100829

sitter och kollar på resultat från SM.
Gryyymt.
Kul att vi failade så mycket att vi åkte hem igår. Haha.

Hejdå
/J

100827

Snart bär det av mot Värmland, Karlstad och lång-SM. Det kommer förmodligen regna, för det gör det alltid i Karlstad. Nice. Tur då att vi är vana vid regnväder och att jag äntligen har skaffat mig ett par stövlar!

Fredagar kommer nog bli ganska så, ganska så nice i skolan. Eller så kändes det så för att vi fick sluta 45 minuter tidigare från geografin, sköönt. Annars så har dagen bjudit på filosofi vilket verkar en aning.. flummigt, och lite packning. Så nu är vi redo att inta position i bilen. Moooot pizzan.
Återkommer på söndag , och då blir det förhoppningsvis filmkväll i 22A också, yeeeeeeah.

naaaae, nu ska jag släcka och låsa.
BYE
/J

Btw, vad FAN gör man åt alla äckliga bananflugor????

100826

Godkväll

Livet i gula flyter på fint, och inga fler stölder eller bredbandsproblem har uppstått. Nollningen är i full gång också, och det är mycket underhållande! haha. Alltså jag har inget mer att säga för tillfället, så jag tror jag ser lite på HIMYM istället, hoppas Martin har säsong 2 heheheeeeeee.

PUSS
/J

100825

bredbandet is back, and so am I!

Skolan har börjat, allvaret har börjat, livet har börjat.. Nä. Men skolan har börjat iaf!
Insparken var lång, och jag var hungrig. Vi var Mexico och hade mustasch, snyggt. Vi vann antagligen inte, men det var kul ändå!
Gårdagen var nog den sämsta hittils i mitt liv typ. Eller iaf min värsta otursdag. Börjar med massa krångel för att få hem bredbandet, som inte kom hem. Sen, efter att ha haft lite panik hela morgonen ska jag gå till styrketesterna, som inte direkt är det mest motiverande passet att gå till, och då upptäcker jag följande:
Bara EN av mina cyklar står kvar utanför huset. Låset ligger uppknipsat på marken. Mountinbiken är borta. WHAT THE FUUUUUUUUUUUUUUUUCK! Nån jävel har alltså SNOTT MIN CYKEL. Sånt händer inte liksom. Särskilt inte med en rosa, 90-tals cykel med en nummerlapp på. Excusez moi?! Japp. Nice. Jag grinar lite av rena ilskan, kommer till idrottshallen och ser förjäääääevlig ut, får hängande ögon hela dagen och börjar dessutom skolan. Men det roliga slutar inte här, nej, för som grädden på moset krashar jag mitt smyckesträd och häller mjölk över hela spisen senare under dagen. Cause you have a bad day. Jatack.
Så den här dagen kan liksom inte bli sämre. Om jag inte kör över någon på min första ! körlektion snart. Nervöös.

Och nej, fortfarande ingen kamerasladd.
Och GRATTIS ERKI TILL KÖRKORTET! Gryymt.

Mot stan!
PUSS/J

100823

Moorning.

Den här tiden vill man vakna typ. Men icke, nu börjar allvaret igen och imorse var det cooper klockan 9. hur det gick? Bra, tills min cpandning satte igång och jag började låta som .. ja jag vet inte. Tusen visselpipor? Bajs! Jaja, fick några fina intervaller sen iallafall så helt missnöjd är jag inte med morgonpasset! Snart blir det lunch, sen lite chill och klockan 3 drar insparken igång! det ryktas om en start med 2.30 rullskidor, my god. Sen lagaktiviteter iaf så det blir niiiiiiiiiiiice.

Nu väntar la shower.

PUSS/J

100823

Moorning.

Den här tiden vill man vakna typ. Men icke, nu börjar allvaret igen och imorse var det cooper klockan 9. hur det gick? Bra, tills min cpandning satte igång och jag började låta som .. ja jag vet inte. Tusen visselpipor? Bajs! Jaja, fick några fina intervaller sen iallafall så helt missnöjd är jag inte med morgonpasset! Snart blir det lunch, sen lite chill och klockan 3 drar insparken igång! det ryktas om en start med 2.30 rullskidor, my god. Sen lagaktiviteter iaf så det blir niiiiiiiiiiiice.

Nu väntar la shower.

PUSS/J

100822

still no kamerasladd- damn.
Och imorgon försvinner antagligen internetet också, damndamndamn.
Aja!

Imorse tog jag en sväng med cykeln upp till Fryksås, mot Orsa och hem. Fin runda på ca 6.5mil, det är stöört kul att cykla ju. Sen hem, städa, äta, handla fixa, träna lite till  och sen gick jag ner och hälsade på 22A! Saknar stentorp redan, eller jag vill bo här, men på sommarn vill man vara där nere! Tur att det är vinter snart då ;) Hade en trevlig kväll med tjejerna på bryggan, och fick smaka på en delikatess från östergötland, fryst banan med smält choklad. Gott faktiskt! Sen har jag mest däckat i soffan, 3e sagan om ringen på tv nu fast jag pallar inte riktigt kolla. plus att det är läskigt. hehe.

Imorgon inleds dagen med cooper, eller om mitt knä är med mig. eller nåt. Sen inspark! Och seeeeen är det tredje och sista året på skidgym i full gång, kan bli bra tror jag minsann!

Nu borde jag sova, men det är jävligt lätt att lägga sig och se på tv istället hehe.
Dessutom dunkar anton musik för fullt här bredvid. Lyhört är bara förnamnet i den här lägenheten!

Godnatt
/J


100821

Tjaaaaa!
Jag har intagit soff-position in my apartment här i mooora, skönt! VÄLDIGT skönt med tanke på vissa små problem som uppstod då klanten, alltså Ellen, tagit fel jacka och packat ner den någonstans. Så jag tar alltså hennes jacka. Och i den jackfickan fanns då inga nycklar. fick först panik över att de var borta, sen damp på att hon är så klaaaaaaantig. Men som tur är så kunde mamma skicka dem med konduktören på nästa tåg, så tack SJ-konduktören för att jag slipper sova på gatan inatt :) hehe.

Däremot så hittar jag inte min sladd till kameran vilket irriterar mig lite, jag vill ju lägga in bilderna juuuuuu. Men den kanske är hemma.. Eller här nånstans. Hoppas.
så nä, det blir inga lägenhtesbilder idag heller. Men kan ju bjussa på en annan bild då!


Saknar er brudaar, men på måndag blire reunion! YEAH

Nää, nu ska jag gå och testa om Idas kamerasladd funkar. Om jag vågar gå genom källaren. Jag vågar knappt kolla på Sagan om de två tornen hahaha.
PUSS
/J


100820

ÅÅÅÅ helvete vad jag hatar att inte ha skjutsen fixad tills imorgon, gissa om jag är fett detsperat nu eller?
gud. What to do? Strunta i det? Ja det har jag fan lust med just nu. Uääääääähhhhh. Har jag försökt med alla gubbarna eller? Men jaaaaa, typ. jössesssssssss. Alltså fan att jag inte har cykeln här för då hade jag LÄTT tagit den. Kanske kan ta en buss? '

Aja sorry för mina små problem. Julius har varit och hälsat på mig i Mora och det var mycket trevligt :D Att hon fick tummen ur och kom dit liksom.. Så vi har chillat, tjockat och sooooooovit.  Hehe. Och shoppat lite. Och spårat lite. Och testat mina snabba brillor! Julius tog kort på min lägenhet också eftersom jag inte orkar, så nuu kanske bilderna kommer snart, typ när jag kommer tillbaka till min sladd som är kvar i mora nu, hehehe.

WOHOOOOOOO nu räddade Linus mitt liv, eller iaf min skjuts till tävlingen! TACKTACKTACK!

nu ska jag gå och lugna ner mig lite. Och packa!

Solooong
/J

100819

Jag har tre par Snabba Brillor.
Dom är så sjuuuuuuuukt snabba.

100818

Tjenaaa!
I väntan på att maten ska smälta så jag kan cykla upp till mora så tänkte jag fördriva tiden med att berätta lite mer om mig själv!

Du heter: Chewbacca
Smeknamn: Chewie

Låt som när du är ledsen sörjer till: In the end - Star Wars

Beroende av: Sax, för att hålla håret trimmat

Vad tror folk om dig? att jag heter Johanna och kommer från jorden

Stämmer det? Absolut inte

Vad får du oftast komplimanger för? mitt utsökta hårsvall

Hur imponerar man på dig? morra sexigt

Var bor du? millennium falcon

Trivs du där? absolut

Hur svarar du i mobilen? graaarrrhhhhhhhhh

Vem ringde du senast? Han Solo
Antal timmar sömn inatt: ca 42
Hur känner du dig nu: hårig

Vanligaste färg på dina kläder: jag gillar mitt naturliga bruna fluff mycket bra

Vad tycker du om fötter: lurviga är bäst!

Är du blyg? nej, men folk brukar ta ett visst avstånd till mig

Vad är det värsta du vet? när jag inte fått tvätta håret på länge

Vad är det finaste du fått? ny frisyr
En speciell dag du minns: när Han Solo räddade mitt liv

Är du musikalisk? min sångröst är fantastiskt. grrrrrrraaaaaaooowwhhhhhhhhhhrrrr


nu vet ni lite mer om mig!
åh juste, lägenheten är så gott som klaaaar nu, bara gardinerna som fattas! Bilder kommer!

PUSS
/J

100816

Tjoho.
Sitter på tåget upp till mora och filosoferar. Tänk vilken speciell känsla man fortfarande får av att åka tåg upp dit. Himmel. okey, anledningen till datorn är väl att jag bårde svara på lite mail, men det är ju såå enkelt att skjuta upp. hehe. Förhoppningsvis möter Ida mig på stationen och hjälper mig att bära, och förhoppningsvis har jag nyckel till lägenheten med mig. Hmm. Äh, det löser sig!

Nu ska jag ta tag i det tråkiga. Blä.
ciaooooooo
/J

100815

Söndag. Orienteringstävling i Bjursås, rodd och ihoppackning av alla saker som ska upp till mora. Funderar på hur många par skor jag äger egentligen. Antagligen lite för många. Jag är SJUKT trött. Försöker tagga ner med lugnt-listan, och snart lite how I met your mother, såklart.

Cykelvasan var nice! Jobbigare än förra året, ändå pers. Och då hände ändå en del incidener efter vägen, efter smågan pajade växlarna på min cykel så den gick från 21 till 3-växlad i en och samma nerförsbacke. Den cykeln fick far ta tills det vart lättåkt igen, hehe. Sen en jääkla kö vid en single track-sträcka över en bro. Mindre lyckat. Visst, man måste över bron. Men vafan, det är ju typ 4000 pers som ska över också! Jaja, i mål kom vi, med en fin cykelbränna på köpet. resten av dagen var jag en zombie.

Imorgon bär det av till Mora för att försöka få ordning på lägenheten. Gud, jag vill bli klar nununu. Sen är det teorilektion på körskolan också, nu köööör vi.
Men ska jag ens ta mig upp ur sängen imorgon lär jag sova nu!

PUSS
/J

100813

Buona sera cari amici.
Wow, en hel italiensk mening som tagen ur mitt eget ordförråd, google translate. Men i höst ska jag gå in för att lära mig italienska på riktigt, nu när jag slipper franskan också. Får väl se hur det går.. Men Josefine sa ju att jag såg mer seriös ut i brunt hår så jag hoppas det hjälper ;)

Dagen: gymma och hälsa på alla på buffils. eller alla som jobbade idag iaf. Vill ha personalfest juu! Men det var trevligt att bara sitta bredvid och kolla på for once, även fast det rycktelite i fingrarna efter att få plocka lite disk hehe. Hem och laga mat, kratta, packa, chilla m.m.m.m.m.
Imorgon, cykelvasan! Planerar att persa med ca 20min, har ju trots allt fått ihop ca 50 mil genom att bara ta mig till och från jobbet i sommar, sick. Nä men det blir kul
Har vant mig liiiiite mer vid att vara brunett. Några tvättar till och jag kanske accepterar det ;)


Typ såhär superseriös cyklist är jag. Fast janen tvingade mig att ta bort skärmen, det var tydligen extremt töntigt. Hahaha.

Nu; how I met your mother och SOVA!
Nattis
/J


100812

Erika skrev att hon blivit en planerare. Stackars flicka, det är SKITJOBBIGT. När det går över en viss gräns. planerare+perfektionist är ingen bra kombination, för man blir så jävla stressad. När morgondagens planer inte går ihop = panik. När något inte blir som man tänkt sig, skitdrygt. När man har 1000 saker man vill ska vara perfekta och inte hinner, helvete. Nä, jag måste lära mig ta dagen som den kommer. jag hinner fixa lägenheten! jag KAN gå till frisören och fixa mitt hår.
juste, mitt hår. jag trivs inte. Mörkt. mörktmörktmörkt. Jag vill ha ljust. helveteeeeeeeeeeees jävla skit. ursäkta.
kanske försvinner i tvätten, peppar peppar. gash. Såndär jobbig sak som man stressar upp sig över. Jag vill att det ska vara bra DIREKT. bajs.

Nä, nu ska jag äta middag, kanske jag blir på bättre humör då. Sen måla. Och försöka att inte tänka på mitt hår och min lägenhet och allt annat som känns drygt just nu.

PUSS /J

100811

kul att hela inlägget försvann.
Jag tänker då faaaaaaaaaan inte skriva ett nytt. Ikväll kanske.
Fast jag hade iaf en toppendag med heman hunters i borlänge igår. Tvättkorg - check. Hehe.


Fan att Thorleif inte fick vara med på bilden!

SOLONG
/J

100810

YEAHHHHH. Jag är helt uppe i varv efter att ha ringt och anmält mig till riskettan på torsdag, haha. SÅ skönt att få det gjort innan skolan börjar, och jag ringde helt själv utan att det var läskigt. hehe. Fick med mig Marie också så jag slipper sitta där helt själv! Perfeect. Körkort, here I come!
Har tränat mitt första stavgångspass för sommarn nyss, hahahahaha, fyfan. Behvödes inte mycket för att jag skulle bli trött! Och igår körde jag sommarens första distanslöpning också, pinsamt.

wohaaaa. Snart bär det av till Borlänge med mina bandpolare i Heman Hunters. imorgon frissan. torsdag riskettan. fredag okänt. lördag cykelvasan. söndag, chillaaa, eller orientera i bjurs.

Okey, nu måste jag fan lugna ner mig. Massa kvar att göra innan skolan börjar, och en byrå att måla.
SEEYAAA
/J

100808

Jag är så sjukt. jävla. trött.
Men idag är det sista dagen på jobbet, sedan sommarlov i 2 veckor. whaaaaat! Skönt som satan.
Ska dagen till ära ta skaterullisarna dit. Det regnar. MEN det är sista dagen.

I fredags åkte vi bil i hundra år ner till Lerdala (tydligen kommer Marcus Hellner därifrån) och u10. Träffar bl.a Lovisa&Rebecka som har fantastiska planer. Sov två eller tre timmar i ett militärtält på natten, vaknade halv 2 när musiken taggade igång killarna som startade halv 3. Kan inte sova eftersom det är spännande, och går upp kvart över fyra och käkar frukost. Start halv 6, jag sticker ut runt 6, springer segt, kommer imål, duscharm vad är klockan, 14? Jaha, halv 8. Okey. Hemfärd några timmar senare, köraköra till örebro, IKEA för tredje gången inom två veckor, jag tröttnar nästan. Köpa skor. Åka hem. Sova som fan. Seg väg. Komma hem, packa upp, fixa, städa. Filmkväll med halv film hos Erika med Julia. Kul! Somnar runt 1. Mindre kul nu.

Yes, det är ungefär vad jag sysslat med de senaste dygnen. Nu är det dags att rulla iväg. Dagens mål: hålla mig vaken.

PUSS
/J

100805

Kommer fan ta år och dag innan jag skriver rätt datum in rubriken utan att tänka efter.
Whatever..
For till Rättvik igår, och upp till Mathilda där brudarna höll till. Erika firades med tårta, mysigt. Riktigt bra kväll, trots att jag drog hem när dom andra stack till bowlingen, för satan vad trött jag var. Men tummen upp, och JA jag längtar tills det är min tur!!!

Idag har jag jobbat buffé och NÄSTAN haft en lugn dag. På söndag jobbar jag min sista dag också, herrejävlar. Men det blir nog återbesök redan nästa vecka höhö. Har även hunnit boka in frisörbesök så snart säger jag byebye till mina blonda slingor. Yeah.

Just nu är jag så trött så jag ser dubbelt typ, så det blir nog sängen ganska så, ganska så snart.
Imorgon; u10!

PUSS/J

100804

Godmorgon.
Frågar mig själv varför jag är uppe nu, och hittar inga vettiga svar. Om 35 minuter ringer klockan.. Gmmet ska besökas och kläder ska väljas till ikväll innan jag beger mig mot jobbet, och efter jobbet ska det stressas som FAN till tåget. 50 minuter och kärringsnurra, kan gå.. Det är ju Erikas dag idag, och det ska firas i rättvik ikväll :D

Födelsedagsbarnet herself! Grattis snygging, om du läser detta, haha


Nee, nu ska jag äta frukost kanske.
PUSS
/J

100802

Helluu.

comeback avklarad, men buffén är INTE min grej. Längtade nästan tillbaka till kassan.. men bara nästan! Imorgon ska jag diska, wohooo. (och jag är inte ironisk, jag har velat diska hela sommaren)
Annars då.. Jag har fortsatt måla ramar och klädnypor, stakat lite intervaller for once, och därmed fått rejääl träningsverk i mina triceps. Cyklat lite. Chillat lite. Sjungit lite. Typ.

Känner att jag inte har så mycket mer att säga för tillfället. Läntar tills onsdag och Erika 18år. Avundsjuk? Närå. Bara lite.

PUSS
/J

100801

Tjing tjong flaggstång.
Sitter och lyssnar på jobbplåge-listan och saknar jobbet lite. Imorgon gör jag comeback en vecka, sen är det slutjobbat för den här sommarn! Samtidigt funderar jag för tusende gången den här sommaren på hur jag ska inreda min lägenhet, höhö. Längtar som fa-an tills jag får åka upp igen och fixa. Blir lite knäpp när jag tänker på det faktiskt. Dock har jag så många planer så jag börjar få lite panik över hur jag ska hinna allt, men det löser sig. Idag har jag målat ramar , så jaa, det är på gång.

Passet med kalle gick kanon, men herrejävlarrr vad otränad jag är. Skärpning. Sen rodd på eftermiddagen, hade ångest innan för att det gick så pissigt sist, men nu så gick det myycket bättre. Det är kul (Y) Jag och åran börjar bli kompisar.

Nääää, nu ska jag börja välja ut bilder att beställa hem. Fan vad drygt.

Later
/J

100801

Ofta det är första augusti.. Ja tydligen. Stört!
Iallafall, jag låter nu bilderna från Oringen tala för sig själva...





Mysigt.
Veckans höjdpunkt var ändå IKEA, lite typiskt bara att vi var där 1 av 2 soliga dagar. Menmen!
Nu ska jag snart åka rullisar med kalleballe, och vet ni? det regnar ute! Biiig surprise.

PUSS
/J

RSS 2.0