101229

hejhejhallå.
Sitter och planerar nyår lite med Marie och det kommer bli såååå himla kuligt! :D Men först väntar en dag imorgon med lite träning, lite bilåkning hit och dit och lite bertkväll med Lillerik och Klimpen!  Så just nu händer det massa roliga saker i livet. Projekthelvetesarbetet för jag ta tag i nästa år hehe.
Annars då, så tillbringades dagen i Borlänge, jättemycket Kupolen och lite balklänning. Vet verkligen inte varken vilken färg eller modell jag vill ha. Drygt. menmen. Även det ett bekymmer för nästa år ;)

jaja, nu ska jag sy upp min eventuella nyårsklänning!
Byeee
/J

101228

Godkväll. Eller natt.
Har precis samlat på mig lite vuxenpoäng genom att betala lite räkningar, fy fa-an vad tråkigt det är alltså. Men jaja, lika bra att lära sig liksom. Dagen har även bjudit på lite gym, lite skidåkning och lite planering inför orienteringssäsongen. Så nu har jag i princip inte en enda ledig helg på hela våren.. får se hur det blir med det! Har även fått panik verkligen över hur ellens rum såg ut, och hjälpt henne att städa. Det är fan skillnad som natt och dag på våran uppfattning om vad som är städat. Men nu är det så rent att tillomed jag skulle kunna bo där! Amazing. Så nu vill far anlita mig för att städa ungens garderober också, heheh. Juste, bokat boende och biljetter till the one and only place to be: BODEN!! Besök 1 av 2 denna vinter, kuuligt.
Drömde panikdrömmar om studenten inatt. Usch alltså. Terminen hade gått så fort så jag hade missat allting, och mitt projektarbete hann inte bli klart haha. Hatar verkligen det där jävla projektarbetet!!! Nä, sådär ska inte studenten gå till. Ska vi gråta så ska vi göra det för allt bra som vi haft. Vill aldrig uppleva samma panikkänsla som i drömmen. Så nu är det bara att totalnjuta av varje millisekund denna termin!

Fast ja, nu borde jag sova. Imorgon blir det borlänge och balklänningar med brudarna!

BYE
/J

101227

Heeeej.
Har för tillfället drabbats av en enorm efterintervall-koma och ligger halvdöd i sängen. Men det är skönt det med på sitt vis. Det var kuligt att träna för det var mycket folk i spåret for once, tråkigt att åka själv ju. Sen att jag åkte runt och såg ut som en död fisk var inte lika kuligt. Menmen.
Annars dåå, så gör jag inte så mycket alls. Det är väldigt sköööönt. Lite tråkigt kanske, men jajaja har mycket kul att se fram emot! verrrrrry nice. Ikväll kanske det blir aliaskväll med elin, frida och julia, hope so!
Fast nu ska jag ta en powernap och sen träna lite till.
Hejdåååå


Kroatien, mycketmycket bra

101225

Hejhejhej!
Och nej, jag är inte ute på arenan eller lucky som resten av leksands befolkning. Och ärligt talat så gör det mig inte så mycket. Kommer bli ett gryymt nyårsfirande istället tror jag minsann :) Har jobbat idag med Frida och Martina, det var niice. Städade massor, perfektionister som vi är så hade vi gärna ägnat en vecka åt den där städningen. Men jag är nöjd över det vi åstadkom idag med, även om det kom lite gäster och störde oss då och då hehehe.
Hade en toppenjättebra julafton igår verkligen, fick massamassa fint och bra och träffade släkten och åt god mat och allt. Perfekt! Avslutade dagen med greveholm också, då är julen fulländad!

Imorgon väntar det träning x2 och chill typ. Skönt! sen får vi se vad som händer. Måste lära mig lägga över bilder från telefonen till datorn... jajaja.
Nu: sova!
PUSS

101223

tjatjaaaaaaaaa!!
Kan inte fatta att det är julafton imorgon, stört. Förhoppningsvis kommer julstämningen med julgranen och paketinslagningen ikväll hehe. Älskar julafton, så himla mysigt och så kan man bara vaaaaaara en dag. Verkligen inga måsten. Gud vad skönt.
Just nu sitter jag och sjunger för Rut som stryker öronen bakåt. Tror inte det är ett bra tecken. Nu gick hon också. Skulle spela fiol förut (!!) men så var båda brutalt ostämda och sen när jag skruvade lite på stämskruvarna så packa strängen ihop totalt. Jaaaaarå. Men så är det med den saken, fick ta pianot istället. lika bra det kanske.
Åkte lite skidor med kalleballe imorse, och om en timme är det dags igen. Sprintträning tydligen. I minus massor. Gött.

Jameeeen vi hörs då!
God jul om inte annat.
PUSS

101219

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Fast så glad är jag inte. Jag sitter ensam kvar på vandrarhemmet i Högbo och snorar, kuligt. Nä. Vart sjuk igår och det är då inte bättre idag, så hejhejdå skidOtävlingarna. Har ont i huvudet och är lite allmänt less, vill bara komma hem till mora och glömma den här helgen. skithelg verkligen. usch.
Fast lite bra har den faktiskt varit också, för igår fick vi hälsa på Sara i Sandviken :D DET var heelt klaaart helgens höjdpunkt. Tur att det hände nåt bra liksom.
Nej. Det är bara att bryta ihop. som så många gånger förr................ och kanske komma igen också. time will tell.

hejdå

101217

Tror seriöst att jag kan påverka min spotify med tankekraft. skönt.
Skulle ha åkt till Högbo nyss men sköt på det en timme så nu kämpar jag med religionen istället. Vore ju gaanska skönt att slippa ta med den. Ute vräksnöar det verkligen, men det är nice det med sålänge man får vara inomhus hehe. Sen att det går att åka lite fler skidspår är ju inte helt fel. Ska döökötta klassiskt hela lovet alltså.
Skoldagen var rätt värdelös som så många andra fredagar. Ikväll är det sprintstafett och det är kuligt, min hals är inte riktigt med på noterna men äsch lite får den tåla.
Nu ska jag fortsätta så att mitt liv blir lite roligare sen.
i helgen blir det bullfika i sandviken hoppas jag! :D
pussdå

101214

Upp och ner. Jobbigt. bra. lite allt möjligt.

Cause you're amazing
Just the way you are


tänkt om det någonsin fick vara så. Men här är det inte så. Här bestämmer andra vad som duger och inte.
så less på det.
Men vissa saker är bra, jättebra tillochmed. Bra dag.

Jag är sjukt trött. Ska sova tror jag. Nu typ.
Hejdå

101211

Hejhej.
Nu måste jag dampa av mig lite för att jag är så arg, så ni kan sluta läsa nu typ.
Tävlingen idag gick såååååååå himlaaaaaaaa dååååååååliiiiiiiigt. Serri, jag dog efter 0,5 km. INTE okej! Jag hade fan värmt upp bättre än någonsin förut, och ändå blir det sådär. Less. Aa men jag tog mig väl runt då, fast det var i det tillståndet där man liksom är stum upp i öronen och inte riktigt fattar vad man håller på med, man bara åker men det går inte fort och man kan inte ta i mer. Fuckkkk. Imorgon vill jag kötta så jag bli dööslut men ändå kunna ta i lite till. Ha kontroll liksom, det hade jag inte idag hehehe. Tur att det är klassiskt. Var värsta pepp inför tävlingen också, rätt ovanligt, och sådär värsta positiv. Men funka de eller? nä. Ska köra på opepp och negativ imorgon heheeh.
Nä, nu ska det faaan bli ändring på det här. Intervallerintervallerintervaller ska jag åka. Träningstävla massor. Specialisera mig på 3,3km klassiskt så jag inte floppar totaally på jsm. haha.
För att göra det hela liiite roligare, not, så ska jag plugga nu.
Ursäkta det jättetråkiga inlägget men ni läser på egen risk så att säga.

PUSS

101210

Om exakt 6 månader är det den 10e juni. Den 10e juni fyller jag 18 år och 9 månader. Den 10e juni tar vi studenten. DET ÄR BARA ETT HALVÅR KVAR TILL STUDENTEN!! Vart faaaaaaaan tog tiden vägen??!!! Herrejävlar. För ett halvår sen slutade vi tvåan. Känns som igår. Alltså tar vi studenten imorgon, typ. Inte för att det inte ska bli kul, fy faan vad kul det ska bli. Men hallåå, jag är inte klar här! Fast det behöver jag ju inte vara heller förresten, har ett halvår på mig. Men nu känns det ändå läskiigt nära. Det här ska tamejfan bli det bästa halvåret någonsin, varje tusendels sekund ska jag ta vara på!!!! Börjar nu, med att äta lite marrängsviss till efterrätt. Bra start!

Imorgon är det tävling i älvdalen. plåga kroppen tills den spyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyr.

Nu ska jag fortsätta ta vara på livet,
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSssss

101208

hejhejhej.
onsdag, dåligt humör och svinkallt väder. men det finns roligare saker; kompisar, korpeninnebandy och ankans födelsedag, gratiiiiisss. Om du läser detta.
+ att mitt spotify i telefonen fungerar utmärkt!!
Just nu kollar jag på bert- den sista oskulden, såå himla bra. ska snart skjutsa folk och mig själv till unihoc arena för innebandymatch, kulkul. kom och kolla!

nu ska jag fortsätta kolla på bert.
http://www.youtube.com/watch?v=dkZIwk8_T-g. Min favvoscen. HAAAAAAHAAAAHAAAAAa.

Hejdååå

101207

Nä fyyyyyyyyfan vad trött jag är. Supraintervallerna tog på krafterna, och inte ens pannkakan kunde ge mig orken tillbaka. Ligger för tillfället däckad i soffan och planerar att somna till några avsnitt av greveholm. Historieprovet imorse gick dåligt, och min plan att hänga med bättre på lektionerna likaså. Vädret var fint, men kallt. I helgen är det tävling och det ska bli kulkul, nu är vi rätt många anmälda faktiskt hehehe.
Nej, man kanske skulle ta och släcka ljusen innan man somnar. Annars kan jag garantera att det blir varmt här i gula huset iaf. Hehe.
Nattinatti

101206

är inne i en orkar-inte-blogga period. big time.
Helgen var rätt så bra. Eller jättebra egentligen. Köpte mobil och fixade massa andra grejer på lördagen, jobbade på söndagen. Myycket trevligt att träffa lite jobbisar igen! Tog med mig Ellen upp till mora igen, endagsprao. Åkte ett segt pass imorse, 3/4 av alla vilade, tråååkiiiigt. Gick på stan, åt mat och körde styrka, sen matbuss och nu ingenting. Borde plugga, men vet inte om det hjälper alltså, känns som det där historieprovet kommer gå åt helvete iallafall! Imorgon är det uppsamlingsheat på morgonen, lite mer skola och sen supraintervaller! På onsdag börjar äntliiiigen korpeninnebandyn så vi får åka till unihoc och spana lite.. hehe ;)

Nu; 28 minuters speedplugg sen sängen.
Hejråå

101204

Ä N T L I G E N!!!!
nuu har jag köpt telefonen. tillslut. och spotify premium tydligen också. NAJS. Har inte riiiktigt fattat hur den funkar än men äh, det löser sig :D:D:D
en sak ur världen. väldigt sköööönt.
mitt liv vore ganska så, ganska så nice just nu om det inte vore för historieprovet. Men aaa, jag hinner plugga en annan gång!

Imorgon blir det jobb på buffils igen, myys
PUSS

101202

Hejheeeej.
Lite dåligt med uppdatering här från skogen, men så har ju inte mitt internet funkat heller.... Som tur är så fanns det internet nere på vandrarhemmet så vi klarar oss. Hur som helst så har vi åkt myyycket skidO, det har för det mesta gått extremt dåligt för mig men jaja. Får väl överväga att konvertera till längdis. Vi bor som packade sillar i våran lilla stuga, 8 tjejer = mycket grejer. Litelite avis på längdisarna som bodde på lyxhotell, men kan ju till Harsas försvar säga att maten är kanooooon. Det enda som återstår är nu en medel-masstart, får väl se hur det går då jag antagligen får starta lååångt bak med tanke på mitt brutalt dåliga sprintlopp idag. Menmen, bara att jaga!
Veckans bästa var helt klart när teliagubben ringde och sa att min mobil kommit, HAPPIIIIINEEESSS. Så det här kommer bli en brabra helg helt klart.

Snart är det dags för torsdagsmyyyyys. Sen sova i hundra år.
PUSS

RSS 2.0