101031

God kväll!
Måste bara ge lite cred till mig själv eftersom jag har blivit en så otroligt aktiv bloggerska, fan snart borde jag börja dra in miljoner pådet här alltså! Hehe. Nä men det är kul att läsa gamla inlägg faktiskt, så kan ju försöka hålla i det här nu då.

Dagen har varit fett braa. Åkte till Mora runt 2, lite läskigt vare, men det gick bra. Hämtade upp Marie och drog till Unihoc Arena för att kolla på JASmatchen, inte för att jag fattar nånting men äh, det var kul ändå! Jag blir typ sjukt imponerad över hur dom kan ha sån jäääkla kontroll på vad dom gör!  Ajaa, sen så skjutsade vi hem Jakob, hämtade grejer i curry och köpte cola på maxi. Fan vad gott det var, och fan vad manliga vi kände oss ;) Hahah. Skjutsade hem Marie till Ingles också, och stannade där ett tag och höll henne sällskap! Sen bar det av hemåt i mörkret, men med radion på högsta volym typ så gick det finemang. Brabra dag, men nu väntar en heeeel vecka innan jag kommer tillbaka till mora. Får göra det bästa utav situationen och typ träna ihjäl mig, sova och åka bil.

på tal om att sova så är det verkligen dags nu! Imorgon bitti väntar löpintervaller eller något annat spännande.
PUSS
/J

101031

Tjaaaaaaatja!
Är hur pigg och glad som helst efter 11 timmars sömn, typiskt då att det var just idag man skulle vrida tillbaka klockan. Hade behövt det bättre när jag går i skolan, hehe! Men det gav mig iaf lite extra tid på morgonen, så jag har ätit frulle i hundra år och sedan städat övervåningen. Ingen här hemma är ens i närheten lika pedantisk som jag, eller okey far ligger rätt bra till, så jag fick ett mindre utbrott och städade. Naturligtvis dök det då också upp en miljon idéer om hur jag skulle vilja renovera och inreda huset, hehe. Så är det någon som har några miljoner över så tar jag tacksamt emot dem :)
Nu är det cirkus en timme kvar, mindre faktiskt, tills jag drar iväg till Mora. Innebandyeftermiddag med Marie väntar, hehe. Det är faktiskt mysigt att vara där och kolla! Men det roligaste av allt är nog att köra upp dit all alone, wiiiiie. Sorry för allt tjat men fan det här är riktigt stort ;) Så ja det blir nog en finfin eftermiddag!
Just nu försöker jag mest få tiden att gå, borde väl äta lite lunch kanske. Annars kan man ju alltid fördriva tiden med att ta massor med fina egobilder i webcam. Något som jag aldrig brukar sysselsätta mig med, men just nu har jag faktiskt riktigt tråkigt! ^^


jaaaaaa det spårade lite på slutet. Gud vad töntig jag är, förlåt.

Ska nog gå och äta lunch istället!
PUSS
/J

101030

Godmorgon!
Eller okey, jag gick upp klockan 8. Första lovdagen, inte okej. Men ska det tränas så ska det, och det är ju skönt såhär i efterhand! Köttade lite stakintervaller bort mot tällberg så nu är min överkropp döööd. Nice! I eftermiddag ska jag plåga benen lite istället.

Igår premiärkörde jag bil SJÄLV! Såååååååå himla sköööööönt. Hehe. Och snart ska jag åka till farmor. yeahyeah. Vädret här är otroligt tråkigt, typiskt höstlovsväder faktiskt. Ikväll tjatas det om utgång, men jag är inte överdrivet pepp. Får väl se hur det blir, kan ju alltid gå och säga hej liksom! Dessutom är jag mitt i en fet fartvecka (nörd, jag vet) och jag tänker då fa-aan genomföra den utan att bli sjuk eller nåt. Hihi. Jaja, får väl se hur det blir!

Nu ska jag ta bilen till farmor, hihi.
Peace
/J

101029

Hejhejhallåååå
Sista skoldagen innan lovet avklarad, film på filosofin tack gode gud, men såklart så hann jag bli knäpp på dom få minutrarna vi hann prata om filmens filosofiska budskap eller hur det nu var i klassen. Bläääää. Sen typ tusen år i matsalen, och geografi. Skön lektion där jag, Marie och Danne ägnade oss åt att leka hangman istället. (Y) Sen har jag typ chillat i min lägenhet, packat lite, städat lite så nu är jag totalt jätteklar, och tåget går om 50min.. Baah.

Ikväll väntar Brudpigaträningen, och soooooooooooooooooooooova. Dubbelpass imorgon, och vilodag på söndag. Great! Sen får vi se vad som händer nästa vecka, prio ett är att ta tag i kråkboet på mitt huvud. Fast kanske ska låta det vara förresten, och spara till äkta chewie-fluff. Hehe.

Lateeeer
/J

101028

Alltså ursäkta, men jag måste vara sjukt ovan vid att träna mer än lite A1 nuförtiden. Jag är dööööööööööööööd. Och har ont i huvudet. Och träningsvärk. Men det är sjukt skönt faktiskt, på ett vis.

Åt middag med brudarna på KS, mysmys! Fast jag svek dem när det var dags för bio, kände att det fanns lite saker att ta tag i här hemma. Dessutom hade jag mest troligt somnat faktiskt, för jag är så hiiimla trött.
Men nu är det iaf färdigpackat inför hemfärden imorgon, sjukt vad mycket grejer det är. Ser ut som jag ska flytta hem på heltid. Som vanligt då.. Och då ska jag ändå upp på söndag och hämta lite mer saker, hehehe.

Nu ska jag försöka mig på att göra chailatte, och sen somna framför en film eller nåt. sköööön-t.

take care

101028

Tjaaaaaa.
Borde inte sitta här eftersom det vankas middag på kaffestugan, men jag hinner nog. Idag har jag tränat röven av mig för första gången på tusen år, så himla skönt!! Började dagen med spinning, svettades typ tusen liter, men aa det var kul! Sen hade vi inga lektioner idag, så jag har chillat hemma, sköönt. Försökt göra en tävlingsplanering, och som vanligt den här tiden på året vill jag åka alla tävlingar som finns. Hehe. Sen var det dags för dagens andra pass, backintervaller i Bergkarlås. SÅ JÄKLA NICE pass var det, det gick så himlahimla bra. Var död på uppvärmningen, men intervallerna gick awesome verkligen. Hihihihihihi.
Så nu kan jag leva på den känslan ett tag!
Men somsagt, nu väntar kaffestugan med Erika, Marie, Mathilda, Lisa och Alicia, tror jag! :p

PUSSSS
/J

101027

Alltså faaaaaaaaaaan vad kallt det är i min lägenhet just nu, bara för att det blåser. Det blåser serri här inne också, och det slår i toalettdörren och köksfönstret. Mysigt!
Jag lever fortfarande halvt i lyckorus efter igår, haha, kan inte riktigt fatta det alltså. Onsdagen efter lovet ska jag köra upp för skidgymbuss också, yeah. Och ERIKA tog också körkort idag!!! :D Grymma är vi.
Annars då, började dagen på gymmet, sen så har det vart en halvseg dag i skolan, och vädret är PISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! Men det är rätt mysigt också, förutom när det blåser in i lägenheten. Jag har inget att plugga och jag är ledig imorgon, så jag vet ärligt talat inte riktigt vad jag ska göra. Försöker få till en fika på kaffestugan men allt hänger på om vi får skjuts dit eller inte hehe.


woopwooooooooooooop.

Aa men nu ska jag försöka täta mina fönster eller nåt. Och lyssna mermermer på Little house. sååååååå himla bra.
ÅUSS
/J

101026

Tjatjaaaa.
Idag har jag gått i skolan, städat, tvättat, gått ner på stan, tränat. Och lite så. Glömt nåt? Hmm. Ja,

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!!!!!!!
whaaaaaat liksom.
Känns helt stört faktiskt, och faaan vad nervös jag var innan, började nästan gråta när han uppkörningsmannen kom. men han var asnice, hur lugn som helst och vi pratade om lite allt möjligt genom hela uppkörningen. Tror han sa att han haft ca 20000 uppkörningar. Jävlarrrrrrr. Stannade i typ tusen år vid ett vägarbete och fick panikbromsa en gång, men annars gick det finfint. Fattade inte riktigt vad han sa när han sa att det var godkänt. Har aldrig blivit så lättad i hela mitt liv! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad underbart!! Så nu får jag alltså köra bil. All by myself. Jösseeees. Vill hem och testa på en gång ;)

Fnissade för mig själv hela vägen hem, mötte alla skidisar som skulle på träning så jag fick skrika av mig lite. Hehe.

Nääääääää, om man skulle ta och sova kanske. Fast nej.
PUSS
/J

101025

Åh, Dear John. Underbart vacker film. Grät så jag skakade nästan. Little House , dagens finaste låt. Veckans finaste låt, minst. Vill döda Spotify för att det inte funkar att spela den.

Jag borde sova. Lång dag imorgon.
PUSS
/J

101025

Holaaaa!
Har just ätit typ världens tråkigaste tråkmiddag bestående av blodpudding, tur att jag har lite godis som kan kompensera det hela. HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAA kollar på världens roligaste klipp på gulahusetbloggen. Haha.

Idag har vi spelat innebandy. INTE okej att vara sååååå himla dålig som jag är, menmen. Hoppas verkligen vi får en chans att ge igen och plåga dem lite på rullskidorna. Vore otroligt roligt. Segseg skoldag, sen chill hemma hos Erika och Marie hela eftermiddan. Så himla skönt att slippa gå ner till köris och plugga den där jävla teorin!!! Styrkan ver nice, massamassa mage och jag och Elsa köttade som fan. (Y) Sen matbuss, öva säkerhetskontroll på bussen och sen hem och äta den där underbara måltiden. And here i am. Antingen kan jag läsa massa samhällskunskap ifall jag skulle ha muntligt förhör imorgon, eller så kan jag nöta in säkerhetskontrollen. Men orka. Låter bättre att se på Dear John, remember me eller the last song tills jag somnar. Ja så får det bli!

Men vi hörs då!!
/J

101024

Filmkväll vare ja, haha, men jag somnade ungeför så fort jag la mig i sängen. Barnen tar ju död på mig! Idag var det dags igen, frysa lite om tårna, heja lite, sen var det klart. Det är ändå helt okej att va ledare faktiskt!
Efter lite lunch och utvecklingssamtal på moraparken så körde jag bil med far i typ tusen år, runt på alla möjliga uppkörningsställen och kolla på hastighetsskyltar, mitt största problem när jag kör haha. Hälsat på 22a har jag gjort också, och kollat lite på innebandy. Måste säga att jag verkligen! föredrar att kolla, så jag är ju inte lite nervös inför det gemensamma IG-passet imorgon när vi ska spela innebandy uppe i Unihoc Arena. Med alla andra idrottsgymnasium. Gud. Wish me luck, för det kan verkligen behövas!

Annars ser jag fram emot en rätt lugn vecka, åtminstone på skolfronten. Sen finns det ju vissa saker att vara lite mer nervös för så att säga.... Men ähhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Nu börjar det en ny film, yeah
PUSS
/J

101023

Tjaaaaaaaaa.
film, så stavas min lördagkväll och jag klagar inte, är som en död fisk. Har ju tränat ihjäl mig med 13-14åringarna idag på allägret, hehe... ;)
Så ja, ibland är det skönt att vara ensam, och då passar det ju bra att filmerna avlöser varandra på tvn.

Nää, nu är reklamen slut.
PUSS
/J

101021

Alltsåååååå jag har sjukt tråkigt. Jag ORKAR inte plugga mer filosofi, det är ju så fruktansvärt ointressant!
Jag vill vara social och typ hälsa på alla i hela världen, men just det, jag hostar ju fortfarande. Faaan. Hosta är värre än halsont. Lätt.
boooooooooooooooooooooooooring.

Jaja, jag kan ju alltid roa mig med yoga eller något. Fan vad kul!!!!!!!!

Puss
/J

Å juste, kul det är att få mer negativa än positiva reaktioner på att man hade alla rätt på teorin. Typ förlåt eller? Det är verkligen fruktansvärt ocoolt att lyckas med sådant som innebär plugg. Kul att man lägger ner sjukt mycket kraft och tid på något man får skämmas för. Och egentligen lägger jag inte ner så mycket tid, utan det är fan bara vad folk inbillar sig. Undrar om det är coolt nog att klara uppkörningen..

101021

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSS
teoriprov -check.
med alla rätt dessutom, jag fattar ingenting. för när jag satt där kändes det som att jag inte skulle klara det överhuvudtaget! Aaaaja, fett skönt iaf att kunna släppa det. Nu är det bara det värsta kvar, och om jag var nervös inför idag så kommer jag väl knappt ta mig upp ur sängen när det är dags för uppkörningen!

Borde verkligenverkligen plugga filosofi nu, men det är ju sååå fruktansvärt tråkigt så jag hittar på alla möjliga undanflykter. Dåligt. Hostar fortfarande massa så hoppade skolan idag med, börjar bli lite långtråkigt nu faktiskt. Längtar ihjäl mig tills jag blir frisk och kan träna.
Fast alltså nä, nu måste jag verkligen plugga, så jag slipper ikväll.

Åh juste, såhär fint var det att åka genom Rättvik både igår och idag, satt och fnissade för mig själv!


PUSSSS
/J

101020

tjaaaaaaaaaaaaa!
Just nu befinner jag mig i musikkonservatoriets datasal i Falun, av alla ställen på denna jord.... Haha. Åkte hit i eftermiddags, finaste bussresan jag vart med om kan jag lova! Vinter i Rättvik och det var så himla överdrivet fint! Fast jag vill fortfarande ha höst ett tag till ^^ Kan visa bilder sen om jag kommer ihåg.
Fördrev någon timme på stan, men fyndade bara ett par vantar, tur det eftersom det är typ svinkallt ute. Mötte upp Elin och åt middag på nåt mysigt litet café, och nu har vi hamnat här. Ska väl snart röra oss mot Elins lägenhet så jag kan gå och lägga mig och slippa tänka på provhelvetet imorgon. Stöööört vad nervös jag är.
Jag hittade ett piano här nyss, inte så konstigt kanske, men det är knappt så man vågar spela på det när man sitter här, alla är ju typ hur bra som helst. Fast Elin sa att rummet var isolerat. Hoppas.
Jajaaaaa nu ska vi gå hem med mjölken.
SEEEYAAAA!
/J

101020

Det är snö i leksand tydligen. SNÖ????? Jag är inte överdrivet avundsjuk faktiskt, inte än. Om en månad kan de få snöa hur mycket det vill, eller när jag har hittat vinterskor. Hehe.
Börjar egentligen skolan om 10 minuter men eftersom jag fortfarande halvt hostar upp lungorna en gång i minuten så bör jag nog hålla mig därifrån idag. Det suuuuuuuuger, för det innebär ännu en dag isolerad i lägenheten. Kanske kan gå och äta lite iallafall om jag håller inne hostan en kvart eller så. Mensverk har jag också, halleluuuujaaaaah
Har iaf städat lägenheten, och får åka till Falun idag så det lyser upp tillvaron lite!
Snodde en lista från Emma, som verkar må ungefär lika dåligt som mig idag, stackars oss!

Dagens humör: Rätt bra med tanke på omständigheterna
Dagens mående: Bajs. Hostarhostarhostar så jag vill dö typ.
Dagens borde: Vara i skolan, och plugga ihjäl mig.
Dagens frisyr: Nyduschat chewbaccafluff
Dagens smink: nadaaa
Dagens klädsel: bh och trosor.
Dagens planer: bli frisk och åka till falun.
Dagens materiella vill ha: hostmedicin
Dagens fundering: varför jag alltid blir sjuk så himla länge
Dagens tråkigaste: att sitta ensam och isolerad i lägenheten
Dagens längtan: att få trääääääääna
Dagens superlängtan: KÖRKORTSHELVETET
Dagens tidning: ingen alls
Dagens låt: till dom ensamma, hahahahaha.

Nä, dags att ringa och sjukanmäla sig. Typ andra gången in my life? Nej juste, gjorde det igår ocksåååå hehe.



PUSS
/J

101019

Okey, känner att det blev lite väl bitterfittigt i det där inlägget, sorryyyy.
Är på lite bättre humör nu iaf, fick komma ut från min isolering i lägenheten för att gå till Statoil med Ida. Har lyckats plugga filosofi i 2 (!) timmar också, känner mig helt hjärntvättad nu men är det prov så är det, och jag ska fa-aan klara den där kursen även om den känns totalt, obotligt meningslös. Men det finns ett prov den här veckan som känns lite större, lite bättre och liite viktigare än alla andra; körteorin. Nervös? yesyes, för klarar jag det inte kommer jag få årets fail-stämpel i pannan här på skidgym. Så håll tummarna, tack.

För övrigt så hostar jag ungeför lika mycket som förut, lite obehagligt faktiskt. Hoppas att det ger sig tills imorgon, annars lär jag nog stanna hemma från skolan eftersom jag ändå ägnar lektionerna till att koncentrera mig på att inte hosta, vilket känns rätt meningslöst. Drar till Falun på eftermiddagen och tillbringar natten hos Elin, så det blir niiiiice. Ryktas om -8 på torsdag så jag lär väl frysa fast där och missa pannkakorna i skolan. Närrååååå.

Nu ska jag försöka få tag i lill-Erik och sen sova. Om hostan tillåter!

GODNAAAAAAAAAAATT
/J

101019

Okej okej.
Jag har träningsverk i magen, både av styrkan igår och av den jääääävla hostan. Blir less. LESSLESSLESS. Dessutom jävlas den här dagen med mig. Det regnar. Jag hostar. Vi har filosofi OCH historia. på samma dag. BAAAAAJS.
Jag och Marie gjorde det enda rätta, vi stack från lektionen. Jag sjukanmälde mig, lika bra de eftersom jag "råkade" försova mig i morse också. Det går braaaa nu.
Förstår inte vad som har hänt med mig, men nåt är det och det är inte bra. Inte alls bra faktiskt. Jag måste ta tag i mitt liv snarast, helst nu. På en gång.
Det enda positiva? med det här är väl att jag hostar så mycket att jag snart kan skriv upp det som A3 i träningsdagboken!

Ja det här var ju positivt. hihihihihihihihi. Bäst att jag slutar innan jag kommer in på självmordsförsök.

PUSS
/J

101016

Meningen är att jag just nu ska skriva klart min förbannade historieuppgift som skulle vart inlämnad förra veckan. Men jag har liiite svårt att koncentrera mig, så att säga. Plus att uppgiften är så svår att jag vill slänga nåt i huvudet på någon. Helst läraren. fuckkkkk

Idag har team M&M sprungit Daladubbeln, och jaa, man kände sig kanske lite för gammal men whatever. Marie sprang très bien, och jag tog mig runt banan vilket jag är rätt nöjd över. Första fartpasset på över tre veckor, stabiiiilt. Hostade upp mina lungor efteråt typ men vad gör man inte för laget hehe. Förstår verkligen inte hur jag ska orka runt 8 km imorgon när jag knappt kom runt 3,5 idag. Får väl knyta ett rep runt magen så får Marie dra mig eller nåt. Nä vafan, det ska nog gå bra det här! Bara att köttaaaaaa. En 5e-plats resulterade dagen i, bara att plocka imorgon alltså!

Hade tänkt ha en otroligt-effektiv-eftermiddag, men det gick sådär. Återförenades med mitt älskade piano istället och underhöll Hugo lite. Hehe.
Nu måste jag se så Rut inte har ätit upp honom, vore ju lite tråkigt!

PUSS
/J

101015

Hallåååå.
Fredag, nice, känns som tisdag typ. Har tillbringat dagen i skolan, sovit lite på lektionerna, ätit tacos med ketchup till lunch( say whaaaaaaat), vart på referensgruppsmöte. Och så.

Just nu äter jag korv med bröd, blir facerapead och hostar upp mina lungor. Mindre nice. Snart föräldramöte.
Tydligen så snöar det i Lekke, inte okej. Om en månad typ, då kan det snöa några meter.
Ikväll hem, imorgon DALADUBBELN. Känner mig i greeeeeeeat form. hehe.
Känner att jag inte har särskilt mycket intressant att dela med mig av idag, sååååååååååå ni får nöja med er en bild på mitt andra jag, min soulmate, chewbacca.



PUSS
/J

101014

Tjatjaaaaa.

Tillbaka från Torsby, trött som ett aaaaas verkligen. Har gått med halvöppna ögon hela dagen, vart på världens pms-humör och är död i hela kroppen, typ. Ett under att jag inte körde över någon på min körlektion, som förövrigt kan vara den sista innan uppkörningen........ shit. Har ändå lyckats vara effektiv, städade trappuppgången i morse, tvättade all jvla torsby-tvätt, gjorde engelskaprovet fast jag inte kunde glosorna, klarade repetitionsfasen på körskolan, fixade med min mobil, dampade ur när dom sa att den nya kommer om tidigast en månad???? Lyckades flytta mitt nummer till Telia, handlade, åkte hem, städade, stack ut och sprang. Det var loveliii, har inte sprungit på 3 veckor. Yeah. Men nu är jag på gång, i helgen gäller det. Hehe.

Jomen nu vet ni att jag lever iallafall. Nu borde jag typ sova, så jag är på bättre humör imorgon. Vore rätt skönt för både mig själv och min omgivning hehe.
Så vi hörs då!
/J

101011

Gomorron!
06.20, 40 minuter till avresa. Niiiice. Jag är fan nervig, kommer känna mig som bambi på mina skidor idag hehehe. Men det ska bli så kuul så :)
Tänkte leva utan dator några dagar, fett skönt. Så lär väl dö ut lite här men aaaaaa, ni får stå ut helt enkelt ;)
Nu ska jag packa klart!

PUSS
/J


101010

Tjaaaa.
Tillbaka i mora, packar upp, packar om försöker packa smart. Går sådär så att säga. Imorgon bitti 07.00 bär det av till Torsby i 3 dagar, fett nice. Och jag är frisk, äntligeeeeen. Dör lite av skolstress fast det egentligen  inte är nödvändigt, och nej, jag kommer inte lämna in historian i tid, och nej jag har inte ens skrivit den. OCH NEJ, JAG ORKAR INTE BRY MIG!!! Snällaaaa, en enda gång liksom vem bryr sig.
Borde köpa en ny mobil också typ nu, eller typ på torsdag. Mycket jag ska göra på torsdag. Men strunt i det nu!

Igår vare 25-manna någonstans på en soptipp norr om stockholm. Jag agerade lagledare och supporter, men det gjorde inte mig så mycket. Det viktigaste var att förstalaget slog Mora, och om dom gjorde! Hehehe. I år igen, jaa jösses. Inte så populärt att vara leksing här uppe nu kanske heheh. Jag och Marie flummade bort ungefär halva dagen där på soptippen, det var niiice. Nästa helg ska team M&M äga Daladubbeln. Yeahh.

Bad day idag, vet inte varförrrrrrr. Bajs. Hann träffa Erki iaf och promenera lite. Dog typ efter det så bra tränad är jag just nu. sweeet. Just nu HIMYM på tvn!!!
Nä, nu ska jag lära mig några miljoner engelskaglosor och sova typ.

BYEEEEEEEEEE
/J

Lekke var rätt feeeeeeejnt idag, och vi såg en tant som badade. Ofta?!!!!!


101008

tjaaaaaaaaaaaa.
 
tråkigt väder, seg dag. Gick upp onödigt tidigt imorse och packade och såå, sen 1 lektion, filosofi. Klarar inte av det ämnet!!!!! Usch. Sen lunch i hundra år. Åkte hem halv 1 ör att hinna till tandis, orka att man måste åka hem och gå dit. Men aa, det tog typ 10 minuter, värt?! Sen har jag spenderat några timmar i garaget och vallat skidor. Wohooooo. Ibland är det helt ok att valla. Nu borde jag typ plugga i hundra år till innan Marie kommer hit vid 7 och sover här, för imorgon åker vi till stockholm 06.30. Sköööööönt! Hoppas på att kunna springa, jarå.

Nae, dags att vara effektiv.

PUSSSSSSSSSSS
/J

101007

God morgon!

Eller okey, jag har varit uppe i 2 timmar. Fast jag har sovmorgon till 12. dumt. Men som den perfektionist jag är fick jag lov att städa min lägenhet, som inte ens var särskilt stökig, som vanligt. Baah. Skulle kunna döda för att få träna istället typ, men nu äntligen ser jag ljuset i tunneln, tror jag. Det blir liite bättre i halsen för varje dag, och jag håller alla mina tummar och tår för att jag kan följa med till Torsby på måndag. Men man kan ju aldrig veta, ljuset i tunneln kan vara ett tåg..

Dagens planer är väl typ.. bli frisk. Som vanligt. Gå lite i skolan, testa repetitionsfasen på körskolan, eventuellt gå på bio. BORDE göra klart historian. Orkar INTE. fatttar inte. Dööööööööd.

Nae, nu ska jag ta tag i mitt liv och dricka lite mivi total. Och byta program på tvn. Vafaaan äre för barnprogram nu för tiden?

PUSS
/J


VILL. ÅKA. SKIDOR. NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

101006

blääääääääää.
deppkväll.
skitväder.
kallt.
ensamt.
tråååkigt.

måste plugga också.
körlektionen gick dåligt.
usch.

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kan lika gärna gå och lägga mig nu, 17.14.

101006

Godmorgoooon

när man har sovmorgon så tycker man att man har extra mycket tid, och kan chilla hur mycket som helst. så är det inte. Jag börjar om en halvtimme och är i extremt olämpligt skick för att gå till skolan eller överhuvudtaget visa mig på officiell plats. BRA. Dessutom har vi skolfoto idag, hatahatahata.
Håller på att dö av träningsabstinens på riktigt nu. Idag ska jag till skolsyster och hoppas att det för en gångs skull går att hitta ett normalt fel som går att göra nåt åt. Mina förhoppningar är dock inte allt för stora.

Naaeeeeeeeee, nu äre bara 28 minuter kvar. Kanske ska duscha.
det blir nog ingen engelska för mig idag, hehe

PUSS
/J

kära gamla älskade stentorp

ojojoj, inte ofta det kommer två inlägg inom typ 2 timmar, brukar inte ens ske inom en vecka typ. hehe.
Men nu är jag nere på kära gamla stentorp och hälsar på Emma och Anna, och Frida men hon är inte här verkar det som! Det är iaf veldig hyggelig! (okey jag erkänner, Anna skrev det där, jag kan inte prata norska^^)

Emma försöker plugga, vet inte hur det går för henne men för mig gick det åt helvete, så jag tänkte länka till en suuuperbra blogg istället :D HÄR är den, hoppas hon blir glad nu då över att bli länkad av en sådan superbloggare som mig med alla mina miljoner läsare , eller aa typ 10 iaf haha.


:D

jaaaaaaa nu har jag inte så mycket mer att säga.  
skidgym är bäst, nu, då och föralltid!!

PUSS
/J

101005

Tjatjaa.

Det luktar nybakat bröd i min lägenhet, det är nice. Det är vad jag fördriver tiden med när jag inte kan träna. Tur att brödet är så gott när det är klart för det är då fan inte kul att baka det. Överdrivet kladdigt och drygt. Men det äre värt!
Har skrivit klart min dilemma-uppgift också, så helt plötsligt fick jag väääldigt mycket tid över den här eftermiddagen. Menar klockan är typ 4? folk åker liksom hem från skolan nu hehehe. Men justeeeeee, finns alltid mer plugg att göra. Kul!
Igår färgade jag håret på Julia, och det vart varken randigt eller missfärgat! Så jag är nöjd, hoppas hon också är det ;) Sen spöade vi skiten ur Kalle i kuddkrig, så det är precis som vanligt då. Ska hitta lite gamla resultat på att jag ägde han på serietävlingarna när jag var liten så är jag nöjd sen.

Imorgon är det skolfoto, skjut mig, körlektion och förhoppningsvis true blood-kväll med Erika. Mysigt.
I helgen är det 25-manna och då ska jag vara frisk alltså, men det ser bra ut nu faktiskt. Kul bara att Ellen petade mig ur förstalaget.. jaja.


Peace
/J

101003

Jag är dödstrött.
Sååååååå jag går och lägger mig istället!

Hörs då!
/J

101002

Dagens plan:
Bli frisk!!!!!

Tänker ligga i sängen heeeela dagen. Typ. Fast jag har redan tröttnat, jag är superrastlös och borde plugga. Åka hem ska jag väl också göra kanske. Tror jag inte blir frisk för att jag stressar upp mig så mycket hela tiden. Mycket möjligt.
Jag vill också träna fartvecka.
Fan vilken toppform jag kommer va i nästa helg (Y)

Hade en trevlig kväll i 22a igår ocksåå, mera sånt!

nu ska jag försöka fördriva tiden med winterbells, hehee.

PUSS
/J

101001

Tja.
Sitter hos Erika&Marie i Curry och lever livet. Extremt flummig kan man nog enklast sammanfatta den senaste timmen, sånt som behövs efter en vecka som denna! Jag har hittat min mössa som jag inte visste var borta också, plus i kanten.

Ikväll vill jag egentligen följa med brudarna till bowlingen, men då mitt förnuft säger att jag inte blir friskare av det och att jag verkligen måste vara frisk på måndag, så tog jag det kloka beslutet att stanna hemma. Eller aa, sista tåget till Rättvik går iofs halv nio så vad som helst kan ju fortfarande hända hehe. Men mest troligt blir det istället en kväll i 22A , med pearl harbour och massaaaaaaa skitsnack. Inget plugg. Banne mig.
okeej nu fick jag beslutsångest igen. gahhhhh.



Nä, nu ska jag draa
PUSS
/J

RSS 2.0