9 mars

och jag har anlänt till Boden, helvetet på jorden. Hehe, närå riktigt så illa är det inte. Men det är däremot mulet, grått och blåsigt, + att det enda man ser är massa militäranläggningar. Så särskilt fint det är det ju inte. Till och med snön är grå. Fast jag vet ju inte hur den ser ut på stadion, lite bättre får man hoppas!
Jag har ont i ryggen efter en natt på en planka på det där jla tåget, men jag sov heelt ok ändå konstigt nog. Trots det så däckade jag här i två timmar när vi kom fram hehe. Just nu borstar jag tänderna och funderar på om jag ska sova tio timmar till eller kanske ta en promenad. Skriva klart mitt CV är dagens viktigaste uppgift så jag kan få det ur världen sen. Dampar lite på att liveresultaten inte går att se, vill veta hur det går ju. Jaja, är man här lär man väl inte missa det antar jag... Hoppas Erika kommer och håller mig sällskap snaaaaaaart.
Och jag erkänner, jag räknar ner tills jag får åka hem igen. Hehe. Glömde jag förresten att säga att vi bor i något som liknar ett fängelse? Jättemysigt. Men frukosten var god! Nu ska jag utforska Boden, woopwoop.

bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0