...

Jag hostar bara mer och mer och huvudet börjar väga som en tegelsten, inte ok! Desstom kom Ellen nyss hem med feber. Hoppas att lite extra sömn ska hjälpa då. Huvudvärken kan ju förresten också bero på att jag ägnat större delen av eftermiddagen letandes efter vettiga saker att skriva i slutprodukten till projektarbetet. Har inte ens börjat lära mig OCAD än.. Tur att jag har en vecka i Boden på mig då hehe. Börjat skriva CV har jag också gjort, egentligen inte så svårt men fan så drygt. Men bara att ta tag i och genomföra.
Har börjat komma in i lovkoman nu också, och liksom glömma bort mora och allt där uppe, typ. Inget illa menat, det är bara för att jag inte ska sakna det så mycket ;) Men får ju åka upp redan imorgon igen så det blir nog bra det.

nu ska jag ta en pw och sen sova.
Nattinatti!

update:
rutinerat att lägga den där promenaden mitt i hem-från-hockeyn trafiken.

28 februari

Heeeeej.
Fin dag idag. Sol, typ plusgrader och allmänt vårigt. Det är nice! Jag hostar, det är inte så nice, så det blir inget livsnjutarpass idag. Trött är jag också så det räcker och blir över, kanske borde ta en powernap, alternativt lägga mig tidigt for once.. Gick upp 9 imorse, tog en promenad och sen vidare till frisören. Spenderade ett antal timmar där med diverse olika sorters färgkladd på huvudet vilket resulterade i lite ljusare ton på håret. Brabra, och ännu bättre blir det sen när jag kan göra det ännu lite ljusare! Nu är topparna lena också för en gångs skull och det är skönt, men eftersom plattången är min bästa vän så vet man ju aldrig hur länge det håller! Hann precis hem för att se Björgen ta tredje raka guldet, imponerande som fan. ojoj. Hoppas herrarna kan fixa en medalj eller två imorgon, det vore ju fint.

Spillde socker över datorn imorse så nu knastrar det nr jag skriver, trots att jag frösökte dammsuga den. Det resulterade endast i en försvunnen frågetecken-knapp. Jaja. Nu ska jag försöka koncentrera mig på projektarbetet några timmar, måste fan komma någon vart nu. Imorgon väntar mora och jobb i montern.

Pusss

27 februari

Jorå, jag lever! Men efter en händelserik helg och lite lätt sinnesförvirring så har det inte funnits så mycket tid över liksom. Kan ju göra ett försök att sammanfatta helgen iallafall. (update, en LÅNG jävla sammanfattning blev det, känn dig härmed förvarnad)

Fredag: Tidig träning som slutade med att jag låg och grinade i spåret några minuter hehe, men sen så vart allt bra igen och resten av dagen flöt på fint. Hämtade nummerlappen i mässtältet och drack gratis kaffe som var äckligt som vanligt, men pigg blev man, och det var sjukt mycket folk överallt. Rätt kul ändå, fast jag är glad att man kan fly till Leksand där det fortfarande finns mat kvar i affärerna och man kan gå mitt i vägen ungefär utan att riskera att bli överkörd av galna skidturister. Somnade alldeles för sent och åt alldeles för dålig uppladdningsmat så det bådade ju inte sådär jättegott inför lördagen..

Lördag, del 1: Vaknade halv 6 och ville dö, alternativt sova ett dygn till. Gick ändå upp, stressade, och åkte mot Mora. Hämtade upp Elsa och Julia, sen till Hökberg och testa skidor. Dom gick perfeekt på en gång, iallafall fästet, så det var chill. Mot starten i Oxberg, springa in för att få en bra startposition och sen värma upp. Var inte överdrivet taggad direkt, det skulle bli kul men jag kände inte att kroppen var så där jättepå. Klockan 10 gick starten, jag skulle gärna ha stått liite längre fram, men kunde åka på hyfsat över startrakan ändå. Noll fäste i första backen = fan, men det vart bättre efter vägen. Åkte om folk hela tiden och fick energikickar av det, och hade SUPERglid verkligen, helt siick. Kunde stå och kolla på dom andra och bara glida med hehe. Tack Far!! Drack typ ihjäl mig på sportdryck i Gopshus så mådde lite dåligt efter det men det gick bra ändå. Kul att ibg delade ut dricka där, man kände sig verkligen freeeeesh när man åkte förbi dem med spordryck över halva magen, plågat ansiktsuttryck och knallröd i facet. Men vad gör man inte liksom.. Jaja, det rullade bara på ner mot Mora och jag avancerade mer och mer. Dog nästan sista kilometern men åå vad skönt det var att gå i mål, så himla nöjd var jag verkligen! Förbättrade min föredetta bästa placering med typ 40 placeringar, och tiden med typ 10 min. Askalas!! Så ja, bra och KUL dag i spåret, greeettt.

Lördag, del 2: Var som vanligt helt off hela eftermiddagen och man skulle kunna steka ägg på mina kinder. Chillade hemma hos Erika och Marie, var ner en sväng och kollade på folk, chillade lite till, sen började jag göra mig i ordning helt alone där i curry hehe. Brudarna kom iaf hem efter ett tag, helt sluut av vallningen, men det stoppade inte oss inte. Fixfixfix innan vi var klara, drog till Wasa och dansade hela natten, eller ja, tills dom stängde klockan 2. Riktigt bra kväll blev det, träffade massa härliga människor. brabra. Vi somnade runt 4 halvt ihjälsvultna och frusna, men väldigt nöjda, hemma i curry :) Tummen upp!

Söndag: Klockan ringde halv 10 så det var bara tt pallra sig upp, försöka göra något åt sitt likbleka utseende och sen gå till tåget. Lunch och föreläsning om mental träning på Källan, drack säkert 3 koppar kaffe men det hjälpte knappt. Tur att föreläsningen var så bra, annars hade jag somnat direkt. Jaa, och nu sitter jag här. Orkar inte träna idag, så tänkte göra tråkiga, måstegrejer istället som att sortera lönepapper m.m. och jobba med projektarbetet. Har redan skjutit på det för länge så det är bara att köra, klara färdiga gå.

Imorgon ska jag äntligen fixa fågelboet på huvudet, yeahhhhhh.
Så ja, till er som fortfarande läser, there you go ;)
Nu lite effektivitet.

Hejdåå!



...

och OM det blev ett VM-guld till Sverige, woooho. Och ett brons med, inte illa du. Kunde nästan inte kolla på finalen för jag blev så nervig, men på slutet var det så luugnt så det var bara roligt. brabrabra.

Sen dess har jag åstadkommit en hel del, fast på vääldigt lång tid. Städat, packat och plockat undan grejer. Nu är det väldigt tomt i min lägenhet, tur att jag åker hem imorgon. Inte så himla kul att jag måste byta ut mitt lås bara, det suger faktiskt. Sånt här händer inte kontrollfreak som mig!!! Hehe.

Nä men nu borde jag sova snart. Imorgon väntar jogg, nummerlappshämtning och hemhemhem.
Puss!

24 februari

Torsdag. 24 februari. Sportlov.
Jag borde väl hoppa och skrika av glädje men jag orkar inte riktigt det just nu. Jublar lite inombords, mest för att det ska bli skönt att komma hem ett tag. Glömma, sakna, längta. Sen komma tillbaka hit, och så kommer veckorna flyga förbi tills det är dags för studenten. Jag längtar..

Just nu: VM. Sprint, damkvart. Björgen kör som fa-an.

Fattar inte varför jag är så himla bitter idag, men jag tänkte ta en lång jävla promenad sen och rensa hjärnan lite. Tror det hjälper! Mina nycklar är fortfarande hopplöst försvunna, skitdrygt, men det är bara att gilla läget.
Va positiiiiiiiiiv. woopwoopwoopwoooooooop.

Nä men nu ska jag fokusera på VM, dags för Falk.

BYE!

kvällskonstig och allmänt störd

Varför jag inte sover nu är en extremt bra fråga. Jag är på väldigt konstigt humör helt enkelt.
Om jag skulle försöka beskriva denna förvirrade känslostorm så skulle ni väl bli yra i huvudet, så jag låter bli.
Går och lägger mig istället, lika bra det.

Den 1a mars börjar Mitt Nya Liv. vad det innebär har jag inte riktigt funderat ut än, men det kommer.

Hejdårå!

23 februari

Men tja.
Internetet i gula funka rju lite sisådär ibland så jaa, därav den fantastiska uppdateringen.
Sista veckan innan lovet nuuuu. Ska bli skönt att komma hem lite faktiskt. Har inte hänt särskilt mycket, ovanligt mycket plugg har det varit men nu är det slut med det också så det är bra. Idag har det verkligen inte varit min dag heller, har tappat bort mina nycklar någonstans under dagen. Trodde dom var i väskan. ASjobbigt är det. Hade glömt mitt USBminne i datorn i biblioteket hela dagen också, tankspridd????? Så just nu sitter jag och deppar lite framför livet enligt rosa, hehehehehe. Ikväll är det innebandymatch på riktigt också, alltså inte Korpen, så det blir fint.

Och idag fyller också ingen mindre än Ida Clarren Claréus 19 år!!!!!! GRATTIS SNYGGING!




Nu orkar jag inte skriva mer, ska dö lite i soffan istället!
PUSS

20 februari

Heeeej.
Åkte hem utan datorn igår, är lite impad över mig själv, men skulle ju bara vara hemma en natt så fattas bara, he he. Var på asasasdåligt humör igår när jag kom hem, och fick dessutom lov att ställa mig ute i garaget och valla skidor. Det suger!! Men fan vad bra dom gick idag sen, så det var ju värt det iallafall. Imorse ville jag helst ligga kvar i sängen resten av dagen och ute var det svinkallt, men kom i väg till Malung och Skinnarloppet ändå och det är jag glad för! Det var superbra förhållanden där, jättefint väder, perfekta stenhårda spår och en jobbig men kul bana. Dessutom åkte jag kortdistans idag, bara 21 km höhö. Så efter det loppet steg humöret som bara den, skööööönt. Chillade lite i Malung sen medans vi väntade på en som skulle åka hela långa loppet, sen sov jag heela vägen hem till Mora och nu sitter jag här. Tänkte börja någon timmes råååplugg inför allt som händer i veckan, innan det är dags för chill och solsidan. Ja men det blir bra det.

Hörs då!


19 februari

Tjaaaaaaaa.
Måste bara säga att min syster är grym, typ grymmast i Sverige. Hon kom 2a på USMsprinten idag, siiiiiiiick! Fattas bara att jag tar hem JSM sen då, höhöhöhöhöhöhö.
Jaja, sov länge idag, det var skönt. Vaknade av strålande sol, har vart asfint här idag! Men kallt, så under min löptur så vart hela mitt huvud vitt typ och alla kollade väldigt konstigt på mig. Men skit samma, det var kul och fint och gick nästan lätt. Tog en vända på stan med 22a sen, hittade en tröja och en ring så jag är nöjd! Nu sitter jag helt förslappad i soffan och ser på de sista avsnitten av livet enligt rosa, måste se klart innan jag åker hem så jag slipper släpa datorn ;) Borde valla inför morgondagen men orka, gör det när jag kommer hem tror jag.

Jaja. Vi hörs då.
HEJDÅ ALLA FANS!

Okej, så långt ifrån skidor och vinter man kan komma hehe men grym är hon iaf!

18 februari

Hej alla fans!
och ja, jag kollar på Livet enligt Rosa, den gamla tv-serien. Så himla bra, hahaha. Är fortfarande lite kär i Ville, men inget emot vad jag och julia var förut. Vi satt och fotade honom när vi var på bio en gång haha. Neeerds.
Iallafaall, började dagen med talet, sen klassråd som blev kaos, och lunchdate med Jesper, höhö. Såg klart på Matrix på religionen och fick tusen miljoner svåra frågor att svara på, helvetee.
Tränade med Anna sen, kuuuligt. Åkte intervaller, asdrygt men kul. Dog lite av hunger men det gick bra ändå. Gick ner på stan en snabbis, sen hem och dampstäda lägenheten. Nu är den hur ren som helst, men det vore ju liksom kul att städa någon gång när det var stökigt innan....
ja men ja, jätteonödigt osammanhängande inlägg ja. Är tröttast i världen och borde väl sova kanske, men äsch.

okej, hörs då!

nattis

Hejhejhej.
Jag har numera också upptäckt den där frågesporten på facebook och nördat det lite för länge ikväll hehehe. Men innan det så har jag varit fruktansvärt effektiv och gjort klart talet, skit samma om jag inte kan det utantill... Har även hämtat mina skidor i Bonäs så det är väldigt bra, har ringt en massa samtal idag till folk jag inte känner, och det är det värsta jag vet så bra Johanna, klapp på axeln. Nu känns läget stabilt inför helgen och nästa vecka, jag har koll liksom. Imorgon MÅSTE jag träna efter skolan, annars blir jag förslappad här. Sen ska jag och Ida ner på stan och bränna pengar på onödiga saker, grett!

nu ska jag sova så jag kommer upp när klockan ringer imorgon for once..

Puss!

17 februari

Men tjeena.
Det blev inga pursuitintervaller för mig imorse, det blev ingen träning överhuvudtaget faktiskt. Sov apdåligt, har tydligen vart inne på facebook runt 5 imorse utan att riktigt märka det? sen när jag vaknade mådde jag inte alls bra så jag sov 3 timmar till istället och då vart det lite bättre. En lektion med film, sen satte jag mig i kafeterian och skrev mitt svenskatal, fick inte gå därifrån innan det var klart, och klart blev det. Typ iallafall. Borde renskriva det nu bara så det är klappat och klart inför morgondagen. Fixat så mina skidor kommer från grönklitt till Bonäs också, så nu ska jag bara ta mig dit och hämta dem. Rätt effektiv dag faktiskt, när den väl började hehe.

Åh juste, Emma fyller 17 år idag!! GRATTISGRATTIS :D hihi.

Nuuuuuuuuuuu jobba. Sen teori.

Hejsvejs

16 februari

Heeej!
Borde sova för länge sen men är helt speedad efter korpenmatchen hehehe. Hela halva ibg var där och hejade, och jävlaar vad dom hejade också haha. Det trodde jag aldrig ;) Skidgym vann, fattas bara med det publikstödet. MSG har fått ett nytt smeknamn, SKG, och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det... låter som en dålig förkortning av skog, haha. Menmenmen.

Annars har dagen vart rätt seeeeg, och jag har inte fått särskilt mycket gjort förutom en bokad klipptid. Hejaheja. Skärpning imorgon. Börjar dagen med pursuitintervaller på Hemus, kan behövas eftersom jag idag fick reda på att det blir Boden om 3 veckor trots allt, heja roligt.

Men nu ska jag sova!
PUSS

ciao, buon pomeriggio e buona serata

Detta behövs för att överleva kylan i Gula huset:
Strumpbyxor + mjukisbyxxor
Yllestrumpor och tofflor
Linne, fleecetröja och huvtröja.
Helst vantar, mössa och en filt.
massor med tända ljus + en varm dator.
Te.

Annars fryser man ihjäl helt enkelt! Vi hoppas på varmare temperaturer inom en snar framtid!
Ciao

Ps. Eloge till mig själv som varit aktiv i hela 2 timmar och gjort klart geografin. Plus i kanten.


15 februari

Heej.
Trött tjej x1000. Nära en väggning på passet idag tror jag, allt började gunga och benen darra ett tag, plus att jag var superhungrig. Men innan det så gick det finfint, köttade som fan mellan Hökberg och Eldris för att komma ikapp killarna och åkte med dem till Hemus, snabbdistans för mig hehe. Sen orkade jag inte med dem mer så då åkte jag runt för mig själv istället. Nu har jag just duschat i hundra år och ätit mat, så nu har jag drabbats av matkoma och skulle kunna sova tills imorgon bitti. Men NEJ nu ska jag skriva klart geografin one and for all, så att allt går ihop fram till sportlovet. Så nu dissar jag allt som är onödigt, dvs facebook, för ett tag framöver, hoppas jag...

Hejdååååå

14 februari

Heeeeeeeeeeeeej!
Idag är mitt humör en berg och dalbana men nu verkar det ha stannat på toppen så det är sköönt. Vet inte varför jag är så glaad just nu men det är jag och allt är roligt hihi. Eller nej inte plugget, men det har jag inte ens börjat med såå. Det är alla hjärtans dag också, dum dag när man är singel hehe, närå men jag struntar lite i den dagen faktiskt. Imorse åkte vi ett sviiinkallt pass i massa nysnö så det gick assegt, 1 mil på 2 timmar är inge att skryta med ;)
Aaaaaaaaaja. Nu ska jag snart gå och äta mat med skidgym. Ikväll är det styrka och korpenmatch!

PUSS

13 februari

Heej.
Sitter här med sprängande huvudvärk eftersom jag just sett på Dear John och gråtit så att jag inte har några tårar kvar typ, bara ont i huvudet. Den är så sjuukt bra! och fin. och sorglig.
En annan sak man kan gråta lite över är att jag krossade min stora väggspegel idag.. HUR klantigt??! Den sitter, nej satt, ju lite dumt till så att varje gång man rörde min klädstege så åkte spegeln på sne liksom, och idag så ja, då brast det helt enkelt och spegeln åkte i golvet och gick i tuuuuuuuuuuuuuuuuuusen bitar. 3 stora och resten små. toppeeeeeen. Så jag ägnade en halvtimme åt att plocka glasbitar från golvet, som såklart var nystädat. Lovely. Nu får jag klara mig på en lite skärva av spegeln sålänge. 7 års olycka har man ju hört talas om också, men fan det tänker jag inte tro på! Näe.

Jaja. Vill helst bara gå och lägga mig, hela den här dagen har vart seeg och konstig. Ska se på solsidan bara!

PUSS

12 februari

Buona sera.
Glömde bort att jag hade en blogg för ett tag, eller för en dag iallafall. Lite stressig dag igår också, försov mig och vaknade kvart över åtta.... Inga lektioner, åkte hem istället. Testade sju miljarder balklänningar i borlänge sen, har typ hittat en, eller två. Kan inte bestämma mig!! Åå vill bara få det klart så man vet att man har den liksom. Stressade hem , åt på två minuter och sen åkte jag och Julia hem till Sandra för filmkväll, men det vart prat&flumkväll istället hehe. Trevligt var det iallafall :)
Imorse bar det av till falun för lite orientering och fa-an vad ovant det var att springa fort haha. Men bra , och sen föreläsning på eftermiddagen! brabrabra. Åkte hem, och nu är jag helt slut. Fattar inte riktigt varför meeen. Har fööjt alla skidisar live från Falun och dom åkte superbra! Sen följde jag kais innebandymatch också, och det var nästan ännu roligare, jag och Marie ångrar att vi inte var där och kollade!

nu borde jag göra något vettigt, men eftersom det är lördagkväll så kändes det som en dum idé!
Hörs då!
Puss

10 februari

Heeeeej.
Dagen kan lätt sammanfattas med ett enda ord, SNÖ! Det har vräkt ner hela dagen, jättejätteonödigt tycker jag verkligen. Det räcker nu liksom, vi vill ha vår!! Passet imorse var det värsta på länge, kallt och snö i spåren och jag skulle köra dök. blä. Ett misslyckat pass på gymmet också sen var dagens träning fulländad heheh. Men förutom det så har dagen varit braaa, har planerat träningen fram till tjejvasan så nu hoppas jag att det går bra! Eller juste, framgång är inget att hoppas på hehe, så det SKA gå bra! ;)

Imorgon så vet jag inte riktigt vad som händer men jag hoppas att mamma går med på att leta balklänning med mig hehe. Sen är helgen ett litet kaos just nu men det ska väl lösa sig fint det med hoppas jag.

Onödigt inlägg. Ska gå till curry och se på film nu, myysigt.

HEEEEEJDÅ

PS. 4 månader till studenten. GUD.

awesome

Bra dag, bra humör, bra intervaller, brabrabra. Avslutar med en bra film, hehe.

PUSS

9 februari

Heeeeeeeej.
Det är fint väder och jag är glad. Skönt det med tanke på att förra veckan var heemsk rent humörmässigt. Usch! Men nu är allt så bra så! Har ÄNTLIGEN lämnat in lappen om att få slua på engelskan och gud vad skönt det känns. Sprang imorse också och det var fiiint.
Och sen dagens bästa är ju lätt att jag numera har baldejt!! :D Det kommer bli superkul det där tror jag minsann hihi. Så nu är det bara att börja testa klänningar till höger och vänster och boka frisyr och allt sånt där som ska fixas. Wohoo :D

Jag och Ida har en pluggdejt nu också, hon pluggar matte tror jag, fast mest kollar hon ut genom fönstret på alla som går från skolan. Mitt plugg består av att skicka in min träningsdagbok och det har jag redan gjort, hehe.
Ikväll ska jag kötta intervaller på Hemus.



HEJDÅÅÅÅÅ

8 februari.

Bon soir.
Befinner mig fortfarande i pannkakskoma efter middagen hos 22a, men det var myyysigt! Julia är ingen mästerkock, det är bara att konstatera, och inte Kalle heller.. Inte för att jag smakade på hans kladdkaka men ändå hehe.
Tog tag i livet och skrev på mitt projektarbete sen, så nu kan jag skicka in det jag skulle till Peter. Skönt! Men fan vad mycket det är kvar.. Jaja, utan engelskan så får jag mycket tid till det. Ska bara GÅ TILL SYON först och fylla i papperen, snälla gör det bara. Imorgon. Annars då så åkte vi ett jättefinfint pass idag, varmt och soligt och allmänt vårigt. Lovelyyy. Och mamma har lovat mig att kolla på balklänningar i helgen med, grejt. Bra dag har det varit måste jag säga!

Nu ska jag sova snaart, men först kolla liite till på pride&prejudice. Igen. hehe. Imorgon måste jag dra mig ur sängen tidigt, eller tidigt för att ha sovmorgon, för att springa lite.
Puss!



pride&prejudice

Åhh. Jag har tillbringat kvällen framför pride&prejudice. Den är så sjuktsjuktsjukt bra. Alla killar hatar den, men fyfan vad fel dom har alltså. Den är underbar. Nu ska jag drömma massa lyckliga drömmar hehehe.

Godnatt!

7 februari

Heej.
En ny vecka har börjat, en vecka närmare studenten. guud. Diskuterade det just med Ida, som vanligt hehe, och började nästan gråta, som vanligt. Tänk bara att alla försvinner. Det måste kännas så konstigt för dem som ska gå 4 år. Eller skönt kanske? hehe. På tal om stundenten så tänkte jag dra med mamma och försöka hitta en balklänning i helgen, det vore så skönt att få det gjort! Jajaa.
Tog sovmorgon imorse, kunde inte sova längre än till halv 9 men ändå... Sen fördrev jag tiden med barnkanalen och min nya lock/platt/hårblåsgrej. Fattade inte hur den funkade. Ovärd skoldag, sen möte med peter om projektarbetet. Borde börja skriva på det nu eftersom det ska lämnas in en del på fredag. jobbigt, men skönt att komma igång faktiskt så man är ett steg närmare att vara klar!! Om 45 minuter är det middag med skidisarna och sen styrka och matbuss. Ska belöna mig i efterskott efter tävlingen igår med Ben&Jerry's. nice!
Alla JVMåkare är hemma nu också så det är bra, och fan vad bra dom har åkt också, sick. Inte alla som får sitta med så många världsmästare vid ett och samma matbord hehe.

Jaja, projektarbete var det. Eller lite bloggläsning kanske..

Hejdåå

6 februari

Hejhejhallåå.
Bättre dag idag, jaa. Inte så svårt kanske hehe. Är trött i hela kroppen som vanligt efter långlopp och det kommer nog kännas fint i ryggen imorgon. Loppet gick helt okej, chillade väl lite väl mycket ett tag kanske men ähh. Ingen kramp i rumpan heller, även om det var nära hehe. Samlade på mig lite prispengar också så det var nice! Strålande väder var det också. Stannade hos farmor och åt, hade långa diskussioner om kolhydrater med farbror och sen hem och till tåget. Nu är jag helt slut verkligen och skulle kunna somna stående. Imorgon känns det som att en sovmorgon skulle sitta väldigt fint, kanske. Jajjaja.

hejdå!

5 februari

och det har INTE varit min dag idag. Den började dåligt redan innan jag vaknade, sov dåligt och sådär plus att jag vaknade av att jag 2 gånger drömt hur någon försökte döda mig. Kommer bara ihåg andra gången när någon försökte dränka mig i havet, det var asläskigt. Fy. När jag vaknade var jag jääättetrött och så skulle vi åka till tävlingen och jag hann knappt inte träna innan alls för min stav gick sönder och jag skulle hjälpa till med det ena och det andra och blabla. En gubbe gjorde illa sig i skogen och låg och skrek sen så jag trodde han skulle dö, det var läskigt!! Sen lugnade iaf allt ner sig några timmar så jag fick åka hem och äta lunch och såå, innan det var dags att åka till Magnus och prata om våren. Då skulle jag tanka bilen, och det gick sådär. hehehe. Fick inte upp tanklocket. Punkt. Blev arg och ojojoj sen kom mamma och hon fick inte heller upp det men så hjälpte en snäll gubbe oss så jag kunde tanka och åka iväg, tacktacktack. Aa sen hittade jag inte Magnus hus så det tog ett tag också, och sen när jag skulle hem så gick larmet på bilen.......... Alltså åå. Hehe. Men det brukar tydligen göra det lite då och då så det är inte jag som är dålig. Nu ör jag hemma iaf och tänker nog ligga i sängen resten av dagen så att inget mer går fel. Ska inte ens försöka valla mina skidor för då brinner dom väl upp eller något.

Jaaa det var mycket positivt det här kände jag men uuuu vilken dag. Hoppas morgondagen blir bättre och att kroppen är pigg. Nu ska jag ladda med pasta, as usual.

PUSS!

4 februari

hallåå.
Hemhemma i Leksand. Känns som hundra år sedan sist så det är väldigt skönt faktiskt. Överväger nästan att stanna tills måndag, men har ju inte hunnit dampa ur än he he. En ganska meningslös dag har det varit, har inte gjort särskilt mycket vettigt alls. Slog mig idag hur stor skillnad det är mot tvåan, hur mycket lektioner man hade och hur mycket man missade om man var borta en dag. Nu kan man ju vara borta en vecka utan att det märks typ. Eller så har jag bara blivit otroligt oseriös. Jag har fan bara två lektioner om dagen när jag har tagit bort engelskan.. om jag tar bort engelskan. Hur sköönt? Då kanske jag skulle kunna koncentrera mig på dom få lektionera jag har. Eller inte.
Jajaja.

Imorgon ska jag upp tidigt och träna innan det är dags att hjälpa till på skidO-tävlingarna som går vid Källan. Och på söndag är det Bergebo Ski marathon för 3e året i rad som gäller, men för första gången så ska jag åka långa distansen. Kuligt. Hoppas jag inte får kramp i rumpan som vanligt på den där banan.

Ajaa nu ska jag sova!
Hejrå

PS. GRATTIS alla braiga som åker så bra på JVM  i Norge!!
PS 2.Coldplay i göteborg i sommar. OM man måste dit!!!!
PS 3. GRATTIS Alicia och Emma på 19årsdagen! :D







3 februari

Heej.
Händer typ verkligen ingenting just nu, så nä då har jag inget att skriva om heller... Regnsnöade idag på träningen så det gick supersegt och intervallerna var sjukt långa och så. Sen en onödig lektion, en föreläsning och sen, jaa, ingenting. Som vanligt. Somnade på soffan, skön-t. Sen middag med skidgym och några timmar hos Herman och Niklas, treeevligt! Och nu är klockan 21.10 och jag är dödligt trött så jag borde sova. Fattar inte vad som har hänt med mig, jag gör väl så lite om dagarna så jag blir trött istället, kul. Fick ett infall att gå på drömkvällen i arenan imorgon men så är det tydligen jätteslutsålt så det vart inget med det, trååkiiigggtttt. Får väl vänta tills tjejvasanlördagen då. Nu ska jag däcka i sängen och inte gå upp förrens det är fem minuter kvar tills jag börjar imorgon. Typ.

puss

2 februari

Åååååååååååååååååååååååå vilken bra start på dagen det är att tappa ut en jävla kesoförpackning över hela köksgolvet + mig själv. jag HATAR keso. just nu iallafall. Hälla hett te över benet är inte heller så mysigt.
Annars så har dagen börjat bra med sovmorgon, god frukost och så. Drömde en stressdröm om sj-tåg inatt. usch.
Nä nu ska jag klä på mig och gå till bajsengelskan. tråkigt.

hejdå

1 februari.

Hellooo.
Tisdag, och tiden går faktiskt ovanligt sakta här nu. När hände det senast? However, skola som vanligt, sprint på träningen = jobbigt, och sen kom Elin hit och hälsade på, finally! Några GG-avsnitt, men tänker INTE sätta på ett till nu för nu ska jag sova mina älskade 9 timmar inatt och försöka hålla mig vaken hela skoldagen imorgon. Borde gå bra. Ettorna har fått Macbooks och jag är avundsjuk, men är man 92a så är man. Hehe. Känner att det här vart ett av de mest ointressanta inläggen i historien, så tar och kollar vad vi gjorde för ett och två år sedan istället..

För ett år sedan hade vi engelska med Bosse och det vettigaste han lärde oss var var liten inlagd gurka heter på engelska. Och det har jag glömt nu, så alltså lärde han oss ingenting alls. Lilla SS hade vi åkt under helgen också. Kuuuuul. JAg förfrös mina fingrar på det segaste passet ever med Herman och Marie och började typ grina igen när de tinade, heheh.
För två år sen så skrev vi inget inlägg men jag tror jag åkte mitt premiär bergebo skimarathon, OCH jag bodde i guldhuset. Det var coolt.

Äsch, nu ska jag sova!
PUSS




RSS 2.0