fan) Men det missar jag iår för jag åker hem på kvällen!

Nu ska ja iallafall försöka börja med allt skolarbete som borde vart gjort för länge sen, ska bekanta mig lite med Jehovas vitten. KUL fredagkväll.

ADIOS!

28 april

Hej.

Var det någon som sa påsklov? Nä, trodde väl det. För jag har tusen gånger mer saker att göra nu än när det är skola. Idag har ungens rum rensats. Herre min skapare vad grejer och skräp hon samlar på sig. Usch. Men ja det är väl så illa tvunget att göras eftersom jag ska flytta in i hennes rum sen och jag vägrar att dela det med alla grejer!!

Även om det känns som om jag bott med huvudet i garderoberna så gar jag hunnit träna lite och gått en sväng på noret med Elin också! Det var nice, försökte boka tid för håruppsättning men har inte riktigt lyckats då jag inte vet när jag måste upp till mora... Men ja skit samma egentligen, måste ju sätta upp håret någon gång. Hittade eventuellt balskor och köpte ett par converse också, finallyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Leksand imponerade helt klart på mig! Bara frisörtiden blir bokad och klar så har jag gjort det viktigaste för det här lovet.

Hööööööööööööööööööööööööööööööörs!

26 april

Hejhejhej.

Snabb update.
Vi är hemma igen. Tävlingen igår sög inte riktigt lika mycket som långisen, men jag kom därifrån 1000 rivsår och blåbärken rikare. Åkte till Dalbyn, sov där, åkte hem tidigt imorse och tränade superdryga backintervaller. Effektiv dag så långt men sen fastnade jag framför datorn några timmar. Inte bra. Sen rensa garderob och rum. Slänga, spara, lägga undan. Sen träning igen. Skitdryga skogsintervaller den här gången. Sen en massa korv och mackor på källan. Nu hemma. Döda ben. Trött. Nu: rensa lite mer garderob. Bort med det mesta så man kan få hem alla grejer från mora. Inte långt kvar till flytten nu.....


Hejrå

24 april

Hej.

Idag har vi varit ute ungefär heela dagen så nu är jag bränd och fin. Det gör inte saken bättre att jag har fått tusen miljoner nya rivsår och skogsaidsprickar på armar och ben, tur att man har långklänning på balen hehe. FÖrhoppningsvis försvinner mitt decimeterlånga rivsår på ryggen tills dess också. Skogen vann över mig idag. Men imorgon ska jag fan dööööööda den. 

Vi har även hunnit med en fotbollsmatch mot nyköpingskillarna. Vi förlorade knappt, och bollen åkte i vattnet ett antal gånger. Men kul vare!

Just nu försöker jag göra nåt vettigt av mitt projektarbete, men jag lyckas inte riktigt. Så jag skiter nog i det och går och lägger mig istället. Det är sjukt vad trött man blir av att steka en hel dag. Imorgon åker vi hem till dalarna igen för lite påsklov. Kan behövas!

Hejråå

vitsippor och sooool

Tjennnnnnna.

En hel dag har gått här nere i Bunn (dör fortfarande på namnet.......) och vi har inte gjort så mycket alls. Var ute och kollade in terrängen på förmiddagen och hittade döööööööööööööööfina vitsippsbackar som påminde om Ronja Rövardotter, jag och Lindi ville stanna där hela dagen. 
Sen åkte vi hit igen, åt lunch och GÖMDE PÅSKÄGG!! Ica i Kaxholmen (?) hade finfina påskägg för 9.90 styck, och det är klart vi slog till. Happyface på alla leksandsbrudar då kan jag lova. Sen la vi oss och stekte nere på bryggan hela eftermiddagen, spelade lite fotboll också, och fascinerades av den elektriska gräsklipparen. 

Och nu sitter vi här. Jag borde gå och sova eftersom jag startar 9.16 imorgon. 6,6 tunga, småländska, kuperade, gröna kilometer ska jag ta mig igenom. Fint deeeeeet. (och för er icke-orienterare som inte fattar så är 6,6 km orientering betydligt mer än vad det låter som)


Nu ringer Erika&julia, undrar om dom kommer ihåg det imorgon, heeeeeehehe.

Byyeeeeeeeeee

23 april

Godmorgon!

Och Glad Påsk, eftersom det är påskafton idag tydligen. Och vi har inga påskägg...... Satfläsk. Fast så får man inte säga för det låter så fult. Men satfläsksatfläsksatfläsk jag vill ha ett påskägg. Alltså vi har godis, men inget ägg att gömma. Ja ni fattar. Fast jag tror vi överlever, vi är ju faktiskt 18 år? NÄÄÄ DET GÖR VI INTE JAG VILL LETA PÅSKÄGG!!!!!

Hur som helst. Idag är det strååålande sol här och vi kommer antagligen spendera större delen av dagen på bryggan. Men först ska vi träna någonstans här i den kuperade skogen. Vi har nyss ätit frulle och gissa vad då, vi lyssnade på en Jukebox... Hahaha. Fattar ni hur modernt det här stället är eller?? Det känns som om vi har förflyttat oss minst 50 år tillbaka i tiden typ. 

Lateroooooo!


+



=



22 april

Ah men tjena!

Vi har hunnit förflytta oss en hel del mil i en minibuss som är vit med grågröna, hårda säten och som man för det mesta mår ganska illa i. Igår åkte vi till Stavsjö, sov där, och sen sprang vi Stigtomtakavlen idag. Åh fyyy faaaaan vad tungt det gick. Men skit samma råå. 

Nu är vi i... Bunn. Vad fan är det för namn på ett stället? Jaja. Vandrarhemmet är ju av modell äldre kan man ju säga, men rätt mysigt. Nyss var vi och åt någonstans vid Vättern och det var fint, och gott. Kanske mest för att vi höll på att dö av hunger. 

Imorgon hoppas vi på solsolsol så vi kan steka på bryggan här nere. Ska ta en bild sen så ni får se hur niiiiiiiiice det är här utanför! Förutom att det springer lösa höns här då men det är mest Frida som har problem med det!

Nä nu ska jag tvinga lindi att spela kort med mig.
HÖRS!

21 april

Hej hej hemskt mycket hej!

Idag är det skärtorsdag kom jag precis på, och den är solig och fin. Om 1,5 timme åker vi härifrån ner mot Nyköping och sen vidare till Jönköping, tror jag. Det blir naaaaaaaaaaaajs. 

Just nu så försöker jag packa, inte min stösta passion i livet. En sorglig sak är att jag försöker hitta så mycket saker som möjligt som ska hem, och stanna där sen.. Alltså som flyttar ut redan nu. Det får mig att inse hur kort tid det är kvar tills jag också flyttar ut ur min älskade lilla lägenhet. Jag trodde liksom aldrig att den stunden skulle komma. Men som tur är så är det än så länge mest vinterjackor och skor som får följa med hem, och det känns mest bara bra att slippa använda det mer för stunden! Men lite tomt blir det allt.

Nu ska jag fortsätta röja runt här, och sjunga jättehögt till Collide. Vi hörsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.
Puss

godnatt

Jag har sjungit singstar med Sara och Linda all night long. Det var kul! Särskilt att Adam och Halli kom och kollade om det var någon som skrek/hade ont någonstans.. hehe.

nu ska jag sova. imorgon åker vi neråt sverige igen. Fint!

nattis

20 april

Ida visade ett så jävla sant citat häromdan

Försök inte vara perfekt för någon. Vänta på den som älskar dina fel.

Det är så himla sant. Och det gäller alla, även vänner. Varför ska man försöka vara perfekt för att passa någon? Man passar ändå inte! Så nu är det slut på allt "det är mig det är fel på"- daltandet, jag är den jag är och så är det bara. Så om jag inte hittar några vänner eller pojkvänner innan jag är 67 eller 102, eller kanske aldrig, så är det väl så, men då har jag iallafall inte mått dåligt av att inte passa för den jag är!

Fick bara lov att säga det. Nu tror ni väl att jag är på pms-humör och är skitsur eller något, men nej. Jag har bara insett fakta!

Hörs då!



19 april

Heeeeeeeeej.

Ja när inte jag orkar blogga så är det väl tur att det finns andra som kan ta tag i det åt mig. Kanske borde lämna över ansvaret på heltid? 
Orkar inte med den där dumma om mig-listan. Inte när jag såg vilka jobbiga saker man skulle skriva om. Hehe.

Howeverrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

Idag har jag pluggat mycket och bra till geografiprovet imorgon. KLAPP PÅ AXELN!! Inga mer pissprov som det i måndags tack. Sen har jag ätit goood mat som jag la ner lite kärlek på för en gångs skull... Och gått en promenad. Fick behärska mig för att inte vara ute hela natten, måste sova och bli frisk också. Höll på att trampa på en groda, eller padda whatever, och FY FAN vad jag hatar såna. Usch. Fick panik och hopppade tre meter åt sidan. ÅÅååå dom är så äckliga. Det är nog det äckligaste jag vet. Mår fan illa när jag tänker på dem. Uhhhhh. Låste och stängde alla fönster och drog ner persiennerna så fort jag kom hem för att dom inte skulle se mig typ hahaha. Kommer aldrig glömma när Herman kastade in en groda i våran lägenhet på Stentorp! Uschfyblä.

För övrigt så är jag fortfarande förkyld och har lite lätt träningsabstinens. Önskar att jag hade tävlingsabstinens också men nej. Jag undrar om min lust att tävla har försvunnit för gott... Eller så kanske jag bara skulle behöva ett break och typ hoppa över orienteringstävlingarna nu i vår. Men det vill jag ju inte heller, tror jag.. Åh. Jaja. Kommer ihåg när tävlingarna var allt i livet, det roligaste som fanns. Kunde längta efter en tävling i ett halvår ungefär, vara helt knäpp för att man fick åka iväg långt och bo där på helgen och tävla och träffa alla och bara vara borta. Vart tog det vägen?????? Kom tillbaka!!

Nämen nu ska jag sova lite kanske. Eller rätt mycket tror jag.
GODNATT!


Vad fan hände liksom, här var orienteringen allt i mitt liv ungefär.

Häng med okänd person = ganskaså ganskaså najs.

Tjabbatjenixen!
Jag är en tjej på arton jordsnurr som söker en go och glad kille i åldern 0-99, du får gärna ha en häst!! Bild är ett +!!
KRAMIZZ
Joråå såatt det är så man börjar en gästblogg med stil. kaatching. Verkligen.
Kände att jag liksom kom av mig lite där. Men okej, ni kan ju gissa vad det är för snygging som kapat tha blogg denna gång. Kan det vara en innebandyspelare? Eller kanske brevbäraren? Eller varför inte en mattant? Oh yeah.
HUR SOM HELST sitter jag här med Johannas lilla mobil och hänger. Vi omatchar alldeles väldigt för jag är grön och den är röd. Men jag är glad ändå.
Johanna snorar så man får hålla andan lite när man är i närheten. Vilket kan vara jobbigt och också kan se rätt så konstigt ut men eftersom att jag redan missmatchar hennes mobil så tar jag uppmärksamheten från att jag ser ut som en blåsfisk i fejset (en het blåsfisk, jag är alltid dödligt het).
Sa jag att vi hängde på biblioteket?
Can't get any better.
Nu ska jag övertala henne att det är optimalt att äta lunch halv elva.
Farväl kamrater.

18 april

Tjeeeeeeeenare mannen!
Idag hade jag ju tänkt börja med den där listan om mig själv, så jag lär väl göra deråååå.
Fast inte nu hehe, för nu ska jag snart ut och powerwalka med Sara och Cajsa! Kan behövas med tanke på hur länge sen det är jag tränade sist. 

Om provet idag gick bra? Nej. Det är det sämta prov jag någonsin skrivit under min tid på gymnasiet, inkluderat matteproven. DÅ är det illa. Får försöka göra lite bättre ifrån mig på geografiprovet kanske. Det är iallafall lite mer intressant!

hööööööööööööörS


Fast vänta, får ju inte glömma att Elsa fyller 18 idag, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. puss!

sweet dreams

Såhär beskrev Ida mig för ett tag sedan. Det stämmer nog ganska så bra faktiskt. Hehe. Jag tror jag ska ta och beskriva henne också snart, det är mycket bloggande på gång från min sida, yeahh!

Nu ska jag sova. 
Om jag pluggade förut? Ne. 
heidooooooooooooooooooooooooooooooooo



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

HEJ!
Jag heter Johanna Sarenmark, är 18 år 7 månader och en vecka, och jag har väldigt svårt för att ta tag i saker som måste göras. Som till exempel att plugga. Förr i tiden (läs: ända fram tills iår) var jag väldigt bra på att plugga, ja, jag var en riktigt pluggis faktiskt. Enligt vissa så är jag det fortfarande, men då vet dom inte mycket om mig kan jag säga. Förr i tiden så hade jag även väldigt bra betyg, men liksom min effektivitet i skolan så sjunker dom också. Det är ju ganska tråkigt, med tanke på att man kanske ska fortsätta plugga någon gång i framtiden. Eftersom jag även är kass på att smöra för lärarna (till skillnad från vissa andra i klassen som börjar på D och slutar på aniel) så ligger jag ju inte direkt på plus där heller. Men det är ju som det är med den saken! Den här veckan har vi 2 prov, 2 fördjupningsuppgifter och ett argumenterade tal. I helgen har jag pluggat i ungefär 20 minuter. Jag borde nog plugga lite till nu...............................................................................................................

Annars då, så äre bra. Solen har stekt hela dagen och jag har gått ute i shorts för första gången. DET är nice. Mindre nice att jag ser ut som rudolf med röda mulen och låter som en jag vet inte vad. Men vad gör det när vädret är som det är! Det är en månad och elva dagar till balen. Wiihoooooooooooooooooooooooooooooo. 

Kul inlägg. Yeah. Imorgon ska jag börja med en sån där dryg lista som alla gör, eller gjorde för hundra år sen. Typ skriva en massa om mig själv. Jättekul va? höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhö. 

Nä, men vi hörs då. Här får ni en jättefin bild på mig marribus. Jättefin verkligen. h3h3.

17 april

Sov till halv 12, inte riktigt ok, men dock välbehövligt..

Nu: råplugg i solen utanför gula. Finfinfin dag!

Hörs!

snorigt

Att gå med ett papper klistrat under näsan börjar bli vardag för mig nu. Hur fräscht?
Inte särskilt.
Hoppas jag har nått den värsta punkten i förkylningen nu, annars dör jag nog. Känns som om alla ingångar till hjärnan är tilltäppta så jag är helt luddig i huvudet + att det känns som en tegelsten ungefär. Min hjärnaktivitet är sämre än vanligt, hehe.. Jag känner inte ens smaken på sakerna jag äter, och det suger ju. Man känner liksom en antydan till att det borde smaka nåt, men så gör det inte det. fyyyyy. Jaja. får andas lite ånga innan jag sover eller nåt.

Imorgon åker jag och Lill-Erik till kuppis och kikar lite. Sen drar jag till mora och dansar lite. Hoppas jag. Annars har jag alltid 100 kg plugg att sysselsätta mig med. Tänkte börja nu, en effektiv halvtimme. Sen sovdags.

Och juste, lycka till alla som ska springa natt-SM just nu. Är inte överdrivet avundsjuk faktiskt, natt är INTE min grej! 

Aaaamen vi hörs då!
puss

15 april

men tjeena!

Alltså, sjukt. Har just fått sommarjobb. Bara sådär. Som ett brev på posten typ. Hur nice? ASNICE! Byter så gääärna ut jobbiga tyskar på buffils mot regn och gräsklippning. Wieeehoooo. okej, halva sommarn planerad. Nu behöver jag bara söka jobb för resten ;) haha. Nä men fan vad skönt. Trodde nästan jag skulle bli arbetslös ett tag där... Haha. naaaaajs.

Har förövrig varit upp till mora en sväng. Ganska onödigt, men skönt att slippa ligga hemma och lata sig en dag till. Imorgon vill jag dansaaa!

Nu ska jag försöka koncentrera mig på skolan, bara litelite kvar nu.

PUSS!


no life?

Men heeeeeeeej, det var länge sen!

Antar att det hör till när man är sjuk att inte ha nåt bättre för sig än att uppdatera bloggen med ointressanta saker tusen gånger om dagen.. Har tänkt plugga i ungefär 12 timmar nu men icke. 
Har kollat på hockey istället faktiskt. Tänka sig. Inte varje dag, det kan jag lova! Men eftersom jag numera hejar på färjestad (haha) så tänkte jag att jag måste ju hänga med liksom. Och nu vann dom. Great! Fast fa-aan vad fula alla hockeygubbar är. Är det sådär alla snygga hockeykillar kommer se ut om några år? Haha. fyyyy. Fast jag kanske inte ska säga så mycket, har ju liksom känt mig fräschare än såhär...

Nä men nu ska jag försöka få i mig lite middag och sen sova. Imorgon är planen mora, men vi får se hur det blir med den saken! Tror dock att det skulle vara bra, då mitt tegelstenshuvud antagligen beror på en dag utan frisk luft snarare än feber.

Puss&godnatt!

latdag, daglat, gladta, taglad

Tja.
Jag har inte riktigt återhämtat mig från chocken över att inte vara på gotland, men jag har legat på soffan hela dagen och halvsovit och vart så luddig i huvudet så jag har liksom inte riktigt kunnat fundera på det heller. Lika bra det! Just nu steker jag plättar till mig och sis, snällast i världen? Hehe. Har missat världen soligaste och finaste dag också men jaaja , enlig vädret ska hela helgen bli lika. Hoppashoppas!!

Annars så har jag roat mig med HIMYM avsnitt och pianot. Det var dock inte särskilt roligt att spela då min röst inte riktigt var vad den brukar. Och då den inte brukar vara sådär jätteenormt bra så, jaa, lät det inte så himla fint idag. Typ som om jag var i målbrottet. Fint!
Hade tänkt ha en vara-sjuk-på-riktigt-och-inte-röra-mig-från-soffan-dag, men jag kan inte rikrigt ligga still så länge.. ANnars tror jag liksom att felet när jag blir sjuk är att jag tänker "äh, jag blir väl int friskare av att vila" och så flänger jag runt och stressar lika mycket som vanligt ändå. Sen sitter halsontet där i 3 veckor också.
Men skit samma. Imorgon vill jag till Mora igen. Måste ju passa på de få veckorna som är kvar....... uhh.

Hörs då!

14 april

och nej, jag är inte påväg till Gotland just nu.
jag sitter hemma i soffan i Leksand och hostar, har ont i halsen och tycker väldigt väldigt synd om mig själv.
HELVETES JÄVLA SKIT!
jag är så innerligt trött på min hals som gör att jag missar 99% av alla roliga tävlingar.
nu missar jag alltså den roligaste tävlingen på hela året.
face it Johanna.
det var ju inte så kul att se minibussen rulla iväg utan mig imorse.
men, vad gör man...
hejdå

13 april

Hej alla fans!

Jag och min siames Smarie har tryckt ihop oss i mitt pyttelilla rum (som dessutom delas med lillasyster och katt) här hemma i Lekke och ska snart försöka sova eftersom vi tydligen ska gå upp 04.45 imorgon....... Vi har färgat mitt hår så nu är det enfärgat och fint igen och det är skönt. 
Jag har haft en av de konstigaste dagarna i mitt liv typ. Eller iallafall den konstigaste eftermiddagen.. Orkar inte förklara nu men om jag fortfarande kommer ihåg den imorgon så kan jag ju ta det då, hehe..
Nu ska jag kissa så marie får gästblogga lite!

kisssss. Jag har precis krupit upp från min madrass på golvet. Dags för gästbloggning ! Det pågår en ytterst intressant diskussion på våran klass chatt på facebook. Kändisbloggare.. Bra eller dåligt?? Blir imponerad av alla insatta i klassen, speciellt danne (; Han är ju då emot de här tjejbloggerskorna, bantningsflickorna, manipulerande hungriga monstrena som han då anser de vara. Haha nu är jag så trött så jag vet inte vad jag skriver här . Vilket konstigt gästblogginlägg. Jag borde nog krypa ner till min madrass igen ! sov gott

Ja, jag låter gästerna sova på golvet. Det är väl inte mer än rätt? Höhö. Skoja. Hon sover nog bättre än mig i den här pluttiga lilla 1meterssängen. 

GODNATT



pepp på livet

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP.
Asså vi diskuterar studentveckan i våran coola klasschatt, och FASEN vad pepp jag blir alltså. Om förslaget till utklädnad som ligger uppe nu går igenom blir det grrrrrrrymt. Fantastiskt. Asbra. YEYEYEYEYES.

Tänkte att det skulle vara fint att lägga upp en bild från helgen här. Men jag vet inte om det passar sig riktigt.. Höhö.

Nu ska här packas. Och sovas TIDIGT. Är trött på att trött. kul va?
Promenaden med Julia och planerna på studentveckan fick mig iallafall på myyycket bättre humör.
yEAH!

Peeeeeeeeeeeeeace!

12 april

Nä men om man skulle ta och fly till london i höst?

11 april

Återigen har klockan passerat läggdags för länge sedan och här sitter jag och är inte ett dugg trött. Eller?
Jo, jag är jättejättetrött. Men det är ju så fruuktansvärt tråkigt att sova. Eller att somna. När man väl sover så är det ju rätt skönt, ända tills klockan ringer imorgon bitti. På senaste tiden har det känts extra jobbigt att gå upp på morgonen, kanske för att jag aldrig somnar på kvällen... Och då ligger man där i halvvaket, zombieaktigt tillstånd och försöker debattera med sig själv om för och nackdelar med att skita i skolan och sova hela dagen. Där har ni vad som väntar mig om 7 timmar och 26 minuter ungefär.

Annars då? bitter, glad, bitter, glad, bitter, glad, trött. Det är min dag det. Är jävligt glad över att vi slapp SEM, så jag får sova i min sköna säng istället för på ett tunt liggunderlag i en sovsäck någonstans ute i ödemarken. 

Jaja. Hur tråkigt det än må vara så är det dags att sova lite nu.
PUSSS

effektivitet?

Det är inte riktigt okej att jag, klockan 15.46, fortfarande går omkring i tofflor och morgonrock, inte har låst upp dörren och inte dragit upp persiennerna.

en jäävligt slapp dag skulle man kunna säga.
Har iallafall pluggat lite, och fyllt i träningsutvärderingen. Frågan är bara hur jag ska fylla i målen för nästa år då jag inte ens vet vart jag kommer ta vägen..

Har följt livesändningarna från Bruks halva dagen också! Och nu följer jag Kais damers avgörande SM-semi direkt från unihoc arena. Väldigt bekvämt att kunna se det hemifrån soffan, höhö. Väldigt kul också att se folk man känner som både spelar och står i klacken, det är typ det roligaste. För själva innebandyn fattar jag inte så mycket av...
Nä nu ska jag försätta mig i soffläge igen.
Heja Kais!
Puss

alldeles för sent

Bara det faktum att jag fortfarande är vaken när klockan är 01.40 får mig ju att undra vad det är för fel på mig. Skidåkarna festar i Bruks och jag ligger och läser bloggar i min säng. Weheeey.
Min panna brinner av antingen feber eller sömnbrist, alternativt uttorkning.

Jag läser våran gamla 20b-blogg och fattar inte riktigt hur tiden kan ha gått så fort. Det är helt sjukt att läsa om allt vi gjorde för exakt ett och två år sedan. För ett år sedan var vi på miniläger i Finspång och sprang några roliga pass med Magnus. Det känns som vi låg ungefär hundra år före i orienteringstiden då, iår har jag knappt börjat springa intervaller nu, och det är en fucking vecka till SM.. För exakt två år sedan var det långfredag och jag hade dagen innan gjort premiär på Wasa. Hahaha herregud. Kommer nog fortfarande ihåg vad jag hade på mig. 
Återigen är jag så himla glad över att vi skrev i bloggen, så man kan gå tillbaka och påminnas om hur jäävla kul vi har haft det! Helt sjukt vad mycket vi har hunnit med. Och mer ska det bli, wihoo.

Kom på en sak som blir rätt sweet med att flytta hem igen, jag kan umgås med Klimpen och Lill-Erik mycket oftare! Awesomeee.

Skulle gärna bjussa på en bild på mig själv just nu, men jag tror det skulle klassas som fara för allmänheten. Jag vågar inte ta risken.
Så om man skulle ta och sova lite kanske. Om inte annat för att huvudet inte ska explodera!

Puss ♥

go go go

JAG. VILL. PÅ. STUDENTKRYSSNING!
kosta vad det kosta vill.
JAGVILLJAGVILLJAGVILLJAGVILL
JAG SKA!

punkt.

9 april

Tjeena

Studentfest igår som sagt. Det började bra, och slutade mindre bra. Saknade en hel del roliga människor där innte också! Jag vill helst inte besöka Wasastugan igen på ett antal veckor och månader. Men det får man väl se hur det blir med den saken! Just nu önskar jag med hela mitt hjärta att jag var i bruksvallarna, och de flesta tror att jag är påväg dit också hehe. Men det är i mina drömmar det. För i verkligheten sitter jag hemma i soffan med huvudvärk och ser på Bert. Hehe..

Jaaja. Jag ska väl gå och lägga mig snart. typ. Ha så kul nu alla som är i Bruksvallana, miss youuuuuuu.
Puss!

7 april

Tjenare tjenare!

Gissa vad jag gör?


Ja precis, städar. Fast nu är jag klar och tänker inte städa igen på minst 5 dagar! Hehe..
Annars då? Jo..


VÅRA STUDENTMÖSSOR HAR KOMMIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gahhh. Sjukt. Underbart. Nu är det så himla nära! Jag drunknar nästan i min, men whateverrr det är ändå den bästa mössa jag någonsin ägt, hehe. Frihetsmössan. Men nu när dampet över att den kommit börjar lägga sig lite så inser man ju faktiskt vad man lämnar också.. Det kommer bli så jävlajobbigt. Fast det ska vi inte tänka på nu, det är nu det roliga börjar :D
Och det börjar redan imorgon, studentfest är det som gäller. Det blir vad man gör det till och jag och min siamestvilling kommer nog göra det till nåt riktigt braa om jag känner oss rätt!


Igår hade vi sista etappen på påskcupen, final climb uppför gopshusbacken. Jag kom sist, men det skiter jag fullständigt i, för det var sol och fint och kul ändå. Sen var det skidgymgala! Klarade mig utan pinsamma nomineringar iår också, och satt och fnissade med mina bordskompisar istället. Vart lite gråtig ett tag när jag tänkte på hur mycket jag tycker om alla och hur mycket jag kommer sakna dem.......
åh.
Nu ska jag ladda kamerabatterierna och försöka få lite fina kort imorgon. Och plugga skulle jag visst också göra.. Får se hur det blir med den saken!

Hoppas även att gula huset står kvar imorgon bitti med tanke på orkanen här utanför........
PUSS PÅEEEEEEEER!
SkidO-tävlingen i tisdags, tihiii.
maaaaaaaarre och min kavaljer för kvällen på skidgymgalan! wiiie

5 april

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Äntligen är mitt projektarbete avklarat. Påskcupen del 2 är genomförd (om nu dom två sista kommit imål vid det här laget hehe) och nu väntar bara en helvetiskt massa skrivning på slutprodukten. Men skit i det, skriva kan jag. Tävlingen är klaaaar! Oh så skönt.
Tänkte bara säga det. Finns lite bilder att visa sen kanske.
Nu ska jag belöna (??) mig med lite 4x4 intervaller i det mysiga regnvädret!
PUSS!

4 april

Heeeeeeeej!
Ursäkta den otroooligt kassa uppdateringen. Jag skyller på... inget. Möjligtvis att internet hindrade mig i ungefär en timme. Men den timmen hade jag nog inte uppdaterat ändå.
However.
Efter den bittra fredagen blev helgen bättre. en dag i Borlänge/Falun med Erika, en kväll med mina systrar och djungelboken (hehe) och sen en dimmig söndag, som iofs inte var så rolig.. Kollade liveresultat från kais SM-final, och så dör internet när de tär fem minuter kvar. Vad i helveteeee. Kom inte på förrens efteråt att jag kunde ha sett på mobilen, hehe. Men hur som helst som vann dom, och det är ju bara helt sjukt jävla bra!
Idag har vi spelat hockey. Ganska så, ganska så förödmjukande. Ganska kul dock. Kul för instruktörerna om inte annat. Skulle vilja se dem åka skidor!!

Sen har jag lagt banor i tuusen år. Men nu är nästan allt klart inför påskcupen del 2 imorgon. asbra. Åkte förresten del 1 här alldeles nyss, stakning Eldris-Hemus. Jag tror at jag lyckades överträffa mig själv och komma fyra. Inte illa pinkat för att vara jag liksom. Stakningen sviker mig aldrig!
Nu ska jag snart ta mig en promenad ner på stan. Promenader är för övrigt min nya favvosysslesättning, så om du känner för att göra mig sällskap någongång så varsegoood. Bara att höra av sig.
Hejråååååååååååååå!

1 april

Jäääääääääääääävla skitdag.
Först blir man utsatt för en jävla bitterfittig tågkonduktör som kräver mig på 70 spänn fast jag egentligen skulle kunna åka gratis på mitt busskort. Sur och jävligt otrevlig var hon, en riktig besserwisser. Hon gav mig iallafall en idé om vad jag ska argumentera om i mitt tal, varför man INTE ska åka kollektivt. Hehe.
Ja så när jag kom hem var jag riktigt jävla bitter. Och då ska mamma naturligtvis börja tjata om skolan, jobb och framtiden. Vilket endast leder till att jag blir ännu mer förbannad.
Och så till grädden på moset: Affären där vi skulle åka och sy in min balklännning idag har STÄNGD PÅ GRUND AV EN VIKTIG FAMILJEHÖGTID????????????????????????!
Jahaaaa, och när Ingvar Kamprad fyller år så stänger man ner vartenda IKEA i hela världen. Tågen går inte när SJ:s VDs dotters gosekanin har namnsdag.
Det skulle inte ens förvåna mig.
Summan av kardemumman är ju iallfall en JÄÄÄÄÄÄVLIGT bitter Johanna.
Pissapril.
Jag längtar till maj, och juni. Ge mig 10e juni så jag slipper den här skiten för all evig framtid.
Hejdå

RSS 2.0