110115

Här i Boden är det ungefär 30 minus ute och näsan fryser ihop när man försöker andas och ögonen fryser ihop när man försöker blinka. Alltså har vi INTE tävlat idag, och det är vi jävligt bittra över faktiskt. Så vad gör man då en dag i Boden när tävlingen blir inställd?
Det undrar vi också. 
Hoppar lite i sängen, äter frukost i hundra år och pluggar. Ett tag var det nära att vi drog iväg och spelade laserdome med tuna, MEN det var ju fullbokat. Såklart...... vi tröstshoppade lite på Åhléns istället, onödiga prylar för halva priset hehe. Imorgon ska vi tydligen tävla två gånger (????) med första start halv nio (!!!!!!!!!!). Är det ens ljust ute då? Knappast. Blir intressant att se vad termometern visar.. Klockan 21 nånting går tåget äntligen neråt sverige igen, hoppas jag iallafall. Med den här kylan+snöfall så vet man ju aldrig.

Nä, hittils har våran Bodenvistelse varit helt totalt jätteonödig. Men eftersom man ska se det positiva i saker och ting så kan man ju ändå säga att 1. Boendet är bra 2. sängarna är sköna och 3. vi lever fortfarande

nu ska jag försöka fördriva tiden fram tills läggdags.
Hejdååååå


ååååååå. sommar. kroatien. VÄRME!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0