101031

Tjaaaaaaatja!
Är hur pigg och glad som helst efter 11 timmars sömn, typiskt då att det var just idag man skulle vrida tillbaka klockan. Hade behövt det bättre när jag går i skolan, hehe! Men det gav mig iaf lite extra tid på morgonen, så jag har ätit frulle i hundra år och sedan städat övervåningen. Ingen här hemma är ens i närheten lika pedantisk som jag, eller okey far ligger rätt bra till, så jag fick ett mindre utbrott och städade. Naturligtvis dök det då också upp en miljon idéer om hur jag skulle vilja renovera och inreda huset, hehe. Så är det någon som har några miljoner över så tar jag tacksamt emot dem :)
Nu är det cirkus en timme kvar, mindre faktiskt, tills jag drar iväg till Mora. Innebandyeftermiddag med Marie väntar, hehe. Det är faktiskt mysigt att vara där och kolla! Men det roligaste av allt är nog att köra upp dit all alone, wiiiiie. Sorry för allt tjat men fan det här är riktigt stort ;) Så ja det blir nog en finfin eftermiddag!
Just nu försöker jag mest få tiden att gå, borde väl äta lite lunch kanske. Annars kan man ju alltid fördriva tiden med att ta massor med fina egobilder i webcam. Något som jag aldrig brukar sysselsätta mig med, men just nu har jag faktiskt riktigt tråkigt! ^^


jaaaaaa det spårade lite på slutet. Gud vad töntig jag är, förlåt.

Ska nog gå och äta lunch istället!
PUSS
/J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0