101128

Hejhej
just nu sitter jag här och fnissar med Tove och vi ska sova nununu. Imorgon ska vi åka till Harsa på skidOläger, det är tydligen jättejättemycket snö och det ska bli kuul. Inte för att jag inte är avis på skidisarna som åker och bor på lyxhotell i Skövde men.. jajaja. Vi åker på vilohem i Harsa utan godis och utan civilisation ;) Förhoppningsvis funkar iaf mitt internet där ute i skogen annars blir jag besviken!

Jajaja men nu måste vi sova. Vi hööörrs då, om internet funkar vill säga!
PUSS

101127

Tjatja.
Alltså det är brutalt kallt ute. Är det under 15+ borde det inte få blåsa samtidigt. Nu är det ungefär 15 minus och blåser, alltså ungefär 25 minus. Inte okej! HAr varit på julmarknaden med Julia och Elin. Hade vart väldigt mysigt om det inte hade vart så fruktansvärt blåsigt och kallt. Men träffade lite folk jag inte sett på ett tag så det var helt klart värt :)

Just nu sitter jag och tinar upp mina lår och väntar på att få åka till farmor. Skööönt. SKa agera chaufför åt min syrra ikväll också, jarrå. HAHA juste, idag när jag stod och vallade kom det en random kille in i garaget och började fråga massa. Far skulle tydligen hjälpa han att valla. Så jag kände mig som värsta experten när jag stod och förklarade hur jag paraffinerade skidorna, höhöhö. Dock såg jag allt annar än proffsig ut i dubbla fleecetröjor, gammal urväxt mössa halvvägs nerdragen på huvet, raggsockor och foppatofflor. HAHAHA stackars människa. Jajaja.
Nuuuuuuuuuuuuuu ska vi åka.
Hejdå

101127

Erika och Julia kom hit och överraskade mig. Greeaaat! Fan vad bra ni är brudaaaaaaaaaar.
Nu är jag helt fantastiskt sjukt trött. Ska se klart på filmen och sovaaa.

Godnatt

101126

Hejhej.
Hemma i Leksand igen, väldigt länge sen sist känns det som så det är skönt! Började med att dampstäda lite, perfektionist som man är får man lätt panik här hehe. Dammsög även upp lite knappar på mitt tangentbort så fick gräva lite i dammsugarpåsen, mysigt. Har hunnit busa med Rut och bråka lite med ungen också.
Den här helgen hade jag tänkt vara äckligt effektiv, särskilt med skolan. Idag insåg jag hur mycket utför det går för mig i skolan nu, så det ska det bli ändring på! Nytt liv alltså, och ja ni får kalla mig pluggis men såhär dåligt får det inte gå faktiskt. Skärpning skärpning. Tänkte mjukstarta lite med att se en film ikväll, hehe, men det är faktiskt till samhällskunskapen så det är helt okej. Imorgon väntar, förutom allt tråkigt som att valla och plugga, julmarknad med julius och födelsedagsfika hos farmor. Grettttttttt.

Nä. Nu ska jag ta tag i livet. HEJAHEJAHEJA
pusss

101125

Ååå man ska inte gå och lägga sig när man är på dåligt humör men....... Kanske borde se på en film som muntrar upp mig lite, eller får mig att börja gråta. Skulle va ganska skönt. Fattar inte varför jag har en sån himla deppdålig vecka. Jag vill åka hem, men ändå inte.
Och Ida om du läser det här så nu ska jag fan bli nunna på riktigt, heltidsnunna. Punkt. sluta lura mig själv. Leva livet. Carpe diem. Ungefär.

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ nu ska vi vara glada, det är ju filosofi klockan 8 imorgon bitti :D:D:D:D:D
Jag vill åka skidtävling och bara åkaåkaåkaåka tills jag spyr och dör. Ta ut mina aggressioner. Ska föröska spara dem tills dess och va glad nu istället!

Godnatt då kära vänner


101125

Hejhej.
Jag försöker beställa studentmössa!!!!!!!!!!!!! Det går sådär, kan fan inte bestämma mig för hur den ska se ut... Hihi. Men åh nu längtar jag till studenten faktiskt. Även om det kommer bli sorgligt så kommer det bli så HIMLA kul tror jag.
Imorse tränade vi på Hemus, det gick skitdåligt och jag mådde dåååligt. Hoppas det är bättre imorgon. Sen hade vi inga lektioner typ, så jag testade mössor istället. Mycket bättre. Sen teori och mat, tacos med ketchup, hehe (Y)
Just nu sitter jag och fryser i min lägenhet, som vanligt dååå. Ska ta tag i mitt liv istället och hämta filmen till samhällskunskapen. Om jag orkar.

PUSS

101124

Hejhej igen.
Nu luktar det awesome i min lägenhet för jag har bakat en halv kladdkaka. Alltså jag hade bara ett ägg. Så ja.
Hoppas den smakar som den luktar!
Så har jag lyckats få upp min julisstjärna i fönstret med hjälp av Ida! Fick inte ens lite damp. Yeahhh. Så nu lyser den så fint så och jag får dubbelt så mycket julkänslor. Hihi.
STORT minus bara på stormen i min lägenhet. Fa-aaaaan. Men strunt i det!
Pratar med Adam om framtiden och börjar nästan gråta när jag tänker på studenten. Uschfyblääää. Men å vad kul ändå.
Nu ska jag bota min huvudvärk med kladdkaka då alvedon uppenbarligen inte hjälper.

PUSSSSSSS


101124

Hejhejhej.
Är på lite bättre humör idag, hehe. Eller aa, just nu iaf!
Provet gick som det gick, varken bättre eller sämre än förväntat. Så det är väl ok. Engelskan... nä, jag orkar inte ta upp det. På eftermiddagen skulle vi testa studentmössor, äntligeeeeen. Fast jag hann inte beställa nån, får göra det imorgon. Drog och körde ett laktattest istället! Har aldrig kört det förut, men det gick väl bra. Blödde som faaaaan varje gång dom stack mig så det var blod överallt ungefär. Mysigt. Blir lite irriterad på att jag inte kan andas, vafaaaan är felet liksom. Jaja. Ikväll tänker jag då inte plugga alls, ska se på love actually istället :D
Snart ska jag ge min julstjärna en ny chans, Ida ska hjälpa mig så jag inte tappar humöret och eldar upp den.

Hörrrrrrrrs då!

101123

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag är så fruktansvärt, jävla ARG just nu!!!!
För det första så är det JÄVLIGT kallt här, fan kan morastrand bara ta och täta fönstren eller??!
Sen så har jag fått en feeeet räkning från telia för nåt som jag inte har en aning om vad det är. Helveteee.
Och så har jag just bråkat med mamma om skolan. jag orkar inte ta tag i skiten, jag orkar inte bry mig, allt känns bara så himla meningslöst med den. ALLT. Mest upprörd är jag över den J**** tanten vi har som engelskalärare. åååååååå jag blir så arg på henne. Vad är problemet med den här skolan och lärare?????? just wondering.
Alltså tur att jag går på skidgym säger jag bara. Annars hade jag nog hängt mig eller nåt. tacktacktack för att ni finns kära älskade skidgymmare.

Förlåt men jag fick bara lov att dampa avmig lite. Kanske ska ta och skrika lite i kudden också. Varför kan jag inte bara vara som på högstadiet? Fan vad bra allt gick då alltså. Iaf i skolan.
Som grädden på moset visar dom fotboll på tvn. dööööööööööödligt tråkigt.
Jaja, förlåt igen. tips: ta ALDRIG en powernap längre än 20 minuter, det får dig bara på dåligt humör.
Tror jag ska gå och lägga mig och sova i hundratusenår. Engelskan imorgon bitti kan ju ta sig nånstans.

HEjdåååå

101123

Heeeeeeeeeej!
Jag lyssnar på jullistan på spotify och har just tänt första ljuset i min adventsljusstake. Såå mysigt. Man får tjuvstarta lite här när man missar så många dagar i december! Vill egentligen sätta upp stjärnan i fönstret också men ska försöka behärska mig några dagar till. Åt första pepparkakan igår också. å vad jul är mysigt.


Det enda som verkligenverkligen förstör min dag är religionsprovet imorgon. Fa-an.
Men vi får väl se hur det blir med den saken, jag är alldeles för fnissig för att plugga nu iallafall :)
PUSS!

101122

Sådärja. Nu får jag också köra skidgymbuss! Körde i Peters älskade gdm, tänka sig att han vågade låta mig göra det. Så Danne, Kalle, Jesper, Anton.. Alla som tvivlade, det gick finfint!
Just nu lyssnar jag på antons underbara musik som ekar genom väggen och försöker höra mina egna tankar. Går sådär. Plugga religion kan jag göra någon annan gång. Hittade knappt till matsalen idag för att det var så länge sen jag var där, heheh. Och imorgon är vi lediga igen! Så ja, hur många skoldagar blev det i november? inte sådär överdrivet många!
På tal om skolan så trodde jag att jag klarat av det värsta året. Och det kanske jag har också, mängdmässigt. MEN vad jag inte hade räknat med var att jag iår inte skulle fatta n å n t i n g! Alltså seriöst, jag hänger inte med i ett enda ämne. Det är INTE okej. Gud, jag är nöjd med godkänt i alla ämnen iår.
Lyssnar på ny pepp-musik, what difference does it make. Ganska sorglig egentligen meen.
Nu ska jag hämta tvåorna på hemus hihihih.
PUSS

101121

Hejhejhej.
Äntligen har Anton kommit hem och fixat internet, som hoppade ur igår igen... Men tack vare världscuppremiären så klarade jag mig rätt bra ändå. Har växlat mellan sängen soffan och gymmet idag. Persade i chins, awesooome. Lyckats plugga lite religion har jag också gjort. Goooood. Just nu sitter jag och stör mig på en romantisk komedi på 3an. Lovelii. Nä, det har inte hänt särskilt mycket den här helgen. Men det har varit riktigt skönt faktiskt. Så nu orkar jag förhoppningsvis gå upp och pallra mig till skolan imorgon.
Alltså seriöst, det kunde inte ha blivit tråkigare.
Jag går och lägger mig istället!
PUSS

101120

Godmorgoooooon.
Klockan är 11.22 och jag har inte lämnat täcket, däremot har jag förflyttat mig från sängen till soffan. Vilka framsteg. Men är det världscuppremiär så är det, nu startar Anna Haag, woooho. Så ja, kommer väl antagligen befinna mig här större delen av dagen, förutom under kvällen då jag flyttar in i biosalongen istället för att se Harry Potter! Göötttt.
För övrigt så är min lägenhet verkligen svinkall nu och det känns som det blåser korsdrag ungefär. Måste köpa silvertejp och försöka täta mina fönster. Hehehe. Borde inte mora strand göra sånt här? Dåligt.

Näääääääääääääääää nu ska jag fortsätta tvnörda. Hejar mest på Helene!
Hejråååå

101119

Hemma från bruks. Åkte currybuss som inte hade fotvärme, frös ihjäl om fötterna. Har åkt skidor i 25 minus, frös ihjäl om kinderna. Min lägenhet är kall, fryser ihjäl överhuvudtaget. Kueeeeeeeel.
Känns som söndag. Funderar på om jag ska åka hem. Orkar egentligen inte. Fast orkar inte sitta ensam i lägenheten hela helgen heller. Hm. Ser på idol för första gången på 2 år ungefär. Inte så kul. Imorgon ska jag sova hela dagen, förutom när det är världscup. Och kanske se Harry Potter. Kanske åka hem. Vem vet.
Nu ska jag iallafall äta fil. Det enda som finns att äta här. Ännu en anledning att åka hem. Hänga tvätt ska jag göra också, snaaaart. Och ladda upp lite bilder.







Det var fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint i bruks. Som vanligt!
PUSS

101118

Men tjaaaaaaaaaa!
För tillfället sååååååååååååååååååååååååååååååå är vi i bruks. Och fryser fast. Och åker skidor.
KOmmer hem imorgon!
HÖRS!

101114

HEEEEEEJ!
Anton har åkt iväg till bruks och lämnat oss i gula utan internet, därav den dååliga uppdateringen. Fruktaansvärt irriterande att inte ha internet alltså, facebookabstinens.. ;) OCH SPOTIFYABSTINENS!!!!
Aja, är hos Tanterna i 22A nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu iaf och tattar deras internet. Vi har varit på gymmet och kört det oseriösaste passet ever.
IMORGON ÅKER VI TILL BRUKS ÄNTLIGEEEEEEEEEEN och tränar ihjäl oss en vecka. Så himla underbart bra!!!!!!
Hihihi.

PUSS
/J

101012

Fuuuuuuuuuuck vad svårt geografiprovet var. g-prov? njaaaaaaaaaaae. Aaa men nu är det över iallafall. Alltid något liksom.

Typ hela skidgym har dragit till bruks för att tävla i helgen. Jag chillar istället och åker upp på måndag till lägret. Såååå himla kul! Och skönt. Lagad mat och ingen skola i hela 5 dagar, hehehe. Det jobbiga är att packa, men det ska väl gå den här gången också, antar jag.
Just nu sitter jag och fryser fast i min lägenhet så jag ska väl bege mig ut i snön istället för att hämta mina skidor. Ända ner på stan måste jag gå alltså, inte lätt. Meeeeeeeeeeen, bara att göra!

HÖRS DÅÅÅÅÅ
/J

101111

Tjatjaaaa.
Blir inte så mycket uppdaterat här neeej, kanske för att jag äntligen är frisk och kan träna, och för att jag har typ en miljon saker att göra hela tiden! Dagens stora to-do är väl att plugga till geografiprovet vi har imorgon, vilket jag inte ens har börjat med. Känns bra. Sen ska vi hinna ha teori också mitt i alltihopa. Och färga Maries hår. ojojoj. Färgade det igår med men eftersom hon har typ sjukt mycket och tjockt hår så tog färgen slut, hehe. Sleep-over i Curry vart det igår ja, vi såg på skräckis med Kalle och Anton, tror dom var räddare än oss ;)
Imorse var vi i älvdalen igen, kallt och fint var det. Fick stressa röven av oss när vi kom hem också som vanligt!
Jag och Marie har bytt namn till Chloe och Sienna och representerar Australien i våran engelskadebatt. Eller? Känns inte som det.



Älvdalen är ganska så fint. Och Lindi är GANSKA så mobbad. Hehe.

Fast nu ska jag tvätta. TRÅKIGT

HEJRÅÅ

101109

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
JAg borde verkligenverkligen sova nu, men pratar ju med Hasse Ravelli på facebook, kan ju inte missa det!
Hur som helst, det SNÖAR för fullt här och det är huur bra som helst julia! Vi har åkt skidor både igår och idag i Älvdalen, brabrabra.

Fast nu ska jag nog sova lite ändå, kanske.
PUSS

101108

Gomorrrrrrrron världen!
Eller iaf alla mina läsare. Jag har egntligen inte alls tid att sitta här, men tänkte bara göra alla lite avundsjuka genom att säga att snaaaaaart drar vi till Älvdalen och åker skidor! Det är tydligen 10 minus och jag vet inte om jag har valla som funkar, men whatever. Det blir nice hur som helst, särskilt att träffa alla igen!
Och juste, jag tog mig till lägenheten igår, tack vare Adam! Han undrade om jag hade flyttat hem över lovet hehehe. Tog ungefär tusen år att packa upp allt men nu äre klart, skönt. Och skorna som jag kollade på i borlänge fanns i falun så nu är dom mina, woopwoop.

Näääääää , ska byta om kanske.
see you soon then!

101107

YOOOO!
Söndag, sista dagen på lovet, gööööööööött. Närå, hade gärna sluppit skolan ett tag till men längtar typ ihjäl mig efter Mora!! Men idag får jag äntligenäntligen åka dit igen, fast först ska jag ta en sväng till Falun med mamma och mormor, och sen tar jag bussen därifrån (Y) Jag har sjukligt mycket saker verkligen så jag hooppas att någon kan komma och möta mig vid bussen (julia&elsa.....) ;) hehe. Nämen det blir fiiiiint det, skönare att åka buss än tåg just idag med alla jäävla saker.
Gårdagen spenderades först på klubbdagen vid källan, åkte dök runt byrviken, alltså typ 3 mil, så jag dog typ. Sen lite segande i Källan. Åkte hem och packade och vallade i tusen år verkligen, haaaaatar att valla. Men nu äre gjort så hoppas att vädret håller sig ungefär som jag vallat för resten av vintern! Var helt sjukt trött på kvällen men det var bara att tagga till och dra till Sandra och Robert på förlovnings/inflyttningsfest! Det var hur kul som helst att träffa dem och alla andra :D Jag som tänkte köra bil hem fick lov att ringa efter skjuts hehehe. brabra kväll!

Nääää dags att hoppa in i duschen och dra mot Falun.
Seeeya
/J

101105

TJAAAAAAAA.

Har haft en lååång dag i borlänge med Julius, nicee! Förutom att spana in killen som jobbade på JC ( eller, det var vad julia gjorde iaf ) och göra bort oss fullständigt inför honom så lyckades vi shoppa lite smått och gott. Själv är jag mest nöjd med mina strumpor, heheheeh. Hittade NÄSTAN! vinterskor, eller boots, som jag vill ha, men så fanns dom inte i min storlek. Så himla typiskt. Och mobilen hade varit min nu om vi kommit en kvart tidigare. Underbaaaaart verkligen. Menmen, jag ä int bitter............
Körde genom asläskig skog hem oh lyssnade på spökmusik på radion hehe. Sen var det träning och nu orkar jag inte så mycket mer än sitta här. Ungen kollar på Barbie, haha, nostalgi.

Imorgon är det kick-off med klubben, sen borde jag valla och plugga innan det är dags att dra till Sandra och Robert på förlovnings/inflyttningsfest på kvällen :D Niiiiice.
Nu ska jag fortsätta göra ingenting. Kuuul

Åh just det, har fått en ny favoritälsklingschoklad. Marabou Vintervit. AWESOME

PUSS
/J

101104

Hejhejhallå.
Läget? Själv är jag numera svarthårig. Typ. Iaf mycketmycket brunettigare. Men det är ganska nice faktiskt, om några tvättar kommer det vara perfekt!

Har spenderat dagen hos farmor, försökte sy in mina jeans. TOTAL fail blev det hehehe. Jag suger på att sy, förstår inte hur jag lyckades få ihop en hel klänning i nian, som dessutom blev rätt bra. Jösses. Sen spenderade jag några timmar hos frissan, underbaaaart. Och nu sitter jag här och pillar mig i håret och undrar vad jag ska ta mig för. Imorgon åker jag och julius till Borlänge, håller tummarna för att min jävla helvetes mobiltelefon finns där!!!

Jajajaaaaa. Ha det bra och sådär
PUSS

101103

Tjaaaa.
Fa-an vad trött jag är. Gick upp äckligt tidigt imorse för att dra med far till Torsby och snurra någraa varv i tunneln. Alltså ursäkta mig, men det är ganska så sjukt tråkigt. Så länge man inte fastnar i en dagdröm eller så, för då kan tiden gå ganska fort. Hehe. Och att vara där med skidgym är ju också en klass för sig.. Hur som helst, bra träning blev det iaf, särskilt mentalt hehehe. Och maten på valbergsängen var lika god som vanligt, om inte godare eftersom jag typ aldrig har vart så hungrig i hela mitt liv. Litet minus dock på att jag råkade ta ägglikör-glass som smakade förjävligt när jag trodde det skulle vara nåt mycket mycket godare! Hur som helst så var det en nice dag, lite läger mitt i veckan typ.

Imorgon borde jag ta tag i religionsprovet, men det blir antagligen inte så, som vanligt. Sen ska jag äta hos farmor och klippa mig klockan 4. Äntligen. Vilodag är det också, rätt välförtjänt enligt mig själv!

Alltså blir lite stressad när jag läser att folk redan börjar fixa balklänningar. guuuuud. allt kommer vara slut när jag ska ha en. Fast kanske borde skaffa balsällskap först och främst, hehe. Eller så fixar jag en klänning och så får det gå hur det vill med sällskapet. hahah fan vad sorgligt. Jaja, herreguuud det löser sig, det är ju mer än ett halvår kvar!
Nu ska jag sova i hundra år

take care!

101102

Hallåå!

Sov bort halva dagen och vaknade typ halv 12, lite drygt, men skönt! Gjorde inte särskilt mycket vettigt fram tills jag drog ner och fikade med Erika på gårds, jättemysigt! Pratade om högstadietiden och hur människor förändras, helt stört det där faktiskt. Hann också med att gå in på banken och fixa såna där tråkiga vuxengrejer, usch. På ett sätt så skulle jag gärna vara barn resten av livet hehe. 
Just nu sitter jag och fryser fast i mitt rum och funderar på vad som ska tränas idag. Inneträningen känns mest lockande eftersom det är mörkt, kallt och regnigt ute hehe. Imorgon drar vi troligtvis till Torsby, känns lite smådrygt sådär men några timmars skidåkning skadar ju aldrig!

Otroligt ointressant inlägg, mennnnnnnn så kan det va. Jag saknar mora!
PUSS
/J

101101

Sådääääääääääääärja!
Ja, det tog mih ju ungefär halva dagen att göra klar den där bokrecensionen, men nu är det klart, skööööönt! Återstår bara att läsa igenom den, men det är ett latero problem.
Har setat i träningskläder sen klockan 9 imorse och fortfarande inte tränat, det är INTE okej. Det börjar verkligen bli dags nu då så att säga. Frågan är bara om jag ska kötta löpintervaller, spinna, eller köra styrka. Eller kanske alltihop. Hmmhmh. Lättast att köra löpintervaller. Roligast att spinna.
Ähhhhhhhhhhhh. Bara det blir nånting av det hela!
Vid datorn tänker jag då verkligen inte sitta kvar!

PUSS
/J

101101

Nehe, inga löpintervaller. Istället sitter jag här och skriver min jäkla engelska bokäckelrecension! TRÅKIGT!! Men vaknade typ av en stressattack imorse, så kände att jag borde göra klart lite skolgrejs typ nu så jag slipper tänka på det sen! Så kan jag träna ihjäl mig efter det liksom. Ja, det blir bra. Hinner ju fortfarande kötta lite intervaller i eftermiddag liksoooooooom. Typ belöna mig för att engelskan är klar. Ska bara se till att bli klar också!
Så ja, ni vet vart ni har mig.

PUSS
/J

ofta det är första november. tiden går alldeles för sjukt fort

RSS 2.0