27 mars

Hejhejhej.
Eftersom klockan EGENTLIGEN är halv 12 så borde jag kanske sova nu, jag har en tendens att leva kvar i den gamla tiden minst en vecka till.. Men det faktum att jag är så fruktansvärt lat gör att jag inte orkar ta steget att resa mig och gå upp till mitt rum. Vilka problem.
Befinner mig alltså i Lekke eftersom jag inte orkade stressa med Lindi till tåget, och sen så orkade jag inte ta det sena tåget heller. Har försökt att utnyttja tiden till att skriva klart Matrix-grejen. Går sådär. Varvar skrivande med arga utbrott. Rut ligger i fönstret och tittar på mig med både bitchblicken och "gå och lägg dig nu så jag kan störa dig när du sover"-blicken. Väldigt smickrande. Jag försöker vänja mig vid känslan av att bo hemma eftersom det snart bara är 2 månade kvar tills jag är tillbaka här igen.. Fa-an vad tiden går fort. Önskar jag hade en fjärrkontroll och kunde styra den lite som jag vill. Men det går ju inte att bortse från det faktum att DET SKA BLI SÅ HIMLA SKÖNT ATT SLIPPA SPENDERA FRITIDEN FRAMFÖR ONÖDIGA JÄVLA SKOLUPPGIFTER!!!!!!!!!!!!!!!!
Hehe.
Juste, vi sprang Måsenstafetten idag. Det var långt och kallt, men kul! När man klarat av långsträckorna vill säga.. Nu vill jag ha mermermer orientering, fast då helst med barmark och minst 20 grader varmt. Fortsätter tiden gå så fort som den hittils gjort så dröjer det inte så länge! Mår fortfarande lite halvtaskigt efter den långa bilresan hem på hoppiga vägar, och alldeles för mycket datoranvändande. Ska stänga av skiten nu och sova istället, tåget går 10 över fucking 7 imorgon........................................................................
Bilder från helgen finns i kameran, hehe.
Gonatt!

Kommentarer
Postat av: en som oxå borde sova

Hm lite missuppfattning av tiden? ;)

2011-03-27 @ 23:17:05
Postat av: Anonym

du ska ställa fram tiden, inte tillbaka ;)

2011-03-28 @ 15:48:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0