100731

TJENAAAAA!

Nu är jag tillbaka, efter sommarens värsta (!) vecka i örebro. Sa jag att det skulle bli den bästa? Hm..
Alltså okej, allt var inte katastrof. Jag fick ju faktiskt träffa alla orienterare, eller några iallafall.
MEN följande faktum gör att jag kommer ha rätt dåliga minnen därifrån:
- regn 5/7 dagar.
- en sjö på campingen
- en sjö i förtältet
- förtält som blåste upp på taket
- bitvis katastrofal orientering, bitvis rätt bra.
- hemsk terräng 4/5 dagar
- vi kom inte in på sjätte. jag HATAR att vara 17.

alltså, med mera, med mera, med mera..
Hehe.
Men jag har iallafall kunnat konstatera att jag inte är någon campingmänniska. Fy.

Snart ska jag fira att veckan är över med film och godis. Bilder på eländet kommer förmodligen lite senare också.
Sorry för det otroligt negativa inlägget, men fan, det var inte kul! Fast +++++ till alla härliga människor!

PUSS
/J

100724

WOOOOOOOPWOOOOOOOP
dagen jag längtat efter så länge is finally here! Nu drar vi till Örebro och Oringen, f e t t nice så att säga!

Ha en bra vecka, för det ska jag!
PUSS
/J

100723

Kastar i mig en tallrik fil och ruuusar sen ner till himlaspelet. Stressig dag. Jobbat sista dagen i juli också, najs! Och när jag kommer tillbaka är de byebye kassan och TJAFAAAN disken, wohoooo :D Vilket nerköp tänker ni, fan vad SKÖNT tänker jag! Mitt påklistrade leende och min pipiga trevlig-röst börjar bli gamla och utslitna, dags för nåt annat då liksom.

Imorgon bitti bär det av mot Örebro och jag har inte packat en pryl än, det är inte bra. Hoppas min livslånga erfarenhet av packande hit och dit gör så att det går fort ikväll. Helt stört förresten att det är dags nu, har jag inte längtat efter den dagen hela sommaren? Har hela sommaren liksom.. redan gått??! ja, nästan. Gud.

Nej men nu är det bråttom! Kom och köp fika, både på buffils och himlaspelet ;)

PUSS
/J

100722

Helluuuu.
Har egentligen no time att sitta här, måste tvätta, packa, städa, fixa.. ALLT sånt tråkigt. Men jag pausar lite i väntan på maten, hehe. Idag har vi vart ner och tävlat i Gustafs, medeldistans var det. Skitjobbig terräng, eller, massa grejs på marken. Aptrött var jag också, men trots detta vart det vinst och jag är numera två par strumpor rikare ;) Skön avslutning inför oringen, iaf resultatmässigt höhö för loppet var nog inget att skryta om! Kollade winsplits från igår också, kul att jag bommar så mycket. Nä.

Har hunnit med att iförskaffa lite grejer till lägenheten också, sköööönt. Fast det är mycket kvar, och ett IKEA-besök såklart!

Banan från idag, för alla (någon?) intresserade, och Julia såklart!



Asså nu undrar ni säkert, "Dalahästar Johanna, vafan?" Men hallåååå bor man i Dalarna så gör man ;) haha. Plus att dom faktiskt är snygga och matchar min köksvägg perfekt!

Införskaffade även en skohylla, finally kan man säga, och tidsskriftsamlare, askul, nä. Men nu är det mat, pasta carbonara för första gången på över ett halvår, det är nice!
PUSS/J

100721

Godkväll!
Nyss hemkommen från borlänge och sprint-DM! Otroligt najs att träffa alla, eller iaf många, orienterare igen, så det gjorde inte så mycket att tävlingen gick som den gick. Bommade bl.a sista kontrollen, vilket måste ha sett mycket roligt ut.. usch!  Träffade Marie och Jakob också, pratade mer än vad jag gjort sammanlagt hela sommaren tror jag haha. Nu längtar jag ännu mer tills på lördag då det bär av till Örebro.
Världens godaste namnsdagstårta har jag fått också, ett under att dom kom ihåg den , men de var väl tårtsugna.. haha. Inget slår hemmajordgubbar och smultron!
Imorgon är det tävling neråt borlängetrakten igen, så det blir fint det. Ska börja införskaffa grejerna på min check-lista också, har hittat min efterlängtade skohylla nu, hehehe. Jaja! Nu borde jag sova eftersom jag såg på film halva natten igår, men det var mysigt så jag gör nog en favorit i repris!

Hörs dåå
/J


Jag VET att det är sommar och såå, men hur underbart var inte det här då?


100721

Alltså fan vad bra jag är!
Jag har ÄNTLIGEN lyckats sy in mina jeans som jag köpte.. innan sportlovet? Hatar mina fötter lite för att dom är så cp så man inte kan ha jeansen tighta längst ner, men assåå det funkar om man tar på dem med en nylonstrumpa på, haha. Nu ska jag bara justera lite, sen är det klart, wowowowo. Jag är så imponerad av mig själv att jag tänkte ta och sy in klänningen jag beställde i våras på samma gång, får väl se om jag tar mig vatten över huvudet nu.. ;)
Vore ju amazing om jag liksom ville använda kläderna efter det här..

på tal om ingenting så har jag namnsdag idag också, Julius brukar alltid komma ihåg det men inte idag verkar det som :( haha, närå, vem bryr sig!
Nu ska jag fortsätta sy! (måste ju anpassa mig efter min nya mentala ålder 65+)
PUSS/J

100720

JAAAAAAA! Dag 6/6 klar, nu väntar två dagars ledighet och orientering!
Mycket folk, som vanligt, men Josefine höll mitt humör uppe, som vanligt, haha ;)
Jag lovar att den dagen som blir lugn på jobbet, då ska jag cykla hem baklänges! Höhö.

Men nu ska jag krypa ner i sängen och se klart på New Moon, har längtat hela dagen, hehe.

PUSS!
/J

100720

Gårdagskvällen blev toppen, verkligen.
Jag tränade, jag städade, jag åt, och gjorde mig iordning snabbt som fan för att cykla mot Styrsjöbo runt 9. Väl där möttes jag av 98% okända ansikten, men det gjorde då ingenting för trevligare människor får man leta efter! Kvällen blev riktigt mysig med skratt och prat, och det var riktigt tråkigt att behöva lämna alla trevliga människor runt 12-snåret. Träffade även på lite arbetskamrater så ett tag liknade det nästan personalfest, höhö. Nä men Tack Sandra för att du drog med mig på det här, det var verkligen mycket välbehövligt :)

Idag är det vilodag, känns som mina ben kan behöva det, men likväl ska jag dra och jobba klockan ett. Men det ska nog gå fint! Nu borde jag dra mig ner till "ta till vara" och leta upp diverse prylar till min lägenhet, såsom skohyllor och andra roliga saker.. hehe. Längtar ihjäl mig tills jag får åka till IKEA också, och tänk när lägenheten är färdig sen.. mmm, kommer bli toppen! Jamen nu är det dags att börja röra på sig.

PUSS
/J

100719

Idag hände vad som antagligen kommer bli årets roligaste happening på jobbet. Iallafall enligt mig och Josefine!
Vi teamade i disken idag, och i disken finns en vattenslang med ett handtag. MEN när jag stod och sköljde tallrikar, vad händer då? Jo handtagsjäveln ramlade av och vattnet sprutade rätt ut från slangen, rätt på mig och allmänt över halva rummet, typ. Alltså, det går inte att förklara men fyfan vad roligt det måste ha sett ut. HAHAHA. Vi skrattade så vi grät. dag 5/6 avklarad nu..

Ikväll lämnar jag symaskinen (kors i taket) och ska istället UMGÅS med folk, hur ofta händer det liksom?! Fuckin' greeeeeeeat. Ska bara dra mig ut och träna lite först, snabbdistans står på programmet så det ska väl vara överstökat rätt fort!

Nä, bara att köra.
PUSS
/J

100718

TILL SANDRA!

Mitt meningslösa liv:

Jag vaknar tidigt på morgonen, helst av tuppen jag har ute på gården. Jag ligger och drar mig lite innan jag stiger upp, det har doktorn ordinerat på grund av min ledvärk, man är ju inte ung längre, ojojoj. Samtidigt brukar jag slå på radion och lyssna på klassisk musik på P2, carpe diem så att säga! Jag stiger upp och äter en mosad banan till frukost. Efter en rad olika morgongympa-övningar byter jag om till mina sexiga cykelkläder och går och hämtar min allra bästa vän här i världen, min cykel. Med den beger jag mig mot mitt andra hem, björkberget. Där tillbringar jag dagen med att röra till glasyr och ta emot turister som vill äta räkmackor utan både det ena och det andra. Mitt utseende är av världsklass. Röd pikétröja och ett sexigt, svart förkläde. MIna svettiga foppatofflor är som grädden på moset. UTSÖKT. Supermodellerna skulle kapa sitt ben för att byta ansikte med mig. Svettig, röd och osminkad är den nya looken den här sommaren. Jag får den gratis varje dag på jobbet! en härlig doft av matos sprider sig från mina kläder.

Efter ännu en tuff, men ack så härlig, dag på jobbet byter jag återigen om till mina sexiga cykelkläder och beger mig hemåt.  Det är lördag kväll. Folk frågar mig om jag ska festa. Vadå festa? Jag cyklar så fort jag kan hem till min symaskin! Jag kastar mig i duschen och får i mig lite mat, sen sätter jag mig vid symaskinen och känner lugnet sprida sig i kroppen. Mitt lapptäcke är snart klart, det ska pryda min säng i mora. ag kan inte bärga mig tills jag får börja med den matchande kudden.. :)
Efter några timmar börjar jag bli trött. Det har varit en lång dag! Jag borstar igenom håret 100 gånger och går till sängs. Somnar med ett leende på läpparna och drömmer fina drömmar om morotskakor och lapptäcken... :) Slut!

HAHA. Yes, där har ni mitt liv så här i sommartider. Än't de underbart? Höhö.

Idag var jobbet rööövstressigt. Jag åt på 5 röda en halvtimme innan jag slutade. Sen direkt på rodd! Jag var inte en naturbegåvning direkt.. hm. Jaja! Snart kvällsdopp med Elin. Imorgon jobb igen, oväntat?

PUSS
/J

100717

ÄNTLIGEN hemma igen.
Lämnade huset 07.20 imorse för en tur runt Siljan med far och farbror. Det var fett nice! I mora kom ett gäng brudpigor ikapp oss och vi hängde på dem resten av vägen. Alltså cykel är kuuuuul, fast min rumpa domnade bort efter ett tag..
Kom typ 1 ½ timme för tidigt till jobbet, men behövdes så fick börja direkt, najs. Dryg dag. Men som alltid så lungade det ner sig mot slutet och jag och Ida hade ett riktigt flow i stängningen. 3/6 klar nu!
Dagens bästa var ändå att möta Sandra på vägen hem, har knappt träffat människan senaste året, fy skäms! Herregud vad det fanns att prata om alltså, och vad kul det var! Ojojoj, hahah. Jag har lovat henne ett inlägg om mitt meningslösa liv i bloggen, lovar att det kommer snart ;) Haha.

Nej, nu ska jag sätta mig vid symaskinen lite innan läggdags, som den pensionär jag är. Vadå fest på en lördag när man kan jobba, cykla och SY! höhö. Närå, ska bara sy in mina jeans, inga lapptäcken eller fransgardiner.

Hörs då!
/J

100716

Phuuuu, 2/6 dagar klar.
Man ska aldrig gissa hur mycket folk det kommer till Buffils. Förra fredagen var det lugnt, därför gissade vi på ännu en lugn fredag. ICKE. En buss med 47 pers kommer och vill äta, men det var bara småpotatis jämfört med mängden människor som vällde in under dagen. Det var stressigt, men alla är så duktiga så det gick bra iallafall :)

Det slog mig när jag cyklade hem hur mycket konstiga saker man kommer attt tänka på bara sådär. Fast nu kommer jag såklart inte ihåg vad jag tänkte på, men ändå. Det är rätt skönt ändå att cykla hem och tänka på konstiga saker, eller ingenting. Man hinner tänka en hel del faktiskt.
Woop, när min dator hänger sig totalt är det garanterat ett chatt-meddelande på fejjan. Så lär väl ta tag i det nu :)

Imorgon väntar siljan runt occcch... jobb! Men jag gillar't. Buffils är mitt andra hem den här sommaren :)
PUSS/J

100715

Yesterday:
Sprang på myrarna ovanför Dalbyn, jobbigt. Tillbaka ett tag och bl.a plocka smultron, sedan hemfärd. Vaccination mot TBE = ont i armen idag. Cykeltur med Janen på kvällen, på hans gamla racer = snabb och lätt cykel = KUL! Att cykla är helt klart min nya passion.
Today: Sitter och kollar lite halvt på tvn, den visar sommarlovsmorgon och ett dubbat jävla program. Hata dubbat. Bara ok på tecknat. Ogilla starkt sommarlovsmorgon nuförtiden också, tacka vet jag vintergatan och mormors magiska vind. Snart bär det av till Siljansnäs och gymmet innan jobbet. Lång dag. Kommer gå fort tror jag. Kul att vädret var fucked up dom två dagarna ag var ledig. Nu strålar solen igen. yeah.

Nä. Hej så länge!
/J


100713

Bråkar fortfarande med min design men nu lägger jag ner alltså, får ont i huvudet av skiten!

Befinner mig för tillfället i Dalbyn. Har inte gjort något vettigt alls på hela dagen, och det har åskat till och från hela tiden. Hatar åska! Mest på natten, så inatt hoppas jag att vi slipper det. Likväl så har jag nu på kvällen tränat när det åskade, fast då var det ju vääldigt långt bort. Hela min familj var ute och sprang backintervaller här bortanför gården, något som nog aldrig hänt förut.. Men det var ju trevligt att slippa träna själv for once, även om jag blev lite ägd av både far och Ellen. Men vafan! Efter passet kastade sig hela familjen i sjön, och det var riiiktigt skönt! Har nästan badat mer idag än resten av sommaren totalt, dåligt.

Hur som helst.. Jag har det bra här, det är lugnt och skönt och man slappnar av som fan :) Skönt att få några lugna dagar mellan alla hetsiga jobbdagar!
Nu väntas efterrätt, egna jordgubbar, och sedan sängen.

PUSS /J

100712

Ännu en dag på jobbet avklarad och nu återstår endast 7 innan det bär av till Örebro och förhoppningsvis sommarens bästa vecka!

Slog mig nyss att jag kommer sakna jobbet, och framförallt alla sköna människor där när jag flyttar upp till Mora igen i höst. Just nu är jag delad, jag både vill och vill inte flytta upp igen, för just nu har jag det rätt bra här. Visst, jag kan få totalt nog av att bo hemma med familjen vissa stunder, men för det mesta går det bra och det är rätt skönt att kunna slappna av lite utan massa ansvar och måsten. Det låter säkert konstigt, men jag trivs med min vardag som innebär jobb, träning och sömn, lite socialt liv när det hinns med. Det får sommarlovet att gå i en rasande fart, och så är vi där igen.. Jag längar nog väldigt mycket till Mora trots allt! Men till vad? Det vet jag inte än. Livet i allmänhet. För ärligt talat har jag aldrig varit mer opepp på en tävlingssäsong..
Men det är bara att kämpa på, och det har jag lovat mig själv att göra det här sista året. Jag tänker inte sätta någon press på mig att prestera, bara jag åtminsone tränar på och försöker!

Nu kommer mamma och hämtar upp mig snart, och sen bär det av till Dalbyn och 2 dagars ledighet innan 6 dagar i sträck på jobbet.. Men jag gillar't!

PUSS
/J

100711

Godkväll!
Ännu en dag på Buffils avklarad, och jäävlar vilket åskväder det blev på kvällen, fett läskigt! Men vi kom ifrån vid 9, och då var det fint väder igen, så jag och mamma tog ett kvällsdopp i Västanvik på vägen hem och det var riktigt skönt, särskilt efter att ha gått runt och känt sig måttligt ofräsch en dag på jobbet :b
Just nu är jag rätt glad över att fotbolls-VM är över, jag är ju måttligt intresserad kan man säga.. Istället för finalen (men ja, jag VET faktiskt vilka som vann ändå) så har jag tillbringat senaste timmen framför Stolthet&Fördom, underbart fin film måste jag säga!

Nej, nu ska jag se slutet på filmen och sedan hoppa i säng. Jobb väntar imorgon igen..
PUSS
/J

100711

Godmorgon!
Skippade min enormt tidiga uppstigning och därmed även mitt lilla intervall-pass, trött omotiverad och seg var mina bortförklaringar.. Tänkte istället dra mig iväg mot Siljansnäs snart och köra ett rejält pass på gymmet, jag älskar det där gymmet, stort, fräscht och innehåller allt man behöver! Sedan väntar jobb 13-st, inte mitt favoritpass på schemat men bara att göra det bästa av situationen. Har vart ledig i två dagar nu så det är bara att köra på.
Och det är endast 9 jobbdagar kvar innan det bär av mot Örebro och Oringen, en veckas underbar semester alltså, höhö.

Soligt väder as usual den här sommaren, men jag klagar inte så länge det inte åskar! Dock vore det ju trevligare att dra iväg till stranden än att gå inne och svettas hela dagen, men that's life och liggandes på stranden tjänar man inga pengar..

Nä, dags att dra sig!
PUSS /J

100710

Nu ligger det till så här att:
- jag lägger ner 20b-bloggen, min tid i 20b är finito.
- jag vill fortfarande blogga
DÄRFÖR återuppstår denna bortglömda gamla blogg. Med 4? inlägg sedan tidigare, skrivna för över ett år sedan.. Jaja, lite nostalgi är aldrig fel. Dock saknar bloggen även läsare, något som dock inte gör mig särskilt mycket då jag mest skriver för min egen skull. Fast skulle någon hitta den så gör det ju inte mig något!

Just nu bråkar jag och alla jävla koder och stilmallar. Samtidigt som jag försöker lugna ner mig med Watermark by Enya. Haha.

Återstår att se om bloggen får en framtid..
PUSS
/J

RSS 2.0