så mycket bättre

Hej igeen.
Kul liv? njaaaa.
Ser på Bridget Jones. En av världens bästa filmer if you ask me, typisk måbra-film! Önskar att jag hade hennes inställning till saker och ting ibland.
Howeveeeeer. Har fått ibgs hejarramsor på hjärnan. Inte riktigt OK, eftersom det hela tiden låter SKG,SKG,SKG.. heheh. Kanske ska börja kalla dem för MIG för att jämna ut det lite??
Annars då, så är jag sjuukt pepp på den här våren! Det är så sjukt mycket kul som händer, wowowowow, blir knäpp när jag tänker på det! yeeeeaaaaahhhh. Vill på bal, ta studenten, festa, festa, umgås med alla fina människor, ha sommar, vår, och allt kuligt som hör till. IIIIIIIIIHHHHH! :D

En annan sak jag verkligen vill är att åka vasaloppet. Blir riktigt sur när jag tänker på att jag inte ska stå där på startfältet i Berga by imorgon. Inte för att det var meningen att jag skulle åka heller, men FAAAN vad kul det skulle ha varit! gaah. och nu kan jag inte ens träna.... Får nöja mig med att heja och langa dricka då antar jag. Men nästa år, då är det jag som åker!!! villvillvill.

Jajaja, bara att gilla läget! Nu ska jag äntligen få sova i min sköna morasäng igen. Nice. Men först en liten bildbomb.vill ha VÅR!

vill steka på koppången

vill ha härliga sommarkvällar

meer mysiga sommarkvällar

en till kroatienresa

jag vill ha 10mila, och ORIENTERING!

åå vad jag längtar till allt.

GODNATT!

Kommentarer
Postat av: lindi

JAG VILL OCKSÅ HA SOMMAR!Snygg bild du hittat btw hehehehehehe. Mkt fint det bli helt frisk nu jahanniss :D

2011-03-06 @ 16:13:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0